Wiiiiii

Hej, oj va dålig jag är på att skriva he he he. Jag har inte orkat nu de senaste bara men skitsamma. Både igår och idag har jag jobbat. Idag jobbade jag fårn 7-17. Fan va jobbig dag, men pengar rullar in. Kanske kan säga med att helgen va go. I lördags cyklade vi till solbacken, men jag och camilla trvides ej så bra så vi drog til tim i kinna på lite fest, det var trevligare. Sen drog vi till camilla och sov. De va gött.



Sen vill jag berätta en rolig sak.. Den 1 februari åker jag och min vän Camilla till Thailand!! Wohoo. Just nu känns allt så jävla bra och jag kan inte vänta tills du kommer hem. Helt underbart att fått pratat med dig igår din fis haha.

Ne nu ska jag dra och kika på visko med morsan. Hejsvejs

You and me ofcourse

Fan detta måste bara bli av! Och jag vet att det kommer med. Underbart Camilla. Nu pirrar det i hela magen hiiii.:)

Första veckan avklarad.

skönt bah. Nu har jag käkat massa goda kräkor som jag kalllar det. Räkor är det riktiga ordet för er smartisar som inte fattar. Jag snackar. Och idag slutade tdigare, vadå gött liksom. Imorgon är det lördag och då är jag ledig och då tänkte jag sola som alla andra jävlar har gjort hela veckan medans jag har jobbat stjärten av mig.. På kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra än. det finns lite alternativ och jag hoppas jag är på bra humör. Men de kommer jag va på. De måste jag.

Nu känns det bättre :) Skönt.

Och strax kommer camsen och hämtar mig, vi ska tona mitt hår, äntligen!! Trevlig fortsattkväll damer och herrar.

imorgon om 2 veckor



Idag fick jag reda på att Camilla kommer hem imorgon, om två veckor, TVÅ veckor bara! Jag tror jag kommer stå ut tills dess, hoppas jag.. det finns ingen sjukare eller mer underbar människa än dig. Och grejen är den att jag saknar dig! Så kom hem!!!!!!


Idag så hämtade Camilla mig efter jobbet så jag, hon och Frida åkte till kungbacka. Och Camilla tog hål i läppen! Det blev så jävla snyggt alltså.. Hon passar skitbra i det. Sen hälsa vi på Amanda på cafe trubaduren, vilket proffs hon är den där madamen hihihi. Efter dte stack vi till kungsmässan och shoppade, och fann lite grann, kuligt! Det har varit en riktigt trevlig dag med mina vänninor, och jag tycker om er så mycket.

yo tjejer. vi får ta en repris snart ha ha ha ha ha ha ha..

Oj jävlar nu är de dags att sova. Natti på er

ja hej.

Åh jag känner mig helt slut nu. Va ska man göra om man behöver energi? Jo dricka kaffe, men gött att jag inte får göra de. Jag kanske tar en kopp ändå, vore underbart faktiskt. Imorgon ska jag tillbaka till homopaten på återbesök eller vad man ska kalla det, för att se om jag har blivit bättre. Men jag kan väl inte påstå att de är såå jävla mycket bättre så nu hoppas jag på en dunderkur! Annars va ju dom pengarna att kasta i sjön..

Nu har jag iallafall hittat en kamera som jag ska önska mig när jag fyller, okej de är ett tag kvar men jag känner mig desperat efter en ny. Jag måste ju fota som fan i portugal!! Kameran verkar bra och den lär ju va ganska så mycketr bättre än min gamla, sen suger stjärt.

Jag var tvungen att avbryta skrivandet lite för amanda ringde. Fast iofs så ser inte ni de.. Smartis. Det verkar som att vi ska dra till solbacken på lördag. Jag har aldrig varit där så hoppas de blir skoj. 

Ne nu vill då jag hitta på nåt. Hejdå Hejdå

Godnatt

Nu är det läggdags snart förstår ni. Men först ska jag läsa lite. Fan, jag har glömt att borsta tänderna med. Så de måste göras med. Ne nu orkar jag inte skriva mer. Eller jo, jag skriver med camilla på msn nu. Haha allt är bara så roligt med dig;) Natti natti
Jag längtar tillbaka till beyonce konserten. Fan va bra de va!

Vem är du?

