Hejsan Svejsan

Nu sitter jag här tveksam som fan. Vet inte vart jag vill ikväll. hm. Är kag förnuftig så borde jag stanna hemma. Men vet inte om jag är så förnuftig idag..Jag har ju tid att fundera faktiskt. Kom igen nu Olivia.

Dagen har varit helt underbar! Vi gick upp ganska tidigt och stack in till stan, till spa´t. Där "bara var" vi. Känner mig så avslappnad och harmonisk nu fortfarande. Sedan när vi var klara där så gick vi till Jessicas där jag fick en ansiktsbehandling. Mycket skönt. Men man märker hur jävla mycket dom vill sälja "den här cremen är bra på vintern, denna på somarn, så måste man ju ha den här innan man sminkar sig" osv. Haha, vi bara nicka och drog typ. Påvägen hem stannade vi vid ekelundhuset för att plocka upp frida. Vi tog varsin kaffe och kladdkaka. Gottit var de. Nu är jag hemma och gör inget speciellt mer än att sitta här vid datorn.

Snart får jag bestämma mig.

BUUUH, glad halloween, eller va säger man?

Torsdag

Precis hemkommen. Har varit på träffpunken och käkat mat med amanda. Det blev pasta carbonara. Gott.
Snart är det Step up som gäller. Efter det drar jag och mamma ner till varberg. Frida kanske hakar på. Inte säkert ännu. Vore trevligt med tjejkväll hehe. Imorgon ska vi till asia spa och bada i alla deras källor. Har aldrig varit där innan, men de låter gött. Imorgon blir det partaj, tror jag. Jag är inte så sugen. Får se hur jag känner imorgon.

Gud vad en vecka går fort. Det är helt otroligt. Jag tycker de känns lite onödigt med ett sånt här kort litet break fårn skolan. Fast det är la skönt. Men känns mer som en helg än ett lov. Jag har inte gjort så värst mycket. fast det var la ganska vettigt att jobba. Men hade nog behövt plugga. Skulle gjort det idag. Men vaknade runt tolv. Har nog äntligen tagit igen sömnen sen helgen hehe. Såå de blev inte mycket med pluggandet idag hehe.

Lite störigt var det idag när jag satt och käkade på punkten, så ringde mamma och sa att dom åt räkor. Jag som älskar räkor. Men jag ska äta det efter träningen istället =)

Och NEJ Jullan, han är inte snyggare haha...

Nu ska jag nog plugga eller kolla på desperate housewives? Kanske ett ganska enkelt val. Ha det  bra mina vänner.


one

Har precis laddad hem de nya avsnittet av one tree hill.
Så nu ska jag se på den här snyggingen. mm:)



Inget mer jobbande!

Fan så skönt. Nu ska jag inte jobba mer. Dagen har faktiskt gått snabbast av alla tre. Imorse var jag inte pigg om man säger såå. Satte klockan på halv sex för att duscha. Och när den ringde så bestämde jag mig som vanligt för att duscha efter jobbet istället så jag kan sova lite mer. så då ställde jag klockan på kvart över sex istället och när jag vaknade då... så var det helt tyst i huset. Jag kollade på min mobil och förstod då att klockan i själva verket var kvart över fem. Hade visst glömt ställa om väckar klockan. För er som vill veta så är min väckarklocka hemsk, den låter högt som jag vet inte vad. fyy.
Känner mig nästan om en tönt när jag sitter och skriver här så ofta, vet inte vad ni tycker om ofta men för att vara mig är de det. Haha, jag får väl vara en tönt ett tag till..

Pratade med amanda precis och hon hade inte gjort så mycket på lovet visst. Vi bestämde oss för att nu när jag äntligen är ledig, träffas. Imorgon.

Förresten. Det regnar inte. Se på fan!! Det regnar inte i regniga sverige. Det är faktiskt sol ute. Ett mirakel har skett!

