Pirr i magen

Jag hann skriva lite idag med hehe.. Idag har jag jobbat, fan va segt det var idag asså. Men kul att träffa Linnea iallafall, hon har varit i Fuertuventura och hon hade inte haft de bra direkt. Hon hade längtat hem hela tiden till sin kille, haha.. Var helt slut imorse när mamma väckte mig kvart över sex. Trodde jag skulle slå henne nästan haha.. Men nu är det iallafall11 timmar kvar tills åker hemmifrån. och det bärjar pirra i magen. Lång resa kommer det bli, men de är de värt!! Tycker de är lite synd om brorsan som inte ska med. Han ville inte "missa träningen" här hemma. haha han är la störd, men han ångrar sig inte ett skvatt iallafall, så de är ju bra.

Nu väntar jag på att syrran ska bli klar, med det hon nu gör, så vi kan åka ner och köpa något gott till oss. Hon sa till mig för en timma sen ungefär att jag skulle skynda mig, men ännu har vi inte åkt. Segis på henne.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! I´m gonna miss YOU. Och jag hoppas jag kommer blogg lite därnere. grrrr, nu är jag glad. Kram och hejsvejspejs

It's like learning to fly, or falling in love

Nu börjar klockan ticka.. inte länge kvar tills vi åker nu, i övermorgon smäller det! Jag kan inte söga att jag längtar överdrivet mycket, det känns konstigt. Men visst kommer det bli helt underbart, och jag har bestämt mig för att inte längta hem något på 1,5 veckan, haha! de sista måste man ju längta Lite iallafall. Fast jag har lite ångest, vet inte vad jag ska ha med mig, känns som att det är tusen saker jag behöver köpa, men kan inte komma på något? Jag är nog ganska konstig..

Idag har jag bara tagit det lugnt, skulle ha jobbat egentligen, men orkade fan inte haha! Jag tänkte löpa lite sen, tror jag  orkar iallafall..Annars har jag pluggat lite och kollat på vänner. Jag är väl ändå hopplös!! 

Nu ska jag nog ta på mig löparkläderna och kolla blodsockret med mera. haha, jag längtar redan in till duschen.. Ha de fint, KANSKE hinner lägga in ett inlägg imorgon någon gång., Annars så får alla ha det bra här hemma och sköta om er. Jag kommer sakna mina vänner jättemycket, bara så ni vet ;) Och GOTT NYTT ÅR med!!

Kramar i massor/ Olivia


Söndag, idag

God eftermiddag. Här sitter jag och borde plugga. Är ganska så trött idag kan jag säga, somnade runt 6 pga den lilla händelsen igår natt. Igårkväll blev det ingen bio, men jag frida och camilla stack till framnäs och käka pizza, gött som fan. Det var hur längesen som helst jag åt de. Sen åkte jag och frida hem igen till mig, där syrran höll i förfest inför lounge. Så de va la inte lugnt innan klockan 12 iallafall. Men så är de. Jag och frida kollade amercan pie ganska länge, nästan som ett maraton, bara att vi kolla i lite konsitg ordning hehe..

Idag har jag bara sovit, sen åkte vi till mormor och morfar och käka mat. Och nu sitter jag här med en kopp vanilj te. tänkte se ett avsnitt vänner, det skulle inte sitta fel kan jag säga. Imorgon skulle jag egentligen ha jobbat, men jag tror jag struntar i de, måste plugga med mera. Får bli en jobbdag på tisdag. Jobbigt, de känns som att jag har så mycket att göra, men jag orkar fan inte ta tag i det? Har för mycket tankar som kör runt i skallen kankse..
 
Snart åker jag till Vietnam, bara två dagar kvar. Jag börjar nästan få resfeber haha. tönt olivia. Kram säger jag


hy

Hejsan svejsan. Då va som sagt julen över. Både skönt och tråkigt, men, de kommer en ny jul nästa år! Snart är dett nytt åt och allt. Om några få dagar åker jag till Vietnam, ska bli underbart. Jag ska njuta till tusen verkligen. Igår gick jag till jullan, kollade lite film och så, slappade och hade de gött. Sen hämtade andreas och jonathan mig så åkte vi till jonathan och kollade film. Och nu sitter jag här och försöker plugga historia, kan säga att de inte går överdrivet bra. men det ska nog ordna sig. Frida kommer snart med hehe, vi ska nog ut och springa lite, sen möjligtvis träffa camilla. Jag och frida har planerat att vi ska på bio idag, det vore riktigt mysigt! Hoppas camilla svarar på smset snart så jag vet hur de blir hehe..

