ja hej

Fan va oflitig jag ar pa att uppdatera.. orkar inte..hinner inte.. men sa kan det va. Hur ar de med er alla hemma? Jag mar bra, idag var dte mulet for forsta gangen vi kom hit sa de va lite trakigt hehe. Sen har jobbet gatt sadar, en trakkig dag darmed. Hoppas pa battre imorgon, da ar de min sista arbetsdag sen ar jag ledig i 2 dagar wihi. sa jag tror allt jag ar lite mer pepp da=)

I lordags va vi i en liten stad som heter Loule, som studiebesok. Vi skulle kolla in deras marknad, men den va sadar rent ut sagt.. Haha vi slapp iallafall en halv arbetsdag! Och idag har vi borjat arbeta med skiten. De gick helt okej faktiskt.. De har inte hant sa mycket har va jag kan komma pa annars. Vi har varit har i  mer an 2 veckor nu och tiden har gatt snabbt tycker vi.. Jag trivs bra, men ar lite less pa vart skabbiga badrum haha. Bagatell, jag vet.

Just nu skulle jag ge vad som helst for en mammakram:) De ar konstigt, man jobbar och jobbar har men langtar inte hem sa mycket,  men sa fort man hor sin mammas rost sa borjan man stortlipa. Jag ar konstig! moahah. Jaja. Hoppas dagen gar snabbt imorgon iallafall sa jag far pressa lite. helt SJUKT, va brannan gar bort snabbt nar man jobbar och sliter..

Ne nu ska jag skriva lite mail tankte jag! Sen upp och lasa i min spannande "nar jag hor din rost" -bok! Wi, den ar super. Langtar tills jag kan se den pa bio nar jag kommer hem till Sverige igen!

ta han om er. Kram Olivia


Heej svenskar!

Jag vet inte riktigt va som hant sen sist.. Vi har varit har over en vecka nu och de kanns inte alls som de! haha.. gatt snabbt redan, tank da hur snabbt de kommer ga sen. Igar snackade jag med camilla i tele!:D haha jag blir alltid lika glad sa fort jag hor din rost gummsan! Amanda och Frida har kommit hem fran turkey nu med, och dom verkar ha haft de bra..

Igar nar va inne i badrummet och gjorde mig i ordning infor utekvallen sa kom de en javla kackerlacka i badkaret. FAAAN va radd jag blev. kom nog i chocktillstand for jag skrek inte i borjan, flog upp och byran rev jag ner och allt smink flog. Ut i sangen och borjade rent ut sagt lipa.. Helena blev arg och trodde jag skoja med henne. Hon trodde inte pa mig haha! men den va monster stor den javeln! Sen kom Cassandra och hjalpte oss! haha de tog lang tid innan vi tre kom ut till barerna kan jag saga! hahaha.. Tur att de inte va en orm som vi sager hehe! Sen va vi ute coh de va kul. Stack ut nyktra och fick lite drinkar. Men kande inte av sa mycket. jag och helena drog hem tidigare, vi klarar inte av det har utelivet annu ;)

Jag trivs bra har och jobbet gar battre. Och imorgon ar jag ANTLIGEN LEDIG=) och pa torsdag hehe. skont.. Hur har de ni dar hemma??

Ha de bra! ps. jag saknar mina vanner som attan. ds.  =(

kramar

hej igen

Assa imorgon va de en vecka sen vi akte till portugal, de har redan gatt en vecka och jag kan inte riktigt fatta de.. Men men. Idag borjade jag jobba igen, men jobbade min goa dag 9-14 sa de va skont. Sa nu ar de bara 4 dagar kvar tills nasta lediga omgang haha..

Min fodelsedag va rolig. Solade hela dagen, kanske jag skrev iofs?! struntsamma.. Sen stack jag och Helena ut och at pa en bar/restaurang som heter rockbar. Jag at chicken piri piri, som ar beromt for portugal. jag trodde tyvarr att de skulle va godare, men de slank ner saklart! Sen belv de en good glassdrink hehe. Efter de sa drog vi och motte upp cassandra pa torget, sen blev de barrunda.. och vet ni vad, jag sjong kareoke! moahah, Halo saklart. Sag filmen som cassandra spelade in, haha de va kul. Det blev lite mycket senare mot kvallen, man blir ju fan bjuden hela tiden sa inte sa konstigt! Jag hade iallafall skitkul, tack sa mycket tjejer!