Ikväll blir det Yoga, skönt. Hejsan Svejsan / Olivia


Ingen rubrik

Hola. Hej menar jag!
Det är tisdag idag, för er som inte vet och jag kom hem fårn jobbet för curkus en timma sedan. Har ätit mat och så snart som niklas kommer hem så blir det tårta. Han fyllde nämligen iår i går, grattis i efterskott.
Ikväll ska jag till friskis för att träna. Det blir ett spinning pass kombinerat med skivstång. Frida den tönten ska på gympa. Tråkig är hon. Och morsan ska till Göteborg med brorsan idag, så de blir bara jag och anders:) hehe.

Nu kom han! kanske hör av mig senare.

Mors!

klockan tickar

Kom hem nyss fårn jobbet, gud vad tråkigt och segt det var idag måste jag säga. Men det kanske är för att det är första dagen. Hoppas iallafall de går lättare imorgon. Idag synade jag hela dagen och det verkar som att de gäller för de två resterande dagarna med. Kul.
På torsdag ska jag och mamma åka ner till varberg och bara rå om oss sjävla, det ska bli härligt, mycket.

Nu ska jag alldeles strax käka mat tror jag. Sedan ska jag åka till Göteborg. Mycket trevligt. När jag kommer hem ikväll så vet jag inte ännu om jag ska till horred eller inte. Hm. Vore ju roligt, men får se om jag orkar, blir alltid så trött när jag jobbar haha!

Grattis till Alexandra lilla darren som fyller 17 år idag:)

NU ska Olivia gå, olivia älskar att prata om sig själv i tredjeperson. så nu ska Olivia göra något hon tycker är roligare. Bara så alla vet.

bilder


Trött

Blev förfest här igår tillsammans med syrran.. de va kul minsann. Ganska rolig kväll, men konstig. Tråkigt att de blev som de blev, men det ordnar sig alltid!
Sov i fyra timmar i natt så jag är riktigt trött idag. slocknade innan i någon timme, skönt. När jag vaknade kom mamma och anders hem. Så nu blir det kaffe med dom:) fick en parfym förövrigt, tackar.

Hej hej


Hej igen.. hann inte skriva så mycket innan, inte riktigt allt jag hade på hjärtat iallafall. fast nu kommer jag inte ihåg vad det var jag ville säga, haha.

Nu är det loooooov, underbart. Ska jobba måndag tisdag och onsdag. Hm, tråkigt, men jag har iallafall Linnea att jobba med. Syrran ska nog jobba med mig imorgon med, då kan de inte bli bättre. men nu fick jag precis reda på att frida ska börja jobba halv tolv istället, fuck it. Men så är de.. lilla fina stora syster.

Vet ni vad jag gör just nu? ingenting. eller joo, jag kollar på one tree hill lite och längtar tills imorgon så jag kan ladda hem nya prisonbreak avsnitten. Shit vad jag längtar, men jag hoppas verkligen att detta är sista säsongen. Det blir så tråkigt när dom drar ut på det hela tiden. Men jag är glaaaad att Sara lever. haha förlåt till er som inte har sett det. Men jag bryr mig inte myhyyy!! Asså jag kan inte förstå att wentworth är så gamal, han är ju så jävla snygg. Haha!

Ojdå, nu babblar jag bara allt jag tänker på känns de som.  Jag vill bara skänka en extra tanke till Camilla E idag, du klarar detta min vänsing.

Ska lägga in lite bilder fårn igår tänkte jag. Men får se om jag lyckas, inte så värst troligt. Hade gött

Grattis..

..Linn på 18 års dagen!!

Kom precis hem, har varit i Borås med Frida Marielle och Adam. Roliga Borås. Verkligen. Hitta typ ingenting, vilket va bra för jag är en fattiglapp, känner att jag behöver jobba lite. Men jag orkar inte jobba heller, vilket dilemma haha..
Va händer i kväll? Det vet man aldrig. Jag är faktiskt lite partajsugen, vem kunde ana!? Men får se hur de blir med den saken. Det händer inte allt för mycket i denna kommun. Idag kommer i och för sig Frida hem, så jag hoppas att få träffa henne. Hon har säkert haft det as gööttt i london=)

Nu är jag lite arg, jag skulle ladda hem Beetoven igår och idag märkte jag att den hade avbryts, skulle inte förvåna mig om jag råkade komma åt en knapp eller något, jag och datorer hör verkligen inte ihop. Tråkigt värre. Dom är såå söta dom filmerna ju. Men jag överlever, jag lovar.