Jag är så glad nu, En sån underbar känsla. :)

Nu ska jag fortsätta plugga. Kramar/ OnE

.

Annan-dagen

hejsan alla glada svin, eller något. Hur har eran jul varit? Min har varit bra, nöjd med alla klappar och jag har varit gladare än vanligt. Igår blev det inget festande alls. de ni!
 
Imorgon åker amanda till sälen, och vi komemr inte träffa varandra innan jag åker till vietnam. Om tre veckor ses vi nog. Ska nog träffa frida och camilla tams imorgon. Måste hinna träffa Camilla edberg med. Vet inte hur jag ska hinna med allt, har ju trots allt ett historiaarbete att göra med som jag inte har börjat på än! haha, hur ska detta gå? Allt ordnar sig får jag tänka.. Men har ju iallafall något att se fram emot hehe.
Snart ska jag till Jullan och se på film, ska bli gött å lyssna på hennes vilda utekväll igår! men nu ska jag hoppa in i duschen efter löpningen.

Ha de bra och god fortsättning alla. Kram

GOD JUL

Ja God Jul alla, hoppas ni får en underbar jul! Svensson killarna har precis åkt. Vi har haft en jättetrevlig förmiddag allihopa. Brunch, fotboll, yatzy med mera :) Adam och frida har åkt till farmor och farfar på dopp i grytan, men jag vill inte hönga med. Ska ju dit imorgon minsann hehe. Och idag är det exakt en vecka kvar tills vi åker till Vietnam, om en vecka sitter vi i busse påväg till arlanda!

Om några få timmar kommer mormor, morfar, arne, evor och förhoppningsvis brorsan och syrran!

Igår va jag på julgympa, helt okej, men lite för dålig träning tyckte jag... så jag stack ut och sprang hehe. oväntat med trevligt hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kramar i massor fråm Olivia =)

Fin lagbild på oss familjen Eriksson/Svensson :)


tjaa!

Nu är det ju som sagt dan före dopparedan. Haha, jag kan vekrligen inte  fatta att det är julafton imorgon, mysigt ska det bli. Dagen kommer i stort sett se ut såhär; Klockan 10.00 kommer jag, frida, adam, axel, niklas, andreas, johan, anders och mamma äta julbrunch. Efter ett tag åker dom och lite senare kommer mormor, morfar och anders föräldrar. Sen gör man väl som man brukar, käkar julmat, glor på kalle, delar ut julklappar och bara myser. Hoppas på en trevlig dag. Skönt att alla julklappar är klara nu så man slippar ha brottom nu såhär den sista dagen. Men jag och mamma ska snart in till Kinna och kolla lite ändå.

Ikväll ska jag mama och Anders på julgympa, undra om de är något att ha. Hoppas de, annars blir de nog en springtur efter det. Och jullan har blivit sjuk, detta är för dåligt! Du får krya på dig!

Tusan också, ikväll måste jag städa kalrt mitt rum med, jag är verkligen seeg när det gäller städning, men det ska nog ordna sig.

GOD JUL allaihopa, utifall att jag inte hinner skriva imorgon. Massa julkramar från mig :)

Julbak

God eftermiddag. Nu har jag precis käkat lite mat. Kom hem från Julia för en liten stund sedan. Vi julbakade. Jag hade med mig huur mycket pepparkaksdeg som helst, vi slängde mer än hälften! haha. Dom blev "jätte" fina så klart. har inte gjort så mycket mer idag. Somnade  runt 3 inatt så jag sov ganska länge imorse kan jag säga. Ganska skönt, nu sitter jag här och håller på att somna. Men detta får  ínte inträffa för kvart över sex börjar spinningen. Det är Ulf som har passet idag, så det kommer nog bli roligt får man hoppas!

tjaa, va h'nder imorgon? Jag måste definitivt städa mitt tredje världskrig till rum. Kommer säkert behöva hjälpa morsan med all mat hon ska göra. Inte så kul va, men va gör man inte.. Och just de ja, idag är det mammas och Anders 2 års dag, grattis så mycket! Ska kanske träffa frida imorgon, inte säkert men hoppas det.

