26 Dec

Hej hej.  Nu ska jag åka till farmor o farfar och fira jul med den släkten!



God fortsättning

Ja OCH

idag (igår) åkte frida till Thailand med den ungen. TREVLIG RESA VÄNNEN!


God Jul

God jul, fast den är ju redan över. Och nu får jag en sån känsla som jag får varje år när denna dagen är över.. de känns så sorgligt..MEN jag fattar inte varför!? Men julafton har varit riktigt mysig iår.. Imorse kom killarna Svensson och käka julfrukost.. Sen drog jag, Adam och Frida till farmor o farfar på dopp i grytan, som för övrigt är bland de sliskigaste jag vet! men va gör man inte för traditionerna. Sen drog vi hem och såg på kalle med pensionärerna. Och sedan blev det julbord hemma och sen julklapparna såklart. skaa jag säga va jag fick? Hihi jag kan väl säga lite. En resa till usa nästa år va den bästa minsann! Så fick jag en liten ipod, kläder, pengar, böcker, smycken å såna små grejer.. verkligen jättenöjd! men jah tycker nästan de är roligare att ge bort, shit va mogen jag är. moaha.

Imorgon är de juldagen och jag vet inte om jag vill ut faktiskt? Hoppas jag ändrar mig imorgon. Men jag tycker de är så jobbigt att man typ måste ut denna dag? varför då liksom, man kan väl lika gärna vara hemma. de var jag ju förra året. Aja får se hur detta blir. På söndag drar vi till sälen iallafall, kul!


Hoppas alla har haft en god jul! KRAM


23 dec

ba ba hej! Imorgon är dte julafton, se på fan alltså.. Men de ska väl bli mysigt. Tycker bara de är så jävla stressigt nu dagen innan, så mycket som man ska hinna med och de känns som att man har glömt 100 saker att göra.. sån är jag iallafall. Men när man ligger i sängen ikväll får vi hoppas på att all stress har släppt.

Igår va vi hos Frida och laga mat och hade det mysigt. Vi kollade lite resor med men de blir inget bokat försen i januari. De va iallafall en go kväll och jag tycker vi får göra om de oftare! Friffe åker ju till Thailand imorgon på självaste julafton och de gör dom så jävla rätt i! Så vi sa ju hejdå och så med. Men kanske blir så att vi ses hos Camilla ikväll? Har inte hört nåt än men hoppas på de. 

God Jul!

?

Åh jag kan inte bestämma mig, ska jag med eller inte?!


Fan va rolig jag är

Har inget att göra

tog en bild med min megamobilkamera från idag på fikan med klassen, dock nästan bara Hans som syns;)

åså vill jag baaa säga

att jag längatr som en jävel till Thailand.. Vem vill inte vara på en strand som den här just nu liksom? LOVE

Avslutning

NU är det iallafall lov. Thanks Goood! Föreställningen var väl inget att hurra för direkt, men sen fika vi med klassen och det var betydligt mycket trevligare kan jag säga. Och nu är det konstaterat att jag är lik ET, underbart! haha. Egentligen är det jävligt onödigt med sånahär dagar. Att göra i ordning sig för 2 timmar. Kom nämligen hem lite efter 10. Nu mår jag lite illa efter alla pepparkakor hehe.

Ligger och lyssnar på Higher med Erik om och om igen nu, den är grym. Men de känns som att de är en låt som man kommer tröttna på snart. Men hoppas inte de haha. Den är mycket fin. Idag blir de nog inget speciellt som händer, eller jo, ska fika med Camilla sen i Kinna´;) Annars blir de lugnt. Är lite sugen på att shoppa ändå, men de blir nog imorgon, om frida kan..

Måste bli lite mer optimistisk nu känner jag ;) hej hejkolla vilken hetbomb han är! raaor

dessa humörsvängningar!

Hej. Innan idag var jag hur glad som helst, det mesta kändes liksom bara bra... så nu i efter middag har det vänt helt och hållet, känner mig tråkig ensam och ledsen! Sånthär är jävligt tröttsamt. Men hoppas jag blir lite gladare om ett tag. Ska nog ut på promenad i kylan en snabbis och rensa hjärnan tror jag, hjälper ju ibland.


JUUUUUL LOOOOOV

yooho. eller okej imorgon blir de lov. FAN VA UNDERBART. Jag ska inte röra ett skolarbete på tre veckor, nice! men jag ska plugga teori så det ryker, det är ju inte lika strävigt.

Igår va jag på spinning med Camilla och jag trodde jag skulle dö, allvarligt. Men de va väl skönt när det var över, men inte idag, jag säger bara träningsverk.