Kollade på Mirrors igår förresten, jag har överträffat mig själv, var inte alls lika ädd som jag brukar när det gäller skräckisar. Brukar inte kunna kolla på dom nästan. Det var ganska passande för vi började kolla vid midnatt haha.

On the day I fall in love,
the sky will be a perfect blue.
and I'll give my heart forever more
to someone who,
is just like you.

//Olivia


Bra

Och jag vill bara säga grattis till min bror:) Grymt bra. Jag är stolt haha!

5 dagar

Hallå här!

Nu är det så att jag har bloggat varenda dag sen jag skapade denna blogg, är det inte otroligt? Vem kunde ana, inte jag iallafall haha. Ska jag vara helt uppriktig så är jag lite stolt över mig själv, faktiskt.

Idag var jag hemma från skolan med och det blir nog ingen imorgon heller. Men jag måste dit ändå och hämta lite böcker eller något annat som säkerligen kommer ligga helt orörda under lovet. Men man kan väl alltid ge det ett försök.
Min dag har varit ganska seg. Vaknade halv tolv typ och sen har jag bara slappat och kollat filmer. Skönt, jag behöver sånna här dagar ibland, att få vara helt ensam och göra vad man vill. Jag behöver verkligen tid för mig själv. Det finns inget bättre än att komma hem till exemel från skolan och hela huset är helt tomt, så jävla skönt.
Sen ikväll har jag varit på step up, riktigt kul idag!! Nu ska jag nog kolla på the dark knight, vet inte om den är bra? har inte hört mycket om den, men hoppas den är okej iallafall.

Imorgon åker mamma och anders till Glasgow. om någon vill anteckna. Sååå de blir PARTAJ hemma hos mig. FAN VA KUUUuuuuuUL!!!!!! jag skojar. Godnatt.

Hej igen

Godkväll, damer och herrar.

Jag tänkte visa en liten historia. Ganska komisk faktiskt.

Det var en gång en man som hade en ovanlig psykisk störning. Han trodde han var ett lik. Han åt inte och han arbetade inte. Han satt bara ner och hävdade att han var ett lik. Psykiatrikern försökte övertyga honom om att han verkligen inte var död. De argumenterar fram och tillbaka.

Till slut sa psykiatrikern: "Blöder lik?" Mannen tänkte en stund och svarade: "Nej, alla vitala delar i kroppen har slutat fungera, så de blöder inte." Då sa psykiatrikern: "OK, då gör vi ett litet experiment. Jag tar en nål och sticker dig i fingret och ser om det börjar blöda." Eftersom patienten var ett lik så fanns det inte mycket han kunde säga eller göra, så psykiatrikern stack honom i fingret och mannen började blöda. Patienten tittade helt chockad och överväldigad på blodet och sa: "Det var som fan, lik blöder också !"

Knäpp va? Han har alltså någon gång i sitt liv fått en färeställning, och tror att han är ett lik.



Jag vill ta en springtur, men jag har ingen ork i kroppen, den känns död.
Det blev ingen yoga idag heller, mamma är på kalas i Kullavik och jag ville inte gå själv. I och för sig, så är jag väl inte på humör till det heller. haha.

Haha jag har kommit underfund med en sak. Adam kommer träna med öis nu i veckan, alltså kommer han träna med Markus Allbäck! Fatta, jag var typ kär i honom för några år sen haha. Men han är en riktig läckerbit så jag bad brorsan hälsa honom från mig, hoppas han hälsar tillbaka. Haha fan va jag är patetisk ändå=)

Någon som vet om det kommer något bra på tvn ikväll? ni som vet kan väl säga till. eller så gör ni inte det.

Ne nu är et dags för powerthinking eller något liknande! Ha de gött

Vad händer?

God middag, eller vad är det? Jag har ingen koll.
Är hemma idag. Mår inte bra, inte bra alls. Dagen har bestått av one tree hill heela tiden, så nu känner jag mig riktigt tung i huvudet som man brukar när man kollar på film för länge. Men vad ska man annars göra när man inte mår bra tro?
Snart kommer nog mamma hem iallafall, hon skulle köpa med något gott att äta, undra vad det blir..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är inte mycket som händer i mitt liv nu. Inget alls. Men imorogn har jag historiaprov iallafall. Och om jag mår som jag gör nu, så blir de ingen skola imorgon heller kan jag säga.
 
