VALBORG

yeees, valborg idag och jag är aspackad baaaaaah! Nej de är jag faktiskt inte. Idag är jag hemma och de är jag faktiskt ganska glad över för jag är inte dte minsta sugen, så de så. Idag har jag kommit hem från skräddan, käkade lite food, kollade några avsnitt vänner, stack och handla på mm med morsan och sen tog vi en snabbpromenix. Underbart. Känns som att jag fått gjort något vettigt idag iallafall. Nu har jag precis kollat på grannfejden, Jonas är grym, ganska nöjd ändå;) inte någon som fattar men jag orkar inte heller förklara så doh, dont care. Oj jag kan lite engelska!  eller?

Jag undrar hur Amanda har det nu.. hon ligger och sover nu i och för sig. Fan va gött att vara i thailand nu alltså. Hoppas hon lever där nere iallafall. De tror jag nog wihi.

Jaha nu har den första veckan av mina sex veckors apu gått. Och de har väl varit hyffsat, lite under min förväntning, men man kan inte få allt. Jises. Aja nu orkar jag inte skriva mera. Hoppas alla har en trevlig valborgmässafton iallafall.

KramiZ

NYBERG NÄR DU SER DETTA KAN DU VÄL KOMMENTERA ELLER NÅGOT SÅ ATT JAG VET ATT DU LEVER, HAJAR DU??!

*efterlyst*



Aaahhhhhhh, jag gör ingenting på dagarna, kommer bara hem, är helt slutkörd, så jag sätter mig och kollar på one tree hill eller något liknande. Jag kan heller inte träna på grund av att jag är sjuk (som alltid) Oj, vilket underghållande liv jag har he he he he he he he. Kanske borde göra en komedi av mitt liv. Nu var jag ju ännu roligare, hoppas alla skrattar mycket och HÖGT när ni läser detta för jag är ju såå lustig. Fast när jag tänker efter så vet jag nog att de är en som skrattar eftersom att denna person är den enda som har liknande humör som mig. moahahahahah. Jätteroligt.

Dagen gick nice, fått mycket mer ansvar idag och de gillar jag! Camsen kom och hälsade på en liten stund och de förgyllde min dag hiho. Imorgon är de valborg förresten, för er som inte vet de än. Och jag ska antagligen bara va hemma. Varför ska jag festa om jag inte är sugen påt bara för att de är valborg?! Då är de la bättre att spara sig till när man väl ÄR sugen och laddad. jag har då alltid en poäng i det jag säger :) åså en fet smilies.

Imorgon fyller även Johannes Nordin år hihi. Och Linnea Andersson fyller år idag, grattis!!!

Nu väntar jag på att Frida K ska ge mig ett phonecall, så var så god och ring!! Kram Från Olivia

Hey. yo.

Nu är min dator fixad, gött, men tråkigt att allt på datorn försvann bara.. Men vet ni vad, jag överlever. Bara till att föra över från datorn där nere och fixidix sen har jag lite nödvändigt på denna maskin här. Jag vet inte vad jag pratar om.

Idag gick det bättre på apun, lite roligare och jag trivs bättre. Hoppas de blir bättre för varje dag, vore ju skönt. Fick ju besök idag av Camilla, anna och jeanette till och med. Jättetrevligt hihihih. Och på fredag är de stängt på skrädderiet vilket leder till att jag också är ledig som alla andra barn. WOHO!! Imorgon börjar jag tidigt igen, som alla andra dagar, 8.00. Fy, va jobbigt. Men hoppas jag vänjer mig snart. Jag måste ju gå coh lägga mig tidigt nu ju. Aaaahh strävigt! Jag bara klagar, klagar och klagar.

Idag har varit en riktig upp och ned dag. Det har gått från att allt har känts hur bra som helst till att allt känts hur dåligt som helst och nu är de ganska stabilt men inte bra. hmm, om man ändå kunde få slippa dessa dagar.

ÄH nu orkar jag inte babbla mer. Tjadå


Skräddis

Hejsan hoppsan. Första dagen på skrädderiet gick bra. Trodde de skulle va roligare men de är väl alltid lite jobbigt och så ibörjan och man får inte göra de roliga. Sån är jag iallafall, jag tycker de känns jobbigt när man börjar på något nytt innan man känner sig "hemma". Haha vilken löjlpotta jag är. Men så ligger det till!
 
