På fredagar försvinner alla bekymmer

De är sååå de ska vaaaaa! Eller något. Min Fredag har varit bra än så länge. Skolan va lugn och go, de gillar jag. Stack hem och hämtade pb skivor och åkte till jullan med dom, och sen hem igen. När jag kom skulle jag ha pluggat, men icke, its friday you know. Kollade vänner lite. Fick reda på iskolan idag att Ross och Rachel inte blir ihop försen sista avsnittet i säsong 10. Fast jag är ju snart klar med säsong 9. Men fan va störande, det är det jag har väntat på hur länge som helst nu ju. HAha. Patetiskt. 

                                                                                                                                                                                                                   Jaja, någon gång vid 6 tiden gick jag och Julia ut och gick med jullans enastående stavar. Gick den vanliga rundan, sen gick vi till napoli och beställde varsin allad och sen ner mot "hemmakväll" och hyrde tråkig film på hög nivå, eller låg nivå kankse man säger? haha. Jaja sen pallrade vi hemmåt till mig och hade det trevligt. Mycket mer har jag inte gjort ikväll. Nu funderar jag på att sova snart, men tror inte de blir av än om jag känner mig själv rätt. är ganska sugen på en kopp te nu..
mycket gamal bild sen insparken i ettana:)


Godkväll

Hejs. Jag är deppig så är de bara. Men någonstans långt borta finns det ett ljus och dit ska jag. Oj va cool jag är. Ne va haaar jag på hjärtat idag tro? neee inte så mycket. Joo jag har jävligt mycket på hjärtat men inte som jag vill dela med mig av här, hoppas ni förstår detttta. Like i care.

Jag har inte varit iskolan, nepp. HAde faktiskt jävligt ont i halsen imorse och kände mig hur nere och deppig som helst. Så jag stanna hemma. LIka bra, eller inte. Jag borde ha gått dit. Men vafan gör man?? Ge mig ett liv. Imorgon ska jag iallafall pallra mig till skolan och hoppas på att jag inte har allt för mycket att göra. Vi har bara två lektioner imorgon vilket känns mycket bra.. På svenskan ska vi läsa en bok om en världsdel, eller ett land från den världsdelen. Eller NEj, varför snackar jag om detta döötrista arbete egentligen? Haha jag är såå rolig.

Nu ska det bli göttans med helg asså. vet inte om jag har snackat om min helg här tidigare men what ever liksom! Imorgon, fredag, ska jag nog träna förhoppningsvis, så funderar jag på att dra in till kinna för att klippa mig? Får se hur de blir med den saken. På lördag drar jag och morsan ner till varberg och sover där. Vi ska på qigong-kurs på lördag och söndag.. Det ska bli spännande detta. På lördagskvällen skulle vi nog gå på bio eller något. Detta kommer nog bli en riktigt mysig helg, bara jag och mammi:)

Sov gott

Hopplös

Jaa, jag är hopplös, för det mesta. Jag har bara legat i min säng hela dagen och kollat på vänner, visst är det bra, men va ska jga nu göra ikväll? jo Plugga för fan OLIVIA. Haha, det borde jag iofs ha gjort istället för att kolla på vänner idag. Men ååh, såg sista avsnittet av säsong åtta när Rachel får sin lilla bebis Emma. Ååh, så himla mysigt. Jag vill också ha en liten bebis, hur mysigt är inte de?? Men jag får väl vänta ett antal år antar jag, haha! Nu ska man ju "leva livet". Men jag tror eller rättare sagt, jag vet, att mitt mål i livet är när jag har skaffat mig en familj som betyder mest i hela världen. Då skulle jag vara som lyckligast.

Skolan har varit LUGN, som fan. Vi slutade typ vid tio, och jag fattade inte detta innan klockan va ganska mycket. Men jag hade en trevlig dag i skolan faktiskt. Musikal och mycket fotboll, och knappt någon lektion haha. Men imorgon är dte historia på morgon och jag tror jag kväver mig själv, hatar de!!

