Jobb tack

Hejsan! Kom precis hem från skolan nu, har jobbat i hela två timmar idag. Vill verkligen hitta något jobb, innnan jag åkte till spanien trodde jag att jag hade jobb heltid hela hösten på ekelund plus på cafeterian.. Nu har jag endast typ 10 timmar i veckan på cafet, Minst alltså.. Men det är väl bättre än inget i varje fall! men jag undrar, VARFÖR finns det inga jobb?!
Igår hitta jag inte så mycket, ett par svarta byxor, ny mascara o ett plastskydd till min mobil.. Sedan igår kväll åkte jag o Anton till hans föräldrar å hade de mysigt, där va även syrran min med Elina.
Nä nu ska jag steka pytt i panna till Fjanton!
/ Olivia

Heey bloggen!

de va inte går inte! Hade tänkt lägga ner hela bloggen idag men jag ångrade mig. Det kan ju va kul att skriva lite ibland? Vafan. Men vi får väl se när jag tröttnar denna gången.

Vet inte ens när jag skrev sist? alltså ett riktigt inlägg.. Var nog sen jag va i Thailand.. oj oj, inte igår nä!

Vad har hänt sedan dess? Jag kom hem från Thailand och de va en underbar semester med min underbara Camilla. Sedan var det väl en lite tråkig period där i mars-april. Anton bröt foten bland annat och fick gå med gips i 10 veckor.. Sen fick jag minneförlust m.m. Jävla dystert va allt! nästan allt. Faaast jag fick körkort den 6 maj och köpte även en grå Nissan Micra några dagar senare, jävla gött asså! Efter det drog vi till Turkiet på studentresa en massa tjejer i en vecka. Det var kul! Sedan kom balen och studenten, verkligen ett minne förlivet..

I sommar har jag jobbat typ 8 veckor. Annars har jag varit på lite små grejor, och det har blivit väldigt mycket fest denna sommaren, för att va mig iallafall. OCH i lördags kom jag hem från Spanien Torreveija, där vi har hus nu för tiden, va där med Anton i en vecka och det va så jävla bra alltså. Mest romantiska jag har gjort. PÅ kvällen va det kinna-krog som gällde, va på förfest hos Anton först men sen gick jag till Jonas där Frida vaa, de va skoj!

Nuu måste jag skynda mig, shoppning med fridolf idag! =)

Pusshej


RSS 2.0