the proposal

hej hej.. Snart kommer Frida och Amanda, vi ska dra in till götet för att kolla på the proposal. Jag har velat se den länge nu så hoppas innnnnerligt att den är bra!! Ska nästan bli ännu roligare att träffa mian vänner, de va ju ganska längsen nu ju.

Idag har jga varit i borås med Jeanette och Anna, ni är ju för goa tjejer, synd att man inte träffas oftare.. Köpte iallafall en tröja och lite småkraffs. Tänkte fixa ett abonemang och en ny mobil som jag är i stort behov av en ny kan jag säga. jag tappade min mobil i ett stengolv förra helgen så den gick sönder. Så nu har jag en gamal och den är till och med tejpad för att hålla ihop sakerna hahaha. ja, så de är ganska så nödvändigt.

Igår va en trevlig dag med, tvungen att tillägga de. ;)

Den ser väl lite bra ut iallafall? haha- Hejsvejs


god morgon

Nu är jag uppe tidigt.. de ni. Ska alldeles strax åka till jobbet, ekeludnd. Kul kul, men idag är det nog sista dagen jag jobbar, sen ska jag också ha lite sommarlov, wohoo. Men man vet ju aldrig, kanske jobbar en eller annan dag till, får se va jag känner för. Ikväll är de ju torsdagskväll i borås och nej jag ska nog inte dit. Men imorgon ska jag in och shoppa med Jeanette och Anna. Va ju hur längesen som helst jag träffade dom så de ska bli skitkul! Sen i helgen vet jag faktiskt inte hur jag ska göra? Hmm, känner mig lite vilsen.

Jag är glad he he he:)


Nu ropar morsan, måste kila. Ha en bra dag.

hoooooooooooooo

Tja tja tja. Ja nu va de inte igår jag skrev senast. som ni SER. Sitter nu och lyssnar på beyonce i'm sasha fierce skivan. Fan va jag älskar denna gudinna. Japp, nej älskar är väl å ta i kanske. Ska snart sticka ner till dom andra och kolla någon film eller va de va dom snacka om. Och imorgon är jag ledig så jag kan sooova länge. Men funderar i och för sig på att sticka till göteborg och shoppa. Tänkte ringa någon och fråga om denna person vill haka på. Jag vet inte vem denna person är ännu, men de ska jag lista ut strax..

I veckan har jag jobbat lite grann och även varit på anställningsintervju på h&m i borås med frida x2 och amanda. Jag tycker allt att det gick hyffsat bra. Kuligt, hoppas jag får jobb där, vore jävligt gött rent ut sagt. Dessutom va jag på bio i söndags i götet med cedberg (på tal om något annat), BAKSMÄLLAN. jävlar i min låda va bra den var. Hahah, vi skratta oss igenom hela filmen inprincip. jag är så överlycklig att cedberg är på hemmaplan alltså.. men de sjuka är att jag åker iväg själv snart..till portugal alltså. fan va gött de ska bli. Helena vi måste börja kontakta varandra snart, det börjar krypa i kroppen på mig ju! he he he.

Helgen har varit go som fan. Jobbade till sex i fredags, sen stack jag ner till varberg med mina syskon. På kvällen va jag bara i stugan och chillade. Mitt i natten blev man väckt av fyllesvinen som kom hem moahah. Men de va kul.. Igår så blev de förferre i stugan och de kom en jävla massa folk, sen stack vi till oscars och de va grymt kul. Lyckad helg helt enkelt. Idag har jag tagit det lugnt, kollat på desperate housewives, de va jag värd hi. Innan var jag även ute och gick med jullan, hur gött som helst, längesen så de fanns endel att snacka om. Japp så kan de va.

Nu ska jag gå ner tänkte jag. HA DE GÖTT. Hey.

Godkväll

Hejsan. Nu är mamma hemma och jag är så glad för jag har saknat henne! Nu ligger vi i mammas säng och kollar på våran vän Jonas Gåde i grannfejden haha. Han träffade vi idag i göteborg som vanligt, han är goo. Moahaha.