Haha, Alexandra förklarade för mig idag att det är mycket roligare att läsa bloggar när det finns bilder. Och jag brukar nästan aldrig ha det. Så nu ska jag bättra mig, och här nedför kommer några bilder från Vietnam som jag inte har visat här i bloggen ännu.

detta var andra kvällen och Marie, Frida och jag väntar säkert på en murreomgång =)
Jag och syster Frida innan middag
Alla vi som va med. Höger-Andreas, Niklas, Johan, Axel, Anders. Nerehöger-Therese, Marie, Helena, Frida, Olivia, Maud
Haha, otroligt va glad jag är, innan en murreomgång, men jag ser iallafall brun ut=)
Jag tyckte denna tatton va snygg som Sofie hade. En av de fyra som överraskade Anders på hans 50årsdag:)

-Bye

Tisdag den 27 januari

Hal-lå-hej-san. Hur mår ni? Jag mår helt okej idag, har iofs lite ont i halsen. Men får dricka lite mer te snart och bara hoppas på att jag blir friskare. Ska ut och gå med jullan senare, vill ju inte träna för hårt så man bli sjukare. Skolan har varit helt okej idag, eller nej jag hatar den! Varenda gång jag kommer dit vill jag bara hem. Har så mycket som jag ligger efter med. Men de är bara att bita ihop och koncentrera mig på de kurser jag gillar mer än andra. Haha vet ni, inte för att de är kul.. Men igår blev min dator paj! Helt cp ju, jag trodde jag hade fått virus på den, men mamma lämna den hos en datasnille och han fixade det. Men de va inget virus, han sa att de kan va något med hårddisken och om de blir så igen så måste vi lämna in den.. Hoppas på dte bästa!

Idag har jag faktiskt pluggat lite.. Eller aa i de jag ligger efter i då förståss, gjorde klart guide o reseledare uppgiften. Och nu har jag börjat på idrottsuppgiften. Hörde Jeanette tjata om den i skolan så jag tänkte att de kunde va bra att börja lite hehe. Jag kom på en sak nu, jag måste ju börja plugga på historiaprovet som jag inte har gjort än:S Shit asså, jag minns ju inte als mycket haha. Jaja, murgan har inte sagt något än iallafall.

Imorse åkte min syster och Marielle till Osla för att bo och jobba där i två månader. JAg kommer faktiskt sakna dig syrran.

Nu ska jag fortsätta att plugga lite:( Kram Olivia



IYJ

Trevlig kväll

Hejsan. Dagen har varit lite hektisk än så länge.. Haft massa att göra.. handla, jogga, städa, och jaa, de va jobbigare än vad det låter haha. Nu har jag duschat precis, och julia komme rnog snart för hoppningsvis. Vi ska laga mat, det blir nogån form av lax.. Sen kommer gästerna få vi får hoppas att dom tycker de smakar gott!

åå, jag har en sorglig sak att säga.. ni vet min pappas hund som är relativt ny, dom kan inte ha kvar den för den är skadad eller sjuk på något vis. jag vet inte om dom kanske måste avlida den. Så jag var lite ledsen igår och idag. Pappa sa att dom ska skaffa sig en ny hund, när nästa kull kommer, ett litet ljus i mörkret:)

Ne nu ska jag göra något lite vettigare hehe. Ha en trevlig kväll alla. Kramar

Tandställning

Hejsan hoppsan kära barn.. Ja lika bra att få de sagt på en gång, imorse klockan 8 fick jag min tandställning, hur kul som helst. Not. Typiskt att man träffar anton först av alla på morgon som har sett fram emot att jag ska få den mest!! haha. Jaja, inte mycket att göra åt saken. Det kommer ju bli så fint sen får man hoppas, skönt att få bort gluggen som jag lidit av i några år nu. Jag har faktiskt inte ont än, skaver lite bara.. När jag kom hem f¨ån skolan idag, så tittade jag mig i spegeln och tyckte det såg förskräckligt ut, tyckte synd om mig själv så jag vräkte i mig två glassar. De va gott medans de varade kan man säga haha. Men så kan det vara ibland. Lite dåligt samvete har jag, men vafan skitsamma.

Ikväll kommer Anders systrar och mor&far hit och ska fira honom eftersom att han fyllt 50 år. Dte blir smörgåstårta, gött som fan! Jag ska nog ta de lugnt bara och plugga lite hade jag tänkt. Ska nog ut och springa också, men får se hur de blir. Amanda ska ju på maskerad idag och ska ha på sig camillas polisdräkt, haha, detta kommer va snyggt!