Hej. Idag har jag jobbat och det har gått bra, tur att man har sånna trevliga arbertskamrater. Välsigt stor skillnap på jobb om man jämför Ekelund med Skrädderiet. På Skrädderiet stressar man ihjäl sig och står upp stupp i kvarten. Eller hela tiden kan man säga. Och på Ekelund sitter man ned nästan heela tiden och klockan går segare än segast. Men just nu är de ganska skönt att vara på Ekelund och varva ner lite. För skräddan har ju som sagt stängt i två veckor framåt.

Fan va jobbigt de känns, jag har precis kommit hem och är dödstrött och de känns som att jag snart ska gå och lägga mig. Sen ska jag upp strax efter sex imorgon igen. Wii.. Men penger, pengar, pengar. Ge mig. hahihaa.

Och idag har jag äntligen köpt mig ett fritidskort, kan va behövligt.

Oj fan

Nu är klockan mycket. Jag har legat och läst en bok och tiden bara rann iväg verkar det som.. Hoppa jag är pigg imorgonbitti. Godnatt

Midsommar va ok

Hejsan. Nu är jag hemkommen från Varberg. Jag åkte ner i fredags morse. Ärligt talat så orkar jag inte skriva så mycket om helgen. Men på midsommarafton så åkte jag till frida och käka lite där amanda alex och julia va. Vi började förfesta ganska tidigt och de va gött och trevligt. Sen stacck vi vidare till Katarina och på vägen dit så råka jag gå in i en bil, BANG sa de. så nu har jag ett stort jävla blåmärke på knät moahahahha, fast så roligt va de inte. Men det va trevligt där fast en jävla massa folk! Men tack för allt kattut, de va kul minsann!! Sen stack vi in till sociten och där hann jag va i en timme kanske. För sen har jag visst en blackout nästan. Jag blev hämtad för jag va så jävla dyng. ÅHH så pinsamt. Och tråkigt. Men sånt är livet. Dagen efter va ju inte helt å leka med. Men jag gjorde nästan det bästa av situationen. På kvällen va jag mamma anders och niklas på bio. Vi såg änglar och demoner. Och den va faktiskt  riktigt bra. Men jag är ju lite seg ibland så jag fattade inte allt.

Nu kommer lite bilder som jag lyckades ta med min "brilljanta" kamera i fredags.





NU ska jag kila. Tjadå. Och imrogon ska jag upp och hoppa runt klockan 6.15. Börjar jobba klockan 7 i horred. Men jag och morsan ska luncha med friffe och maria så de blir ju dagens höjdpunkt!

hej hoppsan

Läget? Med mig är det bra. jag är jävligt varm just nu bara, vet inte var det kommer ifrån.. Jobbet gick iallafall bra, hyffsat bra idag. Men de är lite tråkigt att komma dit och börja städa klockan tre BLÄ. Men nu är iallafall skrädderiet stängt i två veckor frammåt, öppnar imorgon om två veckor alltså. Då är alla välkomna igen hiho.

Idag har gjort as goda tortillas med guacomoledipp.. monster gott.. Sen kom Julia och gjorde mig sällskap en stund, det var treeevligt:) men sen tillslut var hon tvungen att gå hem och nu är jag helt ensam. Men FAN va gött de kan va ibland.. Jag är nog en riktig nästan riktig ensamvarg..

Nu är de besätmt, de blir varberg imorgon.. ska åka in ganska tidigt imorgon verkar det som. Åka till Horred och sen få skjuts med frida in till Varberg. Jag gillar inte att åka tåg, blir så jävla nervös ibland hehee. Ne men jag hoppas det kommer bli en riktigt goo midsommar iår (kan man ju alltid hoppas) Om jag inte skriver imorgon så får jag väl önska er alla en riktigt trevlig midsommar!

Kramar från mich (jag måste börja lägga in bilder på bloggen, men grejen är den att jag aldrig tar några kort längre. Jag skulle vilja kunna mobilblogga men hurfan bär man sig åt??) Hjälp mig hej

Help

Vad händer, vad händer, vad hääänder egentligen på midsommar, vilket är snaart?! Jag blir bara snurrig i bollen av allt. Men det tråkigaste av allt är ju att vädret ska bli pissigt dåligt. Ljuva ord.