Nu har jag inget mer att säga. Kram


Kul O

Sammanfattning av 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja de klart.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ne 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
ne
4. Dog någon som stod dig nära?
ne
5. Vilka länder besökte du?
Indien och Spanien
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
haha, ska jag rabbla upp allt? ne men framför allt livsglädje.
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
tiden i indien, båstaddagarna.
8. Vad var din största framgång 2008?
hmm?
9. Största misstaget?
oj, det vill jag inte berätta hhi
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja
11. Bästa köpet?
måste väl ändå vara tvn o ipoden
12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder? jag vet inte vart alla pengar tar vägen.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Typ, ja, nästan.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
if i were i boy,
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare 
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit glad
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
festat
18. Hur tillbringade du julen?
Här hemma och även hos pappa en liten stund.
19. Blev du kär i år?
typ nej asså
20. Hur många one night stands?
inga
21. Favoritprogram på TV?
PRISON BREAK vafan och one tree hill
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
nee, hata är väl å ta i.
23. Bästa boken du läste i år?
jag har inte läst så mycket som jag velat=( men "en blomma i afrikas öken" och "såld" va bra
24. Största musikaliska upptäckten?
hm haha?
25. Något du önskade dig och fick?
ja
26. Något du önskade dig men inte fick?
ja
27. Årets bästa film
taken
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Gjorde väl inte allt för mycke, va hemma och käka. Kommer ärligt talat inte ihåg! 
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja MASSOR
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Vet inte, jag har väl bara varit mig själv och klätt mig efter de eller nåt hehe.
31. Vad fick dig att må bra?
Inget typ, indien lite
32. Vilken kändis var du mest sugen på?
ååå wentworth miller såklart
33. Vem saknade du?
jag vet inte...



godnatt.

I´m not a perfect woman and you´re not a perfect man

Hej, sitter här helt ensam och lite smått deprimerad. Men ändå är jag glad. Jag vet inte riktigt vad det är med mig.
Idag blev det ullared  iallafall. Köpte väl inte överdrivet mycket, lite nödvändiga saker bara. Åt förövrigt den äckligaste greksalladen någonsin, gick väl ned men såg ut som rötten sjögräs. blä. När jag kom hem gjorde jag väl inte så mycket, kollade på vänner, haha alltid lika bra. Sen stackjag och julia ut och gick. Alltid lika trevligt jullan.

Och imorgon blir det julbak, myyysens ska det bli. Haha, jag har inte bakat pepparkakor iår ens. Det är bedrövligt olivia! Snart är det julafton, jävlar asså, två dagar? eller aa, lite mer men alla fattar väl. Helt otroligt. Snart är det bara EN vecka kvar tills jag åker till vietnam. Skönt att slippa ALLT här hemma kan jag säga. Hade jag fått bestämma så skulle jag åka iväg i ett år eller något. eller mer, helst flytta. Men man kan inte få allt man vill, jag ska ändå inte klaga.

ps; inget kullaberg på juldagen! fan va glad jag är haha!!

Hmm, ta mig härifrån?

hello sunday

Är precis hemkommen från en springrunda, gött att fått de gjort!! Ja än så länge har jag inte gjort så mycket mer än de. Vaknade halv elva tog mig en banan och några minuter efter de stack jag ut och sprang. Och nu har jag bara ätit en halv avokado, jag fattar inte.. jag brukar ALLTID vara superhungrig och asgluffsig när jag har tränat. Men jag mår bara illa nu. Jag längtar iallafall tills de går över så jag kan käka som fan. Jaja. Idag ska jag kankse till ullared, inte säkert ännu. Ska köpa några julklappar hade jag tänkt, men shit va mycket folk det måste vara där nu..

Och gårdagen va ganska lugn med. Vaknade ganska tidigt, kollade lite på vänner. Sen stack jag till kaskad och bada med Jonathan. Och de va ju trevligt. På kvällen kom Frida och Julia. Jag fick julklapp av Frida. Fick ett snyggt svart linne, trosor en nessesär och en fin kort på oss som hon skapat=) haha, tackar så mycket din skitunge. Fick samtal av Amanda med, inte allt för nykter kan jag säga. Men kul verka hon ha hehe. Fan, asså jag är inte Alls sugen på juldagen nu, eller på att festa överhuvudtaget. Vad är det med dig Olivia? Hoppas jag blir sugen och laddad snart..

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag,

Kram


Jag ska vara



Nu är det ju lov och allt med. Avslutningen var väl lite mysig och jag fick ju träffat camilla idag med, det var en evighet sen kändes det som hehe.. Först va vi i Assbergssalen och kolla på massa. Danserna va ju finast, helt klart. Jag kan inte fatta hur dom vågar stå där och dansa så jävla bra. Om  jag då ändå hade kunnat dansa så bra och vågat, gud va kul dte verkar. Dansade ju i några år när jag var yngre. Men tröttnade haha.. Ja sen var vi tu2 och tu3 och gjorde julklappsleken. Jag fick en marabou som blev uppäten ganska snabbt haha. känns bra för nästa gång jag återvänder till skolan så kommer jag säkerligen vara brun =) haha.. '
iallafall, sen jag kom hem fårn skolan har jag enbart suttit här och kollat på vänner. Haft såå jävla ONT i min mage. Men de går över, jag överlever. Det kan jag lova!! Snart ska jag käka med familjen eller aa, jag mamma anders och (adam?). Frida är ju i stickholm nu, hoppas hon har det bra.