Nu låter de som att dom snackar om mat därute, jag är göörhungrig!!


godnatt

Idag har jag inte mycket att säga.. JO, jag ssov till halv två idag!! haha. Hoppas jag klarar av att somna ganska tidigt iallafall eftersom att jag ska upp 5 imorgon. Jag har varit i Borås idag, hos homopaten. Gick väl bra, fick ny medicin så låt oss hoppas på ett under nu med min hals. Passade på att köpa nya vantar igen, ALLA mina försvinner? Jag fattar inte hur jag lyckas.

Imorgon blir de mys med klassen hela dagen och de ska bli KUL tycker jag. Ses imorgon godingar.

NATTI

hej hopp från M

Tja. Nu sitter jag i skolan med Mathilde, Anna och Natalie. Nästan hela klassen, hoho. Jag har redan slutat men rokar inte gå hem så jag sitter här och chillar istället. Idag har jag lämnat in båda mina arbeten och det känns jävligt bra ska jag säga er!! På varmkök hade vi bara fika i några minuter och de va gött..

Förresten så tycker jag att de va SKIT-BRA att Erik vann idol, han är ju hur grym som helst. Men däremot hade jag lust att skjuta hans tjej som stog på scenen i 7 år! Haha, störande.

Nu gick Anna!

Natalie drar i sin tröja.

Mathilde slänger med sitt hår..

trevligt sällskap.
detta är min häst.

Hejdå

God natt

Nu ska jag sova. Upp klockan 5 imrogon bitti, men pengar är aldirg fel!

Fick köpt klart syrrans julklapp nu, så de känns skönt. Jag kom på att jag bara har typ två kvar nu? Och jag vet vad mamma ska få så då är det ju bara en jag ska klura ut, gött!

Denna ska två arbeten in, ett är färdigt och det andra är, sådär va? haha, jaja det löser, på fredag är det ju avslutning och JUL-LOV :D

Sleep tight angels.
/OE

GLAD LUCIA

Såhär blev resultatet igår, ganska nöjd faktiskt.. Och ja glad lucia.. Hoppas alla får en mysig dag. Min dag började med att gå upp tidigt och göra frukost på sängen till Anders och Mamma med tända ljus, de är allt uppskattat hehe. Nu ska jag hoppa in i duschen strax och sen åka in till Kinna och julhandla lite jiho!

Hejsvejs

I am back

Hoppas jag.. HEJ! Nu var det ett jävla tag sen jag skrev och jag har börjat bli lite sugen på att skriva nu det senaste. Jaha, vad har hänt? Det har blivit december och juletider, woho! Men annars så är de lungt, har varit någea utekvällar, eller en kanske, haha. Sen känns de som att allt rullar på, de händer inte så mycket tycker jag.. Men de är så mysigt nu i julen, alla ljusstakar, julmusik och allt julbak. De är väl underbart. Egentligen så är de tiden innan julafton som är bäst. På julafton så är dte så mycket som ska hinnas med och man baara äter och äter tills man spricker..fast okej, julafton är skitmysig med! Känns ganska dumt ändå, tänk att man förbereder och stressar i hela december för EN ENDA DAG!?!? Kanske sjukt ändå.

Jag har inte hunnit med att köpa så många julklappar än..typ köpt till pappa och Anders bara. Och till mormor och alla dom, fast de har inte jag gjort, men skitsamma. Syrran har jag börjat lite med. Man borde egentligen vara färdig nu med alla julklappar, så slipper man gå runt och tänka på skiten. Jag får panik så fort jag tänker på de och tror inte jag ska hinna. Jag som brukar tycka det är så roligt att köpa julklappar? Äsch, jag får ta en dag och köpa allt på samma gång. Super!

Idag har jag varit duktig, ëller ganska. imorse gjorde jag klart min samhällsrapport, UNDERBART! Jag som trodde jag aldrig skulle bli färdig med den, men jag har i och för sig lite finjusteringar kvar. Jag skriver om homoäktenskap, de ni!! Sen städade jag och sedan var jag ute och sprang, gött. Sen var jag på bio, inte för att de hör till något duktigt. Såg luftslottet som sprängdes med Mamma och Anders och den va skitbra tycker jag. Innan de va vi på skorpinjonen och käka.. haha, vi kollade i Kinna, har fan inte varit där och kollat sen jag gick i..5an-6an kanske. Gud va stor den kändes när man va liten, nu känns salongen jätte B! Jaja, och när vi kom hem så började jag baka lussekatter, dom är på sista jäsnigen nu, så ska snart pensla på och sätta i russin, dom ser ganska goda ut faktiskt;) Så nu sitter jag här i köket och väntar på att dom ska jäsa färdigt..

Nu är det dags! Grattis till den som orkar läsa förresten, ser att det blev ett väldigt långt inlägg. Pusshej



RSS 2.0