Igår va jag hos Katta på kalas med alla horredstjejer och de va kul och trevligt att träffa alla. Och idag är de en stor dag för KATTEN fyller år, Grattis snygging!! 17 hela år. Gud vilken rolig ålder, jag är glad att jag redan har passerat den födelsedagen för den är så jävla onödig rent ut sagt hehehe. Ne men man är ju pågång iallafall..

Nu ska jag mysa med mamma igen! Puss och kram. Och godnatt. Imorgon blir de två jobb på samma dag? hej hej då

15 Juli

Hejsan svejsan. Idag är det den 15 juli, och vet ni vad om exakt en månad så åker jag till Portugal med Helena. Jag längtar som fan!!

Jag är lite förvånad på mig själv.. jag jobbar inte idag. Hade lågt blodsocker när jag vaknade ganska sent, aj aj aj. Men så kan det vara. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning, ska ta tåget ner till varberg med Camilla.

Jag ville bara...

..dela med mig lite av min livs kärlek. Kolla bara, det är bra grejer ska ni veta mina vänner.

Är det någon kändis jag skulle vilja träffa så är de definitivt honom. Haha. Gud, gör så min dröm slår in!

Ne nu bord ejag nog sova snart.. Fan också, jag har inte packad klart tills imorogn ännu. Men jag får väl nta de sista imorgon bitti, eller jag måste väl rättare sagt.. Tillskillnad till minsyster så har jag iallafall börjat och hon har slocknat i sin säng hehe. Hoppas på en skit kul tripp nu till stockholm! Godnatt

godmorgon

jag och syrran sitter här vid köksbordet med varsinn dator, jävla nördar. vi äter popcorn och allt som är ätbart, nästan.

Shit, jag har inte orkat skriva på länge länge och länge. För jag har jobbat jobbat och jobbat. Och på grund av det har jag blivit trött som fan nu för tiden. Men de har ändå hänt endel på helgerna och de har varit kul för de mesta. Oj oj, måste berätta att i torsdags somnade jag klockan halv 3 ungefär och skulle upp klockan 5.00 för att jobbba. Shit jag sov bara 2 och en halv timma, det va fan inte kul att jobba men dte gick ändå hyffsat bra tycker jag. I fredags va jag hos Julia med tjejerna och dte var trevligt, längesen jag träffade vissa så de va kul. Men sen drog jag och Frida till Tim där dom satt och drack. Det var också trevligt måste jag bara tillägga haha. Åså igår var det fest hos Lina. OCH JAG FICK TRÄFFA CAMILLA! haha de va längesen jag va så glad, haha. Åh och hon va precis sig lik. Om hon inte va allt för dyng i går, så kommer hon ihåg att hon ska komma hit sen! Kommer du ihåg?! :)

Imorogn ska jag Frida och Emma på Brittan förresten.. Wii, fan va grymt dte kommer bli!!



okej, jag ska försöka bättra mig på att skriva, det är ju ändå hyffsat kul, ibland. Ha de gött


jag orkar inte blogga, hajjar duu?


"Jag tror jag ska satsa på att slå mitt rekord i sommar och bli fetare än någonsin"



haha, de är bara du

i'm lost in this dream

Hey hej hallå. Nu har jag snart jobbat två hela veckor på ekelund och jag tycker att jag är duktig som inte klagar så jävla mycket. Efter imorogn har jag minst en vecka och tre dagar kvar att jobba på ekelund men jag är ganska så garanterad att det blir mer än så ska ni veta gott folk. Jag känner mig hemsk som önskar att vädret ska bli sämre nästa vecka, men grejen är den att de är runt 58 grader där jag jobbar och jag (+alla andra) håller på att dö av värme. Nu har jag upplevt hur det är att vara en slav i afrika nästan. Okej jag får pengar men det är hemskt.

Idag skulle jag egentligen åkt in till Borås med amanda och camilla men jag orkade inte, känner mig helt utmattad. he-he-he stackars mig liksom.

8 dagar tills min kamrat kommer hem nu!:D

RSS 2.0