Igar lag och jag helena och pressa, och bada tv brande sig, men helena var nog varst, stackarn! ;) hehe. Ikvall har jag gjort currykycklingt till oss tva. Det blev gott, men brukar bli godare hemma saklart haha.

Just de, undrar ni om jag langtar hem?! Nej inte sa.. men i onsdag nar jag prata med mamma i telen.. daa, sa fort jag horde hennes rost fick jag varsta gratklumpen i halsen, gjorde allt for att inte borja grata, vet inte om morsan markte nagot, hoppas inte de,vill ju inte att hon ska oroa sig! Ne fy, de va jobbigt.. Sa ska nog helst inte snacka sa mycket med henne. Men igar va bade jag och helena ledsa sa da fick vi krama om varandra, och idag nar vi tankar pa de skrattar man bara hahaha ;)

Hoppas ni har det bra hemma =) kram /Olivia

Hejhej jobbet och ni som laser.

idag har jag stadat for forsta gangen.. gick val helt okej.. de ar svart att hinna med alla rum, men detta va ju forsta gangen sa de ar val inte sa konstigt hehe..

Ikvall har vi inte gjort mycket, lagat lite mat och tagit de lugnt, de kanns skitbra att jag ar ledig imorgon pa min dag och overhuvudtaget=) sa imorgon ska jag pressa sa gott de gar.. OCH JEANETTE, jag solar aldrig sa hinneer knappt bli brun, sa ha inte sa hoga forvantningar att jag komemr se ut som en neger;) som du sakert ar! haha..

jag ar faktiskt ganska stolt over mig sjalv, langtar inte hem alls sa mkt som jag trodde jag skulle gora, svin gott! aahh, jag gillar verkligen albufeira och portugal, det ar sa fint har och alla ar sa trevliga, riktig jackpott! hit kommer jag latt aka pa semester nagon gang i framtiden , ar du pa cedberg? haha..

Men jag saknar mamma lite nu, hade varit mysigt med en kram. men helena saknar bara sin hund,saa gulligt hehe;)

ha de bra ni, /Olivia


Framme i underbara albufeira!

Hej hej ni. Nu har vi varit har i over ett dygn och de har bade gatt snabbt och langsamt pa nagot satt.. haha. Men det ar underbart har, gott och varmt..Resan hit gick bra, jag och helena kom aldrig bort, tack och lov hehe. men igar nar vi va pa flygplatsen i Faro sa fick vi lite panik, vi hittade inte var transfer. Det skulle sta en manniska vid en skylt med vara namn pa vid en annan skylt och dar stod det fan ingen! Vi trodde ju saklart att det var varat fel, att vi hade sagt fel tid till eva sa han redan hade akt darifran.. Efter nagra om och men sa fick vi tag pa honom, han va sen, mer an 1 timma! Haha, men de loste sig ju.. Nar vi kom till hotellet sa hann inte Eva snacka med oss for att transfern va sa sen sa vi fick ledigt resten av dagen, lag pa stranden en stund, fram typ fyra till sex. Lika varm va de klockan sex haha, nice!

Och idag har vi jobbat, orjade klockan 10 och hjalpte till i frukostserveringen, slutade sedan klockan ett ;) Men imorgon sa borjar vart riktiga schema.. bara att bita ihop heheh. Men idag har vi legat pa stranden en stund, sen fick vi panik och kande att vi behovde kopa mat. vi gick til lidl (vi gick inte fel iallafall, camilla och natalie ;) Fick kopt ganska mycket, sa nu har vi precis kakat lassange som min syster har rekommenderat, monster gott! Det blir de fler ganger kan jag saga!