Nu kom mamma hem, kankse hör av mig sen. Hejsvejs


vet inte vet inte vet inte

det är inte så att jag inte vet? jo så är det.

godnatt.

Hej du

Usch, jobbigaste dagen på länge. Det är inte mycket som fungerar känns det som. Men jag har tur, som har en vän som Amanda, tack för allt!!

Vaknade av ett jävla brötande, när jag kom upp, trött som jag va, som jag alltid är. Så var arbetarna hemma och tog bort golvet i köket. Jag tycker dom är läskiga.. Förstår ju inte ens vad dom säger.
Jaja, skolan började med administrationslektion, och eftersom att jag inte är något datasnille direkt så är jag inte särskillt förtjust i ämnet. Men så är det. Sen var det Ansvarfull Alkoholhantering, där vi kollade på en film som var.... Ja man kan väl säga att det var rena sömnpillret ungefär. Jag är vekrligen skoltrött och denna vecka är vekrligen jobbig, men jag ska försöka vara lite optimistisk iallafall.. Nu är jag hemma, ska äta om en kvart eller två, man vet ju aldrig. Ikväll ska jag kanske på ett skivstångpass kombinerat med spinning, men jag gillar inte instruktören. Det är iallafall kul att kolla på gubben som inte har kordinationsförmåga för fem öre, skrattar lika mycket varje gång haha! Men han har en skön inställning, tar i lika mycket varje gång. Anders blir iallafall glad när han ser när gubben kommer till passet på tisdagar, han är glad att han inte är sämst.. hehe.

Bara så du vet Linn, så kommer dessa fyra dagar vara dom segaste i ditt liv, tänkte bara säga det!

Imorgon åker friffe till london, hoppas du får det trevligt och att du partajar lite med berra och maria, haha det hade jag gjort iallafall.

För er som inte vet, så skulle vi Tu2 åkt till london förra söndagen. Flygresan och allt var bokat, men eftersom att skolan va tvungen att lägga sig i, i bokningen av boende, så blev ännu dyrare än vad det redan var. Så vi fick inte åka och skolan förlorade pengar på flygresan eftersom att dte inte gick att avboka. bra, mycket interligent måste jag säga. Hade verkligen sett fram emot resan. Men så kan det väl va ibland, antagligen. Vi ska tydligen satsa på något högstadiedisko i Danmark? jag har inte varit så insatt så jag vet inte så mcyket om det, men vafan, de låter la kul.

Nu ska jag gå min väg. Ta de lungt i backarna
MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR olivia

Godkväll

Nu kom jag precis hem. Bara så ni vet.

Morgonen var lugn, började klockan tolv med engelska lektion, som vi knappt hade. Vi gör ett arbete som man mer kan kalla bild eller något istället. Skit tråkigt rent ut sagt. Och sen hade vi historia och sen sluta. Sprang ut för mamma stod utanför och väntade på mig. Vi skulle till tandläkaren i Borås, vilket jag glömde av de sista 10 minuterna av lektionen och jag skulle ha gått 10 minuter tidigare, hehe, så mor var lite frustrerad. När jag kom till tandläkaren var det 6 speciallister där, blev fan skrajj nä alla skulle glo i käften en efter en. Det var lite kul för en av dem går på spinning ibland med oss och han kände igen mig och mamma.. okej, jätte kul var det inte. Aja, men nu är det iallafall bestämt, ska dra ut en tand och några veckor efter det så ska jag få rälsen. kuljul, men så är det!!
Jaja, efter besöket där, så åkte vi till Öisgården och kolla när brorsan spelade en "prov match". Kul att vara där igen, det var ett tag sen om man säger såå.. Och vad kan man säga om det då? Mer än att det var kallt. Ne vi kollade bara i drygt 30 min visserligen, men jag tyckte han gjorde bra ifrån sig. Sen åkte vi in till Göteborg och sen hem.