Nu ska jag fortsätta njuta av lovet. Kram till alla som förtjänar en;)


Jag och min vän Camilla och jullov

Ja nu är det bokat och klart, fan va kul det kommer bli Camilla haha!!

Nu är jag iallafall nästan precis hemkommen från götet. Trevligt. Fick köpt några julklappar så nu har jag bara curkus två små grejer kvar att köpa. Underbart. Och julafton närmar sig med stora steg, jag längtar, ska bli så mysigt. Nu är det jullov och allt med, eller jaimrogon börjar det väl men idag var ju sista skoldagen ellerså. Hur gött som helst ska det bli med lov. Jag måste bara göra ett historiaarbete som jag inte har börjat på ännu. Hoppas jag tar tag i det i tid nu och så. Skola idag har varit väldigt lugn kan man säga hehe.. Satt mest och snacka med amanda hela dagen kändes det som, men jag klagar då inte! Idrottten var väl det enda seriösa, kul med volleyboll tycker jag...(när bollen är i spel) liten skillnad där hehe. Sen efter skolan åkte jag och morsan direkt till göteborg, trevligt, så jag har knappt varit hemma idag och snart tänkte jag löpa lite.

Imorgn börjar vi skolan kvart över åtta, orka, jag vill ju sova höh. Måste slå in min paket som jag köpt till våran julklappslek. Men nun ska jag dra och äta något innan löpningen, och Frida förresten, lycka till imorgon=)

Hejsvejs mina vänner!

pust

nu är det jobbiga i skolan äntligen över, fan va skönt, äntligen kan man pusta ut. Inte för att jag har varit så jävla studig men ändå. Hotell glosorna gick faktiskt bättre än förväntat och guide&reseleadreprovet var enkelt. Tycker jag iallafall. Så jag är ganska nöjd med mig själv. Känns bra. En mindra bra sak är att Amanda inte kanske hänger med till liseberg på fredag, tråk tråk. Men en bra sak är att Johannes och Pontus kankse hänger på. Kul! På lördag kommer också familjen karlsson och äter middag. Eller aa inte hela. Men Berra Marri och friffe. Kul jul säger jag då!

Nu sitter jag är och är glad att ajg slipper plugga. Ska snart sätta på ett avsnitt vänner tänkte jag. Alltid lika roligt, blir så glad när jag ser på de=) hihi.

OCH FAN VA JAG SAKNAR CAMILLA I SKOLAN!! INGET ÄR LIKA ROLIGT UTAN DICH DIN JÄVEL!

just for you, Camilla

Hej . Jag läste precis camillas blogg, och verkar ju mer än något frustrerad kan jag säga haha! Du ville att jag skulle lägga in ett inlägg så här HAR DU! Inte för att jag har så mycket vettigt att säga men ändå. Och pluggandet går inte bra, det är så jävla tråkigt säge rjag bara. Har verklligen inte någon ork. Men har kollat på de lite iallafall, inte mycket men lite. höhö. höhö. höhö.

Vet ni vad?? Nu är det 15 jävla dagar till vi åker till Vietnam, kan någon förstå hur mycket jag längtar? ska bli sjukt gött att komma bort. Massa sol och bad, det kan inte bli bättre.

På fredag blir det iallafall liseberg med nissarna frida och amanda. Mysigt värre, hoppas de blir lite snö då med så man får mer julkänsla, men va är de jag hört om att dom har fakesnö där? Liseberg asså, dom är inte dåliga ;)
 

Haha detta inlägg var ju enbart till dig kan
man säga, för jag gillar dig så myckee!

Pluggtime

Ja nu gäller det att ligga i. Jag orkar fan inte. Men vad gör man. Slutar plugga skulle jag föreslå.. Jag vill bara ta de lugnt och kolla film och bara äta något gott.
Kom hem för en liten stund sedan från steup-en. Kul men jävligt jobbigt idag. Så det ska va ju!! Skolan idag va helt okej kan jag säga, saknar bara min lilla sjukling till vän, som ligger hemma med feber. Stackars unge, hoppas du kommer tillbaka snart.