Idag har jag jobbat. klockan tio till ett. Tre långa timmar. Känns nödvändigt. not. Nej men lilla vännen du har ju faktiskt ett jobb iallafall. Imorgon börjar jag klockan tre. Lång sovmorgon. Sen slutar jag klockan sex. Och efter de vet jag inte vad som händer inte. Det är väl roligt med lite spänning i vardagen som man säger.

Haha jag hörde om att de va massa grisar som hade rymt och sprungit iväg, typ 50 stycken. Moahaha tänk att stöta på dom. Det vore ju en upplevelse. Bästa citatet va ju "Det var ett riktigt grisagöra men det satte verkligen knorr på vardagen". Hahah fan va jag skratta när jag hörde de.

Jag skulle gjort vad som helst för att få vara med Camilla just nu, fan va jag saknar henne. Du är den bästa jag vet!

den där tvn

Jag är ingen tv människa, jag är bara inte de.. Hur märker man de? Jo för nu när jag kollar på desperate housewives på tvn för första gången så blir jag fullkomligt galen på dn jävla reklamen!! De är ju så jävla mycket goare att kolla på datorn då man slipper reklamen som varar i en evighet och då man kan spola fram när man vill hihi. Fatta. Nu är det paus och här hinner jag att skriva blogg. Men tur att jag hinner med något, eller hur ska man tänka? Jag tänker för mycket.

Va ska man säga.. jag har nog världens sämsta tålamod! NU BÖRJAR DE HEJDÅ

jag vet inte

jag vet ingenting längre känns det nästan som. trrrrrrrrrrrråkigt värre. Idag och igår har varit dom mest jävligaste dagarna på län.ge. Åh, jag vill bara spola fram tiden tills Portugal och lämna denna hålan och allt annat för några veckor. Tror det kommer göra gott för mig.
Nu för tiden har jag inte lust att skriva blogg heller längre.. Ne ne, men de är väl inte hela världen Olivia.

AJ nu hostar jag som fan!

Imorgon ska jag jobba 12-18. Kom och ta en fika vet jag.

Jag har en dröm faktiskt.

intressant liv

hej hej nu är allt tråkigt.

Tuderlue

Hejsan svejsan befolkningen. Grattis alla studenter, får man väl börja med att säga!! Aj, en jävla fluga flöh precis in i min näsa! Irriterande. Weehej, imorgon är det skolavslutning och därmed sommarlov, men iår vill jag inte ha så mycket sommarlov utan vill jobba jävel om det går.

Dagen på skräddan gick bra. Slutade fyra idag istället, men de va gött. Nu har jag precis gjort mig en as god sallad. Stekt kyckling, bacon och champingjoner åså massa sallad. Hur gott som helst va det. Så har jag fått en ny nötfavorit nästan; rostade och saltade mandlar, yammi!!

Och nu har jag bara kollat på greys sen jag kom hem typ. Det var ganska trevligt. Har varit ganska så slut dsen jag kom hem faktiskt. Men snart vill jag göra något vettigt så inte kvällen bara flyger förbi, meen va skulle de va?!

Aja. Förresten så tycker jag det är synd att det regnar idag. Kram på er alla.

Ja godnatt då

Helt otroligt att jag har börjat lägga mig i tid. Det är en stor händelse, för mig. Fast det brukar ju bli att jag inte kan somna innan senare iallafall, men jag försöker ju iallafall.

Jag måste verkligen göra något med mig. Jag har såå svårt att vakna på morgonarna, hela min familj hör min väckarklocka utan jag nämligen. Och imorse när min bror kom in och skulle stänga av min klocka så låg jag i min säng och höll båda händerna för öronen. Men inte kommer jag ihåg detta haha.. Ja, något måste göras. Vore tacksam om någon kunde ge mig ett eller annat tips. :)

Idag har jag jobbat och det gick bara bra. Va kuligt för mig, ellerhur. Imorgon tar dom studenten, hoppas alla får en superbra dag. Och jag längtar som fan tills nästa år för då är det vår tur wihoooooooo. Ne nu ska jag försöka slummra in till sömns. natti natti kära barn.


God morgon

Idag har ju jag sovmorgon, men trodde såklart att jag började åtta så jag gick upp tidigt, sen när min interlligenta kom på sanningen kändes det onödigt att gå och lägga sig igen.. Jaja, nu slipper jag stressa iallafall. Fast oj, nu får jag nog snart hoppa in i duschen hehe. Esat ringde precis och undrade om jag kunde jobba längre idag, eller ja, en och en halv timma längre. Så de va inte så mycket. Känns mycket goare att jobba för pengar nu alltså, helt klart asså. jo jo. Imorgon springer alla treorna ut, åh det hade ju varit så kul att se, men jag jobbar ju, så icke.