Ne nu ska jag göra något annat, jag kanske lägger in ett inlägg till lite senare, vem vet =)


Kram Olivia

Hallå Torsdag

Hejsan. Redan torsdag, shit helt troligt, ikväll är det exakt en vecka sedan jag kom hem fårn Vietnam, tiden bara rinner iväg här hemma. Idag har jag varit i skolan, men bara på en lektion. Men kändes som en heldag, det är helt sjukt. Jag Har blivit riktigt seeg och lat. Men jag hoppas detta bara är en fas som snart försvinner. Jag vill ha motivation! Ge mig det någon tack. Men jag känner mig lite duktig för idag har jag börjat plugga på Guide, gjorde ganska mycket faktiskt för att vara mig. Men är inte färdig, får göra klart det lite senare tänkte jag. Mamma ringde precis och fråga om jag ville med på step up idag, men är fakiskt inte sugen på det, just nu känner jag bafa för att sova lite. Men Ska ut och springa om en stund tänkte jag. Älskar att springa. För det mesta iallafall=)

Helgen är inte riktigt planerad, eller det är lite förvirrat.. Kankse kalas, kanske fotboll, kanske träff, kanske bio???!??!?! frågettecken på allt där känns det som. Men det ordnar sig nog. På söndag måste jag iallafall plugga historia, och säkerligen något mer. Ni som vet vad vi har kan väl säga till mig, tack, hehe..
Snart får vi i Tu2 reda på vilka som får åka utomlands på APU, så alla är jöttenervösa. hatar sånt här!

Ne nu har jag inget mer att säga, mer än trevlig dag ungdomar. Puss

Min Älskling

HEhe min älskling har kom idag, mina nya dator alltså. Jag kommer nog va en datornörd ett tag. Men så är de väl. Dagen har varit lugn. Imorse råkade jag pilla bort ett av gummibanden i munnen så jag fick en tid ganska snabbt så jag stack ner och det tog mindre än 5 min. Så de va gött. Lediga idag ju, och jag har fan inte gjort något. När mamma och Anders kom hem så hade dom min dator med sig, fan va glad jag blev då, verkligen dagens höjdpunkt!! haha.

Jag tänkte sticka ut på en springtur snart. Behöver verkligen de känner jag. För nu har jag as ont i huvudet!
Och imorgon ät det sovmorgon. Har ingen historia och jag tror även att jag ska skippa datorkunskapen.. dåligt jag vet, men hatar den kursen så jävla m,ycket att jag blir galen.

Ps, Jullan, vi får hoppas det bllir av detta=)

är ju nästan tvungen att lägga ut bild på älsklingen. Puss och kram från Olivia

Borran me FRIFFE

Hej hej. Idag orkar jag inte skriva så mycket. Dagen spenderades i skolan och sedan io borås med frida. Fick köpt lite smått. Inte så mycket vilket va bra för jag behöver spara pengar.. Jävla goo dag ändå. Jag va även hos tandis och satte dit gummiband. Hon va ju inte jättesmart den tjejen som gjorde det alltså. Haha. Kul men orkar inte berätta.

Imorgon är vi lediga fårn skolan!! Gött. men jag har panik ändå, har tusen saker som måste göras, men har lust att bara skita i allt och krypa ner i ett mörkt hål för mig själv. Sån är jag, japp!

Nu ska jag snart kolla vänner tänkte jag, KUL=)
och nu har jag äntligen fått in bilder på Pepsi, så jävla söt! hihii

you are

Hejs. Precis hemkommen från götet, underbart! Idag va det skola igen ja, och de kändes väl sådär, engelska och historia, nästan lika tråkiga båda två, men jag överlevde. Fick ett sms av camilla att hon va hemma, så ringde upp efter en stund och hon och emil kom till skolan så vi fick snackat en stund. Hur kul som helst att träffas ju. Har saknat dig gumman!!

Gårdagen va lugn, stack ut och sprang. Men jag fick lågt blodsocker vid gymnasiet så jag stack hem till pappa och fick nypressad, apelsin, äpple, morotsjuice. Gott! fick även träffat lilla Pepsi igen. Så jävla goo hund. Jag ska lägga in bilder..någongång. HAha jag är så seg..

Snart ska jag ut och gå med jullan, ska bli gött. Idag blir det med stavar, kuligt JUlllan!! Imorgon ska jag nog och shoppa med Friffe, känner att jag verkligen behöver de. Ska bli kul, kan knappt säga när jag senast shoppade. Haha, jag är väl inte lika fåfäng längre. Inte alls faktiskt :) Men kan bero på att jag aldrig har pengar att shoppa för längre nu förtiden. Haha måste nog va de.

Nu är iallafall datorn beställd, kommer denna vecka=) Så jäääävlaaaaaaa gööööööööööttt HEJDÅ

Fan va kul

Hejsan hoppsan! Pigg på en tidig söndag? helt otroligt ju. Men de är väl tidsomställningen som spökar såklart. Så nu har jag varit vaken ett tag och käkat frullen och så. Jordnötssmör kan nog vara de godaste som finns ibland, mmm, yammii..!! Detta kanske låter lite konstigt, men varje gång jag käkar de så tänker jag alltid på Amanda, hahah!! Ne de va ett jävla tjöt om de smöret!