Fan, ne nu får jag panik, måste dra och kanske plugga. Hej hej hej hejdå

Box som fan

Hallå. Måndagen har ju inte varit allt för jobbig, som vanligt haha. Började klockan 12 med film på engelskan, dirty dancing 2. Ganska bra faktiskt. Sett den en gång innan men då va jga inte så engagerad i den. Blev jävligt sugen på att dansa kan jag sägal, riktigt sugen!! Sedan hade vi historia, inte så jobbigt där heller. Eget arbete. Borde ju göra mer så man slipper på jullovet. Fan också. Men det ordnar sig väl dte med.

Snart ska jag och mamma på ki-box. Fan va gött de ska bli, hoppas jag. Har aldrig gått på det här på friskis. Bara på fotbollen i horred en gång. Då var det kul iallafall! Jävar va jag ska ta ut mina aggressioner ha ha ha.. Kul. Ska bli kul att se morsan göra detta iallafall=) 

Nu måste jag rusa...Kram Olivia 

tredje advent

tiden rullar, som bare den. Men skönt kan väl det vara, lite skrämmande bara. Idag har jag hunnit med en del faktiskt. Jag, mamma, anders och syrran åkte till gällstad tidigt i morse. Fick köpt lite bara, träningsbyxor och lite underkläder. Fanns inte så mycket som jga hade hoppats på. Vi kom  hem runt halv fyra, då satte jag mig vid datorn och såg på vänner. Så jäkla roligt hehe.. Sen stack jag ut och gick med Jullan, trevligt värre! Och nu sitter ja här och äter vatten. Gott. Jag gillar vatten. Jag har även hunnit plugga lite idag, skänns bra. Snart ska jag plugga lite hotellglosor och guide&reseledare om jag orkar.

Gårdagen blev inte så händelserik eller så. Orkade inte sticka iväg, så jag stanna hemma och kollade på vänner haha. Men de är så skönt att få vara hemma och ta de lugnt tycker jag. Snart är det juldagen och då ska de bli kul annars jävlar kan jag säga!

ps.på onsdag om en vecka är det julafton! WOOOOW! Ha det bra

Lucia la la lalala

aa de där med la-andet var mening till en sång, men jag hitta på de själv om någon är tillräckligt intresserad för att bry sig! glad lucia får man väl säga. Hoppas eran dag har varit betydligt bättre än min. Jag har bara suttit och sett på vänner. Fast jag har ju i och för sig sprungit, så de var ju vettigare än att kolla på film och få fyrkantiga ögon. De föräldrarna sa till en när man va liten, tänk att man trodde på det såå, fast jag tror nog på det lite fortfarande! haha, fråga mig inte varför..
Imorgon ska vi allafall åka till gällstad om inte mamma och anders super sig dyngraka ikväll så dom inte kommer upp imorgon, ingen risk men ändå haha=) Vi har främmat nämligen. joakim och anette är här, riktigt trevliga prickar måste jag säga. Paret som var med oss i Indien förra vintern. Jag hjälper till och diskar, mamma sa att jag skulle få en slant om jag gjorde de. "allt för pengar". haha. Det ryktas även att de är fest här någonstans i Skene, har inte fått helt klart för mig var den är. Klockan börjar ju bli ganska mycket så de kankse inte blir att jag sticker någonstans ändå. tick tick

Tänka sig va de kan gå upp och ned. För någon dag sedan kändes allt bra och redan nu har det rasat. Jaja, det måste väl få kännas såhär konstigt ibland? Japp!

Syrran, TA DE LUGNT IKVÄLL! och sluta sup, jag vill ha dig hel hela livet:) haha hoppas du läser detta imorgon.

Dags för diskning. Fan jag kom på en sak. Inte har jag ätit en enda lussekatt på självaste LUCIA. De är för dåligt Olivia.

Final

Ja nu jävlar gäller det. Kom igen Kevin, du måste vinna annars....!
Har precis varit ute och sprungit och de va ganska gött.. Va på gympa men va tvungen att avbryta på grund av lågt blodsocker, så jag tänkte att det vore gött med en springtur. Fan, vi har inget gott godis hemma, störande när man är som mest sugen. Men de får la duga de som finns dådå!!

Nu börjar idol ju! Tja hej

Fredag i skolan

Japp nu sitter jag här i skolan på vår hotellektion med Camilla vid min sida. Jag och den tönten har precis varit i matsalen och druckit vatten, eller rättare sagt, jag gjorde. Man måste ju ta en paus när man sitter vid datorer en hel lektion. Men konstigt nog har både jag och camilla varsin hp dator. Vi brukar alltid va sena och får alltid dom sämsta. Men ibland så ska man ha tur. höhö. Jag har gjort mitt fidelio prov och det gick bra, skönt som fan att de är över nu. Och SNART är det helg och jag ska hoppa ur skolan av jubel. eller inte. Helgen komme rnog bli ganska lugn. Imorgon kankse de blir tjejkväll? inte bestämt men vi är sugna.. Jag vill iallafall julhandla imorgon på luciadagen, måste handla de sista klapparna, men julafton är ju inte än på ett tag, så jag har ju inte så brottom..