Så har min dag sett ut. Nu ska jag nog ut i regnet och frysa lite, kanske. Sen blir det historiaplugg.

//////////OnE

Heeeeeej..

Hej jag heter Olivia. japp så är det. och jag blev inspirerad av min syster Frida att börja blogga.
Fast, detta är nog ungefär fjärde gången jag har skapat en blogg, men jag har alltid slutat. Men nuska jag göra ett nytt försök igen.

Åhh. det är alltid lika svårt att börja något nytt. Man kan väl alltid börja med att berätta lite om sig själv?
Joo, jag heter som sagt Olivia, som ni som läser kanske redan förstår om ni kollar på mitt namn.. Jag är singel, går på turismprogrammet i tvåan, vilket jag trivs med väldigt bra, för det mesta. Inte för att jag ska bli ngåot inom turism, men jaa det är alltid bra att ha något att göra? För första gången heeela mitt liv så vet jag faktiskt vad jag vill bli för något. joo nu kommer det, jag vill bli en teraput. har blivit inspirerad om man säger så..Tack Nanna, du är helt underbar!
Vad kan man mer säga? var jag bor?, njaa, någon kanske kommer och hämtar mig då? haha skoja bara. jag bor i Skene med min mamma Maud, hennes sambo Anders, min storebror Adam, storasyster Frida och Axel som är hos oss va tredje vecka. Axel är Anders barn som är ett år yngre än mig. Anders har 3 söner till, men de bor inte hemma, för stora höhö..
Ne nog om mig nu, eller en sak borde jag kanske säga... jag gillar min vänner väldigt mycket.

Helgen har varit ganska lugn. Kom hem i fredags, stack och spann, sen ringde amanda så vi gick ut och gick och tjöta en hel del. Skönt måste jag säga. Sen umgicks jag hemma och kolla lite idol, men jag tycker verkligen inte det är lika bra längre, vet inte vad det är, idolerna i Sverige verkar ta slut, de lääär ju inte finnas så många..
Lördagen börjades med att plugga, ligger efter och jag har haft sån jävla panik och ångest i veckan så jag kände mig tvungen, morsan hjälpte mig mycket, tackartackar! Sen stack vi på spinning, en hel del känningar, roligt värre. Va gjorde jag sen troo? jo jag kolla lite nog på film. Sen stack jag till Julia för tjejerna skulle förfesta till förfesten där. så jag haka på. De var väl trevligt, även om sminket  och plattången var i handen mestadels, frida, jag tänkr inte alls på dig bara så du vet=) myy! haha. Sen åkte jag hem, jag hatar kullamos, såå det känns väldigt bra att jag inte åkte med, jag vet tt jag hade haft ångest idag annars och att de skulle varit trökigare än någonsin. För de hade det med, så de känns bra. Inte för att jag vill att mina vänner ska ha tråkigt, de vill jag aldrig, men skönt för min egen del. Men amanda hade nog haft roligt, vilket gläder mig!
Nu är det söndag, igen. Men jag stör mig på att man alltid har ångest på söndagar!! För jag har det alltid själv.. varför? jag menar man är ju för fan ledig. varför inte njuta av den istället och leva i nuet. Måndagen kan man väl ta som den kommer. Men man tänker alltid på att det är måndag nästa dag ändå, jag vet.
Min söndag. Vaknade. käka. pluggade. kolla one tree hill. Så såg den ut men sen fråga syrran om jag ville haka på opch kolla fotbollen i Örby. Där träffa jag Camilla, alltid lika goo den tösen. Sen åkte jag och syrran till donkan och käka flöt. Efter det blev det core med mamma, camillaskulle ha följt med, men hon banga ur. Hon ville inte göra bort sig sa hon, hehe. Det var tråkigt, jävla kärring grej måste jag säga. Var redan irriterad och blev inte mycket bättre av att de bara handla om balans, nästan.

Oj kors och tvärs, det blev ett långt inlägg, haha!!
Nu ska jag plugga historia, får se om de blir så mycket med det, är sugen på att läsa istället, nu när jag kommit in i boken och allt.

Ha det fint. Kram Olivia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0