Jag har varit helt slut ända sen jag kom hem från skrädderiet, riktigt trött. Så idag gör jag inte ett skvatt, har kollat på gamla one tree hill avsnitt bara. ååh dom är så fina :)

Idag åker Amanda till Thailand, hoppas hon får en underbar vistelse och äventyr, hihihihh! Bajs, exakt nu resor hon! woho, lycka till!!

 puss

Godeftermiddag

Nu blir de inget med espressomaskinen iallafall. Jag är konstig, väldigt konstig och förvirrad och glad. Sån är jag.

Jag vill bara gråta, vill inte att amanda ska åka iväg i 5 veckor, jag tycker detta känns jättesorligt ju. Men man får tänka så att hon kommer få de jättebraa och de är så kul för dig lilla vännen! Men ändå kan jag inte sluta vara så jävla känslig.

Igår va de fotbollsnatta och själva de va ju i stort sätt inte så jävla roligt. Men de va riktigt kul att umgås med klassen, riktigt mysigt att sitta på en gräspleck när solen sken och bara tjöta och ha de gött. Dom förfestade ju med så de va lite roligt, jag var ju coach så jag kunde ju inte dricka moahaha. Aja min klass är go iallafall, jag gillar den som bara den=) synd att inte alla kunde vara med idag bara, men så kan de va. Ska bli kul att se alla bilder som togs under dagen, hehe. Tack för en trevlig dag tjejer förresten, sötbollar! Sen fick jag, så snäll som jag är, skjutsa camilla på min racercykel. Haha de är ju ganska klassiskt ändå..

I fredags va jag hos Camilla och firade henne, de va trevligt! Synd bara att hennes nya dator gick sönder. MAH!! De va kul att hon gilla våran tårta iallafall. Vi gjorde en kladdkaka med vitchokladbitar i. Så med grädde och bär till förståss.

Nu ska jag gitta bah. /Olivia

jupp jupp

Skulle ha varit i skolan, eller på kaskad idag och gjort livräddningen, men vaknade med världens ondaste hals (enligt mig) fuck också. Så om cirkus en timma ska jag ner till doktorn och kolla vafan de är för fel på mig. Jag har haft problem med min hals i fyra-fem år nu.. Så jag vill gärna att den ska bli HELT frisk någon gång. Haha jaja inte ska jag klaga.

Har ju fått sola och ha de gött idag. Jag och syrran och legat ute en stund, men nu blev det monligt så jag fick in och skrev i min underbara blogg<3<3<3 ååh, så fint

Måste sticka till skolan sen iallafall, och lämna min rapport till läraren. Men nu ska jag ut och STEKA lite innan jag måste göra mig iordning för doktorn hihi.

/Olivia

Happy Birthday

Grattis gulleplutt, 18 stora år idag Camilla! Puss på dig!  PS. lägg märke till gubben i bakgrunden, det är emil(cams man). hi

jag bah och du bah och han bah och hon bah och vi bah

Jaaaaaaa nu funkar min mobil. Jag är så glad! Det roliga är att de va hur enkelt som helst att fixa det. Antingen är de vi som är dumma eller så vet jag inte? halebop verkar lite vrickade dom med hihi. men ingen fara på taket, nu funkar den ju woohooi!

Jag har precis varit på yoga med morsan och de va gött som bara den, längesen jag va där nu. OCH naturkunskapsprovet gick galant, och nu har jag bara ansvarsfull alkoholhanteringen kvar och de är inte mycket. De känns nästan lite som att livet börjar ordna upp sig för tillfället wiiiiiiiihh. Imorgon blir de som en liten avslutning som "firas" med pizza. Göött.

Vet ni vad, imorgon blir Camilla 18, wooow liksom. Så ser jag fram emot fredagen, detta kommer blir super. Jag är glad idag :)

Naturkunskap wihoo

Var tvungen att ta en paus i pluggandet, de måste man väl få eller. Känns inte som att jag har pluggat såhär mycket efter skolan som jag gjort idag under hela året. Ups. men jag hoppas allt att det går hyffsat imorgon, elelr bra hade inte suttit fel nej. Idag fick jag, Helena, Camilla och Natalie våra biljetter till Portugal, shit, alltså det känns ju på ritkigt nu nästan. Camilla och Natalie åker om lite mer än en månad bara ju. Helt otroligt. Sen drar jag och Helena den 15 Augusti. Sen så drar Amanda till Thailand på MÅNDAG!!! Det är snart, sorligt:( haha. Jeanette åker till Thailand på hösten, och Amanda E åker till USA om en månad typ. Fan va konstogt det känns. Efter denna veckan kommer vi om inte annat ses i oktober när vi kommer tillbaka till skolan.. Men göööött som bare den att slippa vara i skolan säger jag bara. Ja men NOG om detta!