Pratade med amanda igår och hon lät ju inte helt frisk om man säger såå.. men hon hade blivit bättre iallafall.

Imorse, typ första gången jag inte försover mig, det var ju ett luciatåg i skolan idag. så jag trodde att vi va tvungna att va där tidigt på vår sovmorgon. så när jag hade duschat och allt och gjort mig nästan färdig så skcika jag iväg ett sms till camilla och fråga när vi skulle va där, jag brukar ju inte alltid printa in rätt tider i hjärnan eller så. Men så behövde vi inte va där! haha störigt, men jag stack dit iallafall och det var ju lite mysigt även om det skärdes i öronen ibland hehe..

Jag kanske lägge rin ett inlägg senare idag. Ha det bra tills vidare! Kram

hallå hej

torsdag idag, och de va inte den mesta jobbigaste dagen kan jag säga.. Och nu sitter jag här och datanördar mig. Vi hade skivstång på friskis o svettis på vår idrott. riktigt kul. mycket roligare än vanlig idrott. Men om en stund ska jag pallra mig ner dit igen och spinna med anders. Ett bas-pass så man kan ju ta de lugnt om man känner för de hehe.. Känns som en evighet sen jag var på spinning nu så de ska bli gött å rensa hjärnan!
Imorgon är de ju fredag och jag ska göra mitt fideloprov, shit asså, kan de ju inte allt för bra haha.. det ordnar sig alltid. haha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så kul var de väl kanske inte.

Jag vill skänka en extra tanke till Julia idag med! och till Amanda som är sjuk!

ni är alla underbara

hallå onsdag

Tja-hej-hej. Nu är det redan Onsdag igen och de känns som att det jobbigaste i skolan för denna vecka är över, tack och lov. Kan knappt bärga mig tills helgen. Men den går väl snabbt som bare den och så snart vet är det måndg igen. ídag hade vi naturkunskapsprov. Shit asså, de gick inte vägen om man säger så. Jag skulle bli förvånad som fan om jag fick godkänt men man kan ju alltid hoppas.. Idag har jag pluggat, lite. Ska nog plugga lite mer ikväll.

Asså jag så glad idag, trots att provet gick skit,  men jag känner... vafan, de ordnar sig! Har fått andra positiva överraskningar och jag känner mig vekrligen så himla kärleksfull idag. Åååh, vilken härlig känsla:) kunde det inte alltid vara såhär?

Aja, nu kom jag hem fårn yogan precis. Gud va pinsamt.. i slutet när vi ska ligga ned och bara koppla av så somnade jag tydligen, mamma fick putta på mig så jag vakna. Och antagligen hade alla suttit upp en stund, så låg jag där.. haha! Som det kan bli ibland alltså. Nu ska  jag snart ta mig en joggingtur, är så sugen. Bara springa och tänka och framförallt vara för mig själv en stund. Sköönt.

Nu väntar löpskorna på mig, så ha de bra och sköt om er!! Massa kramar från Olivia

hello

sorry att jag missa att skriva igår. hade inte tid kände jag hehe. Idag har jag varit i skolan, återigen.. alltid lika roligt, eller inte. Fick reda på att Michael kommer den 9januari och ska intervjua oss om apu platserna på Kreta. Det mycket roliga är att jag är i Vietnam då. Hmm, SURT! Men jag fick pratat lite med greta och lisbeth och dom sa att det kommer ordna sig på något sätt. Men känns ju inte överdrivet roligt. När vi slutade, tidigare än vad vi gör egentligen, så träffade jag frida som satt utanför klassrummet och väntade på sin teorilektion som vanligt haha. Så satt där ett jävla tag. Ville ju inte komma hem, för vet ju vad som skulle vänta där, plugg plugg plugg. Så varför sitter du här Olivia? Ne jag kan ju inte ta ut mig allt för mycke hehe..

Igår kolla jag och syrran på "se upp för dårarna" ganska sent. haha den är ju så jävla bra. Va längesen jag såg den nu..
Nu vill jag bara ha LOV. ge mig lov!! Är så skoltrött så de är inte sant. Längtar jävel till vietnam nu med, hur undebart som helst ska dte ju bli.

Nu ska jag nog ta och plugga på roliga naturkunskapen wooohoo!!