Hoppas ni har det bra dar hemma :) Och hoppas Frida och Amanda har det toppen i Turkiet, om dom ar framme annu.

/ Olivia

Snart bär det av..

hejsan, nu sitter jag här med Camillapilla.. Johannes och Friffe har precis åkt. Nu är det inte långt kvar tills jag drar till Portugal.. Planet går 6.45, så ska åka hemmaifrån klockan kvart över fyra imorgon.. Shiiit.

Igår så var alla mina flickor hemma på lite kalas, det var super trevligt och jag blev så glad att nästan alla kom. Tack för alla fina presenter, tycker om dem jättemycket. Sen drog vi till Göteborg, men de va endast jag Johanna och Amanda som haka på.. Camilla mådde inte riktigt bra så hon och Frida skippa de haha. Tråkigt men så kan de va. De va roligt i göteborg tycker jag. Tack för en lyckad kväll! hihi.

Idag har jag varit på möte i skolan om cafet, skit kul, jag längtar tills vi ska börja där =) Sen har jag varit ute och gått med julia, vi såg en orm och jag blev skrämd till vettet. Sprang emot ormen istället för ifrån den?! hmm. Fast jag såg ju inte ormen först, belv ju så panik slagen moahahaha.

Jag har även packa som en galning idag och jag har lite panik över de med heheh. men fan nu orkar jag inte skriva mer! Nästa gång jag skriver blir väl i albufeira wooohhhoo!

TA HAND OM ER!  Puss


Nu är det snart läggdags..

Kalaset var trevligt och mysigt, alla älskade min tårta, hahaha dom kunde la inte med att säga annat =) Fast jag älskade den med så what ever som man säge på engelska. åååååååh, idag fick jag min efterlängtade kamera, gillar den starkt alltså! Fick fina armband av frida och johan, pengar, böcker och lite smått. Blev så glad för allt, tack tack ännu en gång.

Mohahah, brorsan hade gjort en skiva som jag fick av honom, så jävla typiskt haha. (bilden tagen med min nya kamera) hihi.

Nää imorgon ska jag antagligen upp tidigt igen, bara å stå ut =) hoppas på en trevlig dag. Sov gott alla. Puss

Packning + kalas


Japp nu har jag faktiskt börjat, tagit fram resväskan och börjat pricka av på packlistan och sedan lägga i det i västan..haha. Det går sådär, men de känns skönt att ha börjat. Idag om en vecka fyller jag år och ska därför idag ha kalas med lite släkt,  vår lilla släkt, firar ju endast på mammas sida nu så då blir de fan inte många de, haha. Ja, jag blir fan 18 om en vecka, det känns ganska roligt, är ju dessutom i Portugal då så hoppas de kommer firas som fan Helena!! hehehe. Och imorgon kommer lite folk hit och sen ska vi dra in till Borås, hoppas de blir kul..

Idag har jag varit hos tandis. Skulle vara där klockan 10.00. Och det gick inga senare tåg/buss efter 7.55 som matchade tiderna. Det  blev ingen sovmorgon för mig idag inte. Va där i en och halv timme innan, lite surt men de gick!

Jag måste bara säga att dom där shakesalladerna på donken är livsfarliga, nästan. Igår satt jag med en sån i bilen och skulle shaka den, va händer.. jo locket lossnar och hela skiten flyger ut. Jätte roligt, jag var helt kletig och lukta viklök, moahaha säger jag bara.

Ne nu ska jag börja fixa innan gästerna kommer. Idag sververas lax med sparris och räkor, svin gott.  Hej svéjs

nu borde jag uppdatera.