Ha en go dag. Hejdå

Ja hej

Idag har jag varit ute och gått med Julia, det var längesen nu så de va väldigt trevligt.. Skönt att få lite luft också. Imorse vaknade jag klockan 12.00!! Haha ups. Jag trodde de skulle bli en dag då jag bara va hemma och glodde på tvn och bara dega. Men så hade jag fått ett sms av Camilla och hon skrev att hon hade klarat uppskrivningen, wohoo grattis bruden=) Så mötte jag upp Frida Camilla och Amanda vid skräddan och käka. Det va trevligt att träffa dom alla tre samtidigt. Och Camilla verkar ha haft det väldans bra på sin semester med.. Efter lunchen åkte jag hem och direkt åkte jag med morsan till borås och kollade lite affärer. Det va trevligt det med. Seeen har jag inte gjort så mycket mer. Jag vill se en bra film, kan inte någon rekommendera mig en SKIT-bra film?!....snälla.. Imorgon är det dags att jobba igen, gött att jag inte har någon ångest, he he he he. Nu ska jag gå, Kram                   


twilight

Igår var det iallafall trevlligt. Frida va här och sen kom också Amanda. jag tycker jag tycker jag tycker jag tycker såå mycket om er girls. Igår hade mamma och Anders köpt twilight som jag såg för första gången igår, med mina vänner. Fan va bra film. Längtar tills den andra filmer kommer ut. Tänkte kolla på trailern sen med och få en liten inblick hiihi. Idag kollade jag faktiskt på filmen igen med mamma och Anders. Idag va den nästan ännu bättre woho! Och han är ju inte lite het den där Edward ;)

Nu har jag lust att se en till sådär riktigt oslagbra film innan jag ska sova faktiskt. Meeen, tyvärr, jag har ingen sådan hemma. Kanske titanic i och för sig. Den filmen är alltid lika jävla bra varje gång man ser den. Helt otroligt. Va händer imorgon då? Jag är ledig, funderar lite på att gå till skolan men neej, de blir nog inte så om jag känner mig själv helt rätt. Förresten så tror jag att jag åker till varberg på skolavslutningen iallafall, och tar det lugnt. För nu har de fixat sig lite med allt så de känns gööött bah.

Heydå/

MENINGSLÖST

åh, jag blir så jävla förbannat arg och vill bara stoppa de men nu går de ínte, så tack så HEMSKT mycket. Far åt helvete..


wihej

Hej nu ligger jag i min säng och lyssnar på freedom. Go låt. Jag har precis kollat klart på en film av Camilla Läckerberg, Isprinsessan heter den. Och den va väl helt okej. Idag har jag jobbat och de gick så bra så, jag diggar mina arbetskamrater ;) (flirt-smile). Så nu är jag ledig på måndag istället, men jag hade gärna jobbat då med egentligen. Jag behöver tjäna money som fan.

Snart kommer min vän fridolf hit. Vi ska kolla matchen tänkte vi förstår ni, för de ska väl alla andra också i detta land göra + danmark?! Haha, förutom Julia Sandqvist då som hatar fotboll. Ville bara nämna de.

Nu har jag lust att samla alla, Amanda, Camilla, Frida och jag förståss. Och bara träffas, Känns som att det var en evighets sen vi var alla fyra. För jag saknar det. Har jag rätt om jag tror att Camilla kommer hem från Cypern snart? Typ imorgon? Fan va kul isåfall för jag saknar henne som fuck!