Söndag idag

Jaa de känns som alla vet att det är söndag idag! Jag känner mig hur seg och trött och sleten som helst. Känner mig nästan bakis, men hur skulle de kunna gå till?! inte vet jag. Jag vill ha helg igen, tänk va skänt de vore om det var fredag eftermiddag nu och snart skulle man äta god kvällsmiddag och ha fredagsmys.. Men sluta drömma Olivia, tiden går fort och snart är de fredag igen, tack! Bara de att jag har en helvetes vecka framför mig med massa läxor och prov. shiit, orkar inte ens tänka på det. Skulle ha pluggat igår, men de blev inte så mycket, skummade lite i naturkunskapsboken bara. Inte så att något fastnade eller så. Söndagen är iallafall inte över ännu, det finns fortfarande tid för plugg. Ta vara på tiden nu tjejen! Som om de brukar gå väl hehe..

imorgon börjar vi skolan klockan 12 och jag ska tvinga mig upp klockan 6.. Ska nämligen med mamma till jobbet för klockan 8.15 ska jag klippa mig. Men men, vill man va fin får lida pin. Ska bli skönt att få bort slitna hårtoppar, inte för att jag kommer ta bort mycket, vill ju ha kvar längden!! ska tona håret med, har inte bestämt mig helt hur än, men de blir väl ingen stor förändring hoppas jag.

ne nu känns de som att jagska somna snart. Ha en fortsatt trevlig söndag vetja.

aj aj, min hals

Hejsan. Just nu sitter jag och kollar på föräldrafällan haha. den är så mysig tycker jag.
Idag har jag varit i göteborg med Mamma, anders, axel och handlat lite julklappar. Sedan åkte vi till johan och hälsade på lite. Trevligt. Jag har inte gjort mer än så. Tagit det lugnt och försökt vila upp mig. Har ont i min jävla hals. Kan det aldrig gå över!? Jag vill ju träna! haha. men vafan, nu ska jag bli frisk.

Ne jag, har inget att säga faktiskt. Lägger in ett inlägg imorgon, hoppas jag har mer på hjärtat då=) Kram kram

.

When I look into your eyes
I know that it's true,
God must have spent a little more time on you

Spagetti-ben och en god middag

Tjahej (alla) ni som läser. Jag har har haft en bra fredag än sålänge. Skolan gick bra och efter skolan väntade jag på Hannis som slutade seeent. Men jag har tur som har en Amanda att vänta med. Helt underbart att spendera tid med dig. Hanna slutade till slut och vi tog oss en fika i skolan haha. Kattut hängde med hon med, en stund. Va längesen man prata med er "lite längre", borde göras oftare ju. Men jag hade inte mycket tid på mig för jag skulle hem och förbereda mig för spinningen klockan 17.15. Är ju tvungen att fixa så att blodsockret m.m är okej. Jag är fortfarande lite krasslig i halsen så det gick inte överdrivet bra. Men jag gjorde nog så gott jag kunde, bättre än inget, ellerhur?! Mina och morsan ben blev iallafall helt spagetti efteråt, och snart blir det kvällsmat, enchiladas blir det, som innehåller köttfärs. Fan va bra till benen höhö!!

Ikväll blir det väl idol, fast jag kommer nog sitta vid datorn istället och kolla någon film som är mera sevärd än va idol är.

Tjoohejs, nu är maten klar:D


4 december

Hej hej!  Kom hem för ett litet tag sedan. Orkade inte stanna kvar i skolan. Så jävla trött och vill bara hem och vila. Så min vilja gick igenom. Hade bara guide&reseledare och idrott kvar. På guide skulle vi göra transfern en gång till, och Greta sa till mig att de va lugnt om jag stack för hon tyckte att jag gjorde bra ifrån mig igår. Kul att höra! Jag hade sett framemot att syrran skulle vara hemma när jag kom hem. Men icke sa nicke, jobbar hon idag tro? När jag väl vill ha sällskap hemma n'är jag kommer hem så finns det inget? var helt tomt i hemmet. Men det var ganska skönt. Har kollat på de nya prisonbreak avsnittet precis. Det var inte så bra idag tycker jag.. Men störigt slut, som det bruakar vara i och för sig!

Det blev ingen springtur igårkväll, hoppade lite hemma och kände att halsen inte var helt okej att springa med, så det sket sig! Men frågan är om jag orkar ta en nu, innan vi åker till götet. Inte säkert att jag hinner, får ta mig i kragen och göra det strax isåfall.. kom igen nu OLIVIA!

Inte mycke mer. hejsvejs!

Tack!