Hejsan på er. Har verkligen inte orkat eller haft lust till att skriva nu det senaste.. Men nu är jag lite fit for fight igen woho.
Va har hänt?? jag har varit på bio två gånger, sommaren med göran ( med camilla såklart) Grymt jävla rolig film, älksar den haha! Sen harnjag sett baksmällan för andra gången. Var tvungen att följa med sällskapet hehe.. Den va faktiskt nästan lika bra andra gången. Jag har varit på fest hos hulten med alla 800000000 tusan andra människor. Där hade jag det faktiskt ritkigt tråkigt, fast de va ju iofs kul att träffa vissa som man aldrig träffar annars. Det va kul på förfesten hos camilla och emil med. Nu i lördags va vi i varberg, förfest i fridas stuga sen drog jag inte själv till stan och mötte upp syrran och elin som va vid klipporna, dom va snälla som lät mig haka på. Sen drog vi till oscars och det var kul som bara den, fast de blev lite för mycket. Hmmm, va har jag mer gjort tro? Jo jag har träffat min kära kusin i göteborg på en shoppingdag, de va sjukt kul att träffa Simone alltså. Längtar tills jag kommer hem fårn Portugal nästan så vi kan träffas igen!! Mja, va mer.. har träffat Felicia och de va jääätte trevligt de med, kul att fått snackat med dig stumpan. De känns som att jag har flygit och fart hela tiden nu de senaste, de är så mycket jag har varit tvungen att göra innan jag åker på lördag, och än är det inte slut.. Idag har jag varit i borås med Frida och Camilla. Sen har jag 'ven kollat på Kinna som spelade mot Norrby, och Kinna vann, kul för dom.. Veckan som kommer är ganska fullspäckad. Imorgon ska jag först åka ill horred runt halv ett, sen åka därifrån klockan två till göteborg till Nanna, sen direkt från götet till Borås till homopaten. Kommer hem runt sex eller sju, då ska jag till cedberg i Kinna, fast de är ju något jag ser framemot (tro inget annat camilla). Onsdag.. Borde dra in till Borås för att träffa en kompis, får se om jag hinner, sen på kvällen ska jag ha lite kalas för mig som fyller 18 den 19 augusti! wohoo.

Och nu orkar jag inte skriva mer, hoppas jag hinner klämma in ett inlägg innan lördag, tror de. Annars så blir de i portugal jag bloggar nästa gång:S SNART ju! Sov gott alla.

hej älskling..

Kväll, kan inte sova än

Klockan är nu 00.05 enligt klockan på min dator. Och imorgon ska jag upp klockan sex, jobb ni vet. Jag som inte vill jobba mer. Men nu är de bara imorgon och på onsdag förmiddag kvar, så jag ska vara lite glad. Asså om två veckor är jag i portugal. Shit, jag blir både glad och ledsen när jag tänker på de. men jäävlar va bra vi kommer få de. Det är ju trots allt bara sex veckor. När man kommer hem så kommer ju allt vara som vanligt. Nä nu ska jag inte tänka på de mer.

I fredags så va de ju lite komiskt. Vi, jag, amanda och frida, drog ju in till götet och skulle glo på bio. Vi hade brottom som bare den och när vi kom in till stan så kom vi på att de va U2 konsert och därmed proppfullt med folk. det tog lång tid innan vi hittade parkering och när vi väl gjorde de, ca 10 minuter från bergakungen (om man springer). Ja iallafall, så fick vi springa till biografen då. Och vi kom fram 21.32, bion börjar 21.30. Lökiga som svin sträckte vi fram biljetterna och tänkte "äntligen" ungefär. Då säger hon som tar emot biljetterna att vi kommit fel.. FEL?! vadå fel.. Vi va på bergakungen och hade bokat bio på biopalatset. Eller jag hade bokat. Faaaan. Hahaha, (cedberg, jag vet att du skrattar nu, för detta är ju inte mer än typiskt mig) Men sen satte vi oss på donkan och fika och tjöta. Det var ritkigt trevligt det med!

Och igår fyllde Emil år, grattis! Så vi var där på förfest innan vi drog till Erik. Jag hade kul hos Camilla och Emil, men inte hos erik. För mycket folk så man nästan blev snurrig i bollen. Kändes dessutom som att alla gick inför att förstöra. JÄTTEMOGET! Jag stack därifrån innan ett, hur gött som heelst.

Ne nu ska jag försöka sova. Hoppas ni får en bra måndag ni som läser ;) natti natti

RSS 2.0