Igår gick mötet bra, han hette Chistian förresten, riktigt trevligt. Jag har inte bestämt mig ännu helt. Men Camilla sa att jag antagligen inte fattat grejen helt då haha, vilket inte är fullt så omöjligt.. Så hon och en som heter Hanna ska komma hit på torsdag och prata om detta med mina föräldrar med.



Får väl bjuda på en sommarbild idag tänkte jag. hihihhhiihihi

Nu ska jag återgå till det otroligt roliga pluggandet.

Möte strax

Hey, nu sitter jag hos Camilla och deger lite smått här framför datorn.. Ska alldeles strax ha ett möte med hmm, minns ej va han hette, pinsamt haha! Men de handlar som jobb som försäljare av espressomaskiner. Wooow jag som säljer, hur ska detta gå?! Bra vafan. Väntar bara på att Therese ska bli färdig. Kom precis hit från göteborg. Härligt.

Skolan va go. Haha, ja skola, kan man kalla de de när man går dit för att snacka med en lärare i tio minuter? Men gött är väl de..

Va har jag gjort annars idag, jo jag har faktiskt pluggat lite, fick reda på idag med att rapporten kan va klar tills på fredag istället för imorgon, kääänns bra!!

NU får jag nog gå ifall camilla kommer och ropar in mig, hihi lite nervös, jag är störd!

Okey avslutning

Har precis snacka med friffe en stund, trevligt. Och alldeles strax hade jajg tänkt ta mig i kragen och försöka plugga lite ansvarsfull alkohol hantering. En otroligt onödig kurs.. Va ute på en kvällspromenix med syrran innan, skönt att få gjort något vettigt idag iallafall. De va ju trevligt att träffa mormor o morfar innan iallafall. Dom är la goa dom.

Frågan är om jag ska gå till skolan imorgon?! Endast historia, men de får nog bli så. Är ju trots allt lediga på fredag med, men fuck också! kom på nu att jag antagligen ska simma då. Har inte gjort livräddningsprovet än, och måste göra de så jag får mvg i idrott. Det ska jag fan klara! haha. hm.

Ne nu blir de alkon, nice. Godnatt


tjaaaaaabba-hej

Ja nu va de ett jävla tag sen jag skrev. KUL för mig. Jag tappade suget så in i den, men idag fick jag tillbaka suget faktiskt, så jag får väl se hur länge jag håller på denna gång.

Ups, jag vet inte vad jag ska skriva. Kan ju börja med att säga att det endast är TRE dagar kvar i skolan för mig, shit alltså. Haha jag har massa jag ska göra och här sitter jag fortfarande.. Sen ska jag vara på skrädderiet i sex veckor, så kom dit och fika för guds skull, eller för min skull. Denna dagen har inte varit allt för mycket till nytta. Men så får de va ibland, yes. Jaa, trevligt. Min mamma fyller iår idag förresten, 44 år? Morsan har blivit en tant moahaha. Ne lilla mami, Grattis på dig =)

Helgen har varit bra. Igår åkte jag och Amanda med syrran till Varberg där Frida väntade på oss. Shoppa lite smått, inget till mig, nej nej. Sen stack vi till friffes stuga och sola lite. Det var riktigt gött när vi satt i lä. Sen åkte vi hem och på kvällen blev det lite festligheter. wihi.  

Är de någon som vill göra om denna jälva bloggen? Är trött på designen nåt så in i den. Ifall någon läser detta och tänker "wooow de vill jag göra" Så hör av dig till mig, kundnummer 0733730817


Jaha, va har hänt dom senaste tre veckorna då? Inte så mycket va jag vet. Påsk har ju varit och den va trevlig. På påsklovet var jag mamma Anders och Axel i stockholm storstad över en natt. Det var trevligt. Jag har aldrig varit där innan så jag tänkte väl att det var på tiden- Blev riktigt kär i staden faktiskt. Någon gång i mitt liv ska jag allt bosätta mig där hihii. Sen så har syster fyllt 20, Grattis.

Nu ska jag nog göra mig i ordning, för om en stund kommer mormor och morfar och firar morsan och då kan jag inte gå runt i pyamas. Se upp! /Olivia

RSS 2.0