Har ni sett? erkänn min blogg har blivit fräääääsch. Och allt är tack vare Frida


TACK världens bästa storasyster!! ps: kolla in hennes blogg; Fridalinneaeriksson.blogg.se



Skolan var tung. Men det fick gå.. Såg klart på America History X idag på svenskan. De va längesen jag såg den sist, men guud, lika bra än. Det va inte lätt att stoppa tårarna islutet kan jag säga, men några kom i smyg.
Transfern gick helt okej idag, kunde ha gått bättre, men får tänka så att detta var första gången någonsin. För göra ett försök till imorgon med. Hoppas de går bättre då.

Efter skolan cyklade jag i racerfart hem och tryckte i mig maten, sedan körde morsan mig raka vägen mot hyssna till Camilla. Vi skulle plugga historia, göra klart vårt arbete om "industriella revolutionen". Vi blev inte färdiga med all renskrivning, men har typ allt vi behöver nu. Hoppas murganandan blir nöjd imorgon så vi åtminståne får ett godkänd. Så jag kom hem för en liten stund sedan. Vill verkligen träna. Halsen gör ju inte jätteont idag, så jag funderar starkt på att sicka ut och springa en runda.. Får se hur de blir.

Imorgon slutar vi halv tre i skolan och jag och mamma ska åka direkt till göteborg. Denna gången följer syrran med också, trevligt döö. Vi ska nämligen shoppa lite innan. Jag är så julinspirerad nu och vill köpa massa julklappar, tills pengar räcker..

Nu ska jag göra något....vettigt. HÖRS

Love

Nu när ja va inloggad här tänkte jag skriva ett litet inlägg.. sorry lillan!




















Kram/ systeryster, Frida:)

tisdag och ont i min hals.

Idag har dte varit en ganska så tråkig dag. Tisdag, det är nog den tråkigaste dagen på hela veckan. Bara varit i skolan och har egentligen inte gjort så mycket, men de va jobbigt ändå. Jag tycker det ska börja hända lite latjo i mitt liv snart. När jag kom hem pluggade jag historia, gjorde nästan klart händelseförloppet, CAMILLA! hoppas du tycker jag är bra nu hehe.. Jag läste även din blogg innan och jag vill inte att du ska vara hemma imorgon, men de är ju bra om du pluggar psykologi. Jag kommer till dig imorgon vare sig du vill eller inte!! Har även gjort klart min trasfer idag, fast jag var nästan färdig, men övade så jag kan den mycket bättre. Hoppas det går bra imorogn och att mina nerver inte kommer fram allt för mycket.

Jag har ont ihalsen som bare den idag med, så det blev ingen träning. Tråkigt värre. Känns som att det är en period nu när många är lite små sjuka. Det är så tråkigt, jag vill ju träna! Men nu får det bli té i stora lass så halsen läker. Gjorde förövrigt en "kaffe mocha" till mig och syrran innan. Det var alldeles för sött för henne tyckte hon, så axel fick den istället. Jag tyckte också den var ganska söt så drack inte heller upp hela. Men jävligt good måste jag säga. Du ska allt få en när du kommer hit någon gång Frida K=)

ÅÅåh! jag hatar designen på min blogg, så jävla ful haha. Jag kan verkligen inte göra om den. Fattar inte ett skvatt. De enda jag kunde göra var att byta färg och den blev ful och nu kan jag inte byta tillbaka. Får la prova lite sen.. Syrran säger att hon ska hjälpa mig imorgon, men får se hur de blir med den saken. Någon annan som gillar sånt och har lust att hjälpa en liten flicka som mig? hihi.

Nu ska jag göra det bästa av den här kvällen.  Kram/Olivia


gympa måndag

Helloo alla. Hur har eran dag varit? Min har varit helt okej, eller sådär. Började skolan klockan 12 med engelska. Men inte ens då orkade jag gå. Så jag stack till historian bara. När jag kom dit så hade camilla åkt hemm precis. Störit! haha. Fick umgås lite med Frida så de va trevligt. När jag kom hem käkade jag sedan stack jag mamma anders och axel ner till friskis & svettis och var med på Örjans gympapass. De va allt en rolig syn att se killarna gympa måste jag säga. När jag kom hem tog jag en halv banan och stack ut och sprang. Tyckte inte gympan gav tillräcklig träning, blev inte så trött som jag ville bli iallafall. Ville ha gått på Ki-box, men de va ingen som ville haka på.

Nu har jag duschat och käkat lite. Är sugen på en kopp té, det skulle inte sitta fel nu ska ni veta. Dom andra sitter här brevid i soffan och kollar på "the happening". Såg den lite igår, men tyckte den verkade helskum, inte alls min smak kan jag säga.

Nu har jag precis beställt mina skossingar, förövrigt:)

Ha det BRA. Många kramar från mig

RSS 2.0