 



Till Inger Camilla Edberg

Jag saknar min vän Camilla. Hon är i Portugal nu och har det underbart. Just nu hade jag gjort vad som helst för att få vara med dig och bli på bra humör som jag ALLTID blir när jag är med dig! Och jag bara flabbar åt din kommentar med, haha det är helt otroligt att jag bara skrattar så fort jag tänker på dig! Du får hälsa alla portugiser från mig, och säga att jag kommer i augisti. Men men. Camilla är en underbar vän och henne håller jag väldigt nära mitt hjärta! Saknar dig din jävel ;)


Hallå hej

Ojdå nu har jag inte skrivit på länge hihi. Så kan det va. Nu har jag precis avklarat min sista APU-dag på skrädderiet och jag fick med mig en fin blomma hem. Känns inte som att de tog slut riktigt eller va man ska säga eftersom att jag ska dit imorgon igen. Nice. Ska jobba hela nästa vecka med. Så jag tror inte jag ska festa på skolavslutningen. Har fan inget sug alls. Jag känner mig lite tråkig men skitsamma. Jaa, va har annars hänt? Jo Amanda kom ju hem och jag fick träffat henne i onsdags. Så brun och fin va hon. Det känns skitbra och på något sätt väldigt tryggt att hon är hemma! Amanda, Frida och jag va och kollade på balen, riktigt fina var dom. Jag orkar inte lägga in dom få bilder jag tog, men de är nog lungt, man ser ju bilder överallt från deras bal ;) Jag längtar tills nästa år.. Sen va vi och käka mat, det var trevligt...såklart..

Och igår va jag i kungsbacka och fyllde i min tatuering, det känns gött att fått det gjort. Så nu är den lite mörkare. Konstigt nog gjorde det lite ondare denna gången. Kanske beror på att jag hade underskattat de. För när jag gjorde det första gången så va de långt under mina förväntningar, gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle göra. MEn men men, ni fattar vinken!!

Íkväll ska jag nog baka (inte hela kvällen) Jag är fan inte sugen på lugnevi, nej. Hejdå och ha en finemang kväll

Stress

Hejsan. Kom hem fårn skräddan för ett tag sen. Ingen ide att påbörja något för ska tillbaka dit igen om ca en timma. Känner mig helt slut nu, så egentligen vill jag bara lägga mig ner och nana några timmar. Åh, va skönt det hade varit, men de får jag väl strunta i. Är inte så sugen på att åka tillbaka, dessutom kommer jag hem vid halvtio och då ska man ju nästan lägga sig OCH sen ska man upp igen. Haha jävlar va jag klagar. Men jag är ju trött!! hihiii men en positiv sak är att amanda kommer hem imorgon och då får jag umgås med mina älsklingar (frida, amanda) Synd att båda mina camillor är utomlands! Och imorgon är de ju bal med, ska bli kul att koll på alla som kommer va så fina, hoppas man får lite inspiration till nästa år för just nu har jag ingen aning om hur jag vill ha min klänning. Men tur att det är ett år kvar.


Är alla utomlands nu eller?! Kollar man på facebook så är de någon ny varje dag som har lagt in bilder från deras flottiga resa. Haha jag blir avundsjuk, jag vill med åka utomlands nu :)

Godnatt

Fel, det blev promenad med syrran istället. Nu har jag, frida och johan käkat kräftsallad precis. Lite sent men det var gott. Så nu ligger jag i sängen och ska snart stänga av datorn och sova tänkte jag. Ska upp tidigt imorgon. Dessutom kommer jag nog inte hem försen nio-tio på kvällen imorgon. Ska jobba för ett presentkort eller hur det nu var. Några som jobbar inom handel har hyrt skrädderiet på kvällen och behöver någon som ska hjälpa till och det fick jag "äran" att göra.

Hej då och Godnatt. Jag saknar människor.

nej men hej

Ingen intressant dag. Idag när jag skulle göra mat så gick spisen sönder, men tack och lov så va det inte mitt fel. Till skillnad mot den gången det började brinna i ugnen när jag bakade, ups! haha. Fan va panik jag fick. Så idag fick vi beställa mat från knarknapoli, så en och annan råttbajs har nog slunkit ned. Nej men det får vi väl inte hoppas, fy blä.

Kul att vädret ska bli skit denna vecka efter idag. Läste i tidningen att det ska bli regn på onsdag, då treorna ska på bal, stackarna! Hoppas det blir lite uppehåll iallafall. Nu endast fyra APU dagar kvar wihi!!

En sak som gjorde mig glad idag är att jag fick reda på att jag har minst 2 jobbveckor garanterade på ekelund i sommar. Och jag har inget planerat på skrädderiet under dessa två veckor så de känns braa.. Nu ska jag nog ut och gå med mamma. Hej hej

ps; om exakt 75 dagar så åker jag och Helena till Portugal, idag längtar jag som fan, speciellt nu för att Camilla och Natalie verkar ha det as bra där nere :)

RSS 2.0