Första Advent

Nu får vi tända första ljuset, mysigt!!

Det är helt otroligt. Jag förstår inte att folk kan veta och vilja veta så mycket om alla. Har dom inget eget liv att tänka på istället för att rota i andras. Haha, fan så patetiskt.

Nee sluta nu. Dagen igår var lite konstig. Åkte till ekelundhuset och käka. Hälsade på syrran som jobba. Sen åkte vi till kungsmässan och julhandla lite. Mysigt, fick köpt några julklappar. Sedan kom Frida dit med, med mammas bil. Jag åkte med henne hem för mamma och anders skulle till ikea och jag orkade inte följa med. Syrran tjöta på mig som fan att jag skulle följa med dom och festa. Var hur osäker som helst, men till slut vek jag mig och hängde med. Det var en kosntig kväll, men ganska rolig. Har haft roligare. Ångrar att jag drack. Men nu blir de inte en droppe alkohol innan den juldagen.

Idag har jag bara tagit de lungt. Kollat på film och käkat. Måste verkligen plugga. Jag har sån jävla ångest nu asså, vill inte gå till skolan imorgon och med tanka på allt som måste göras i veckan. Fan, jag får panik. Men på något underligt sätt, kommer väl allt att ordna sig. Måste plugga idag med, och träna. Kanske hoppar båda..

Om två timmar ska jag stå i kinna och sälja vårt julbak. Jippiie! Får träffa människor, så de blir ju trevligt iallafall. Satt och kollade i kalendern precis och saken är dne att de är bara 32 dagar kvar till vi åker till vietnam. Jävlar va jag längtar. Tänk att komma bort från detta stället och bara njuta av värme och bad. Framförallt att slippa tänka på vad som händer här hemma. AAAAAAAH, jag blir gaalen, TA MIG HÄR IFRÅN!

Ha en underbar första advent
Kramar Olivia


Prisa Gud, kråkan åkte ut!

Ja tack och lov. Nu är han ute ur tävlingen. Blev så glad när jag hörde de. Haha! Fan va töntiga han "idoler" är måste jag säga. men icke ska jag dömma någon..

Asså jag vet inte var veckorna tar vägen nu för tiden. så jävla sorligt ändå. Tänk när man blir gamal, då måste en vecka gå som en timme typ? Eller vad vet jag. Jag måste börja leva i nuet snart, så snart som jag orkar. Vill inte titta tillbaka på gymnasietiden om några år och tänka att jag inte gjorde något kul eller att allt gick så fort. Ne nu ska jag inte ta i här va, men vafan, jag vill ha mer minnen som är värda att minnas.

Jaja. sitter här och är ganska sugen på något att trycka i käften. Lite hungrig med, så får väl gå upp och se om jag kan hitta något ätbart. Det vore i och för sig gott med té faktiskt.. Vanilj té skulle inte sitta helt fel nu.

imooorgon är deeeeeeeeeee kulllabeeeeeeeeeeerg! wooow. vill verkligen dit. shit asså, jag är verkligen sugen. Haha nej, jag skojar bara med er. Jag ska ju ta de lugnt och jag är inget superfan av de stället.

Sådär ja. VI HÖRS

Fredagsmys!

Hello! Nu är det fredag, helt underbart. Jag harprecis sett 12e avsnittet av prison break.. ååh jag blir så arg!! att det aldrig kan ordna sig! Jaja. Men det var ett jävligt bra avsnitt måste jag säga.

Var på spinning för ett tag sedan. Skönt som fan att ha gjort något. Så nu blir det alldeles strax middag med famlijen och sedan lite mys framför tvn. plugget kan vänta till imorgon.. eller söndag. haha!
Imorgon blir det kankse ikea för julhandel, myspys.

Nu är fodret färdigt ropar morsan! Hejsvejs

midnight

Nej jag skojar bara, inte riktigt midnatt än va. Jag är fruktansvärt dålig på att hitta på rubriker har jag kommit underfund med!

Sitter här och försöker plugga på hotellglosorna, vilket går sådär.. Men dom är inte så svåra, tack och lov. Skolan har varit helt okej idag. Had eingen historia, men jag och camilla kom till skolan tidigt ändå, för att plugga. vi är inte dååliga, alltid. När jag kom hem kollade jag på one tree hill. Kul med gamla avsnitt. Sedan kila jag i väg på step up med morsan. Gick as dåligt, hade lågt blodsocker så fatta inte så jävla mycket.. hehe. Så gjorde jag klart mina berömda mozartkulor idag med. wohoo. Jag är säker på att dom kommer gå åt som smort på säljningen. BARA så alla vet!

Shhit asså. suttit här monster länge och inte vetat vad jag ska skriva. nu blev dte ju något iallafall.

Helgen kommer bli lugn. Ska vara hemma och plugga hade jag tänkt mig. Ska bli skönt att ta de lugnt, inte att plugga precis. Men känner att det verkligen skulle behövas!

Nuu har jag inte mcyket mer att säga. så jag säger inget mer. Sovgott nördar

appdsafhhtth xczb c

jag visste inte riktigt vad jag skulle ha för rubrik idag.

Idag var jag i skolan, men vaknade sent pga mitt jävla låga blodsocker. De va vekrligen längesen jag var i skolan en hel vecka. Kan inte förstå dom som klarar de var evigaste vecka. Men kul för er klart.
Idag var skolan faktiskt helt okej, är lite frustrerad nu bara. Har så jävla mycket i skolan nästa vecka. Vet inte riktigt hur detta kommer en gå, men en sak är säker, det kommer ordna sig iallafall!

Idag har jag varit ganska duktig, åkte först på intensivgympa och efter de blev det yoga. Gympan var hur jobbig som helst idag. men jävligt gött. När jag kom hem gjorde jag mozart-kulor, ursäkta mig hörru om jag stava ditt namn fel. Blev inte riktigt färdig för blockchokladen tog slut. Får göra klart reten imorgon. Kulorna ska vara till säljning på söndag i Kinna. Inslamling till klassresa. haha!!!!

Så är det. Nu ska jag kolla lite på film eller något. Ha det gött ni!

I'm waiting for some kind of a miracle


fräckt JA

hemma idag.. vet inte om de va riktig magsjuka, men kändes bäst att vara hemma idag ifall det skulle smittas. Mår iallafall bra idag. Lite känslig i magen bara.
Sov till elva, hur skönt som helst. Så idag har jag bara kollat film en sålänge. Började städa rummet lite innan, men gav upp ganska så snabbt. Fan va jag har blivit slarvig. Måste ta tag i detta snart.
Trodde jag skulle få vara ensam idag när man är sjuk, men inte de. Båda syskonen är hemma. Lika bra att stå ut, eller något.

Bra ooolivia, ännu en gång gick du på det! för helvete


hey

usch, jag har spytt.. äcklad är jag. är inte alls i form. Känner mig tom och har ont i huvudet som fan. Hoppas detta är något tillfälligt. Så nu är det nyponsoppa som gäller för magsäcken. Blää, men får duga. Jag överlever iallafall!

Vi har prov imorgon, undra om det blir skola? Det vet man aldrig..

Hade bara en lektion idag, historia, och där gjorde vi inte mcyket. efter skolan åkte jag