Igår stack jag till julia, vi gjorde mat. Jag skulle visa mina "talanger" i köket och prova mig på bottenredning, det slutade som potatismos? aja, det gick bra utan sås ändå haha. Sen kom Johanna och Alexandra, riktigt kul att träffa dom, inte sets på ett jävla tag ju. Vi hade mysigt och va ute och cykla hem till mig och tillbaka, men inga detaljer! Sorry. Haha ne de här va nog den roligaste kvällen på länge. Även om jag blev dödstrött, men jag har ju jetlaget att skylla på höhö.


Ja snart så är den beställd, så jävla göööööttt=)

Baby I can see your halo

Gladare än igår iallafall, tack och lov för det. Ikväll ska jag till Jullan och laga mat, med alex. Vet inte om någn mer skulle va med? hehe det ska bli gött att umgås, känns som att jag fortfarande saknar mina vänner. och friffe, lycka tee ikväll döö ;) ring mig om du behöver råd, jag är expert, höhö!

och tack camilla och amanda!

ps. jag saknar min CAMS! kom hem! ds.

Trevlig kväll damer och herrar

depp o glad?

Hej hej. trött som fan är jag, men kan tänkte att jag får väl lägga in ett litet inlägg hiho. Gud va underbart det var att träffa mina vänner, har saknat er så det gjort ont. Mina vänner är dom bästa :)

Ikväll har jag inte gjort mkt. ätit min efterlängtade tacos, hur gott som helst var det!! Sen tog jag en liten promenad som slutade hos julia. tack för att du fick mig påbättre humör! Vi kollade på lets dance lite. Haha, jag tycker de är lite b det programmet, men lite kul ändå. Sen hämta mami mig och nu har jag bara suttit här och varit tråkig. Ska nog ova snart. är döö trött.

Imorgon ska jag till pappa, han har skaffat sig en doggyvalp, Mys! Sen på kvällen blir det kanske bio med mina vänner:)

Kram Olivia

HEMMA

och jag är överlycklig haha! ne lite sorgligt var det ju at ta farväl hehe.. men nu är det otroligt skönt att vara hemma. Gissa vad, jag har varit uppe i cirkus 27 timmar isträck nu, så jag borde vara dödstrött. men jag sittter här helt sprallig. övertrött antagligen! Asså, fan va jag älskar Sverige, utan vädret förstås, mitt älskade hemland. Jag är cp, om några dagar kommer jag längta bort igen. Hemresan gick ganska bra. Fan också, jag flagar redan och jag blev inte alls så brun som jag hade hoppats på. Men det är väl ändå inte det viktigaste!

ne nu ska jag försöka sova för imorgon är det skola! ses så, saknar många som fan. KRAM


Hejs

Nu sitter jag har mitt pa ljusa dagen.. korkad va! haha
Fint vader ar det iallafalll och jag njuter som fan nu. Hoppas ni har det bra dar hemma. Om en vecka ar jag hemma.. tank va snabbt det gar anda. Jaa, va har hant.. inte sa mkt faktiskt. igar va vi inne i phan thiet och skulle shoppa lite, men det fanns mest skit faktiskt sa dte blev inte sa mkt. Dom var ju inte sa vana vid turister direkt, glodde ogonen av sig ju..
Pa Anders fodelsedag var vi och akte pa sanddynerna med pulka typ.Det var kul men det var sa javla hett, sa vi va inte dar sa lange. vi gick aven i en a, det var ganska fint men lite laskigt hehe.

Ne nu ska jag ga och lagga mig pa playan igen=) Ha de bra alla. Kram


Vietnam

Hejsan, nu ar jag framme i vietnam.. Vadret ar inte sa jatte bra, monligt och blasigt, men lite farg har jag allt fatt haha. Men apollotjejen sa att det kommer bli battre vader snart. gott de. Hotellet ar fint och gott. Igar kvall somnade jag runt klockan halv sex, sex och sov till sex pa morgonen, helt slut va jag. Jag har inte hunnit kolla runt sa mycket annu men det finns det tid for minsann. Och jaa, resan gick val ganska bra, dte jobbigaste var ju helt klart resan till phan thiet som tog 5 timmar!! hur jobbigt som helst hehe.. Nu hinner jag inte skriva mer, men ha det bra dar hemma. Jag langtar faktiskt hem!! haha. kramar i massor

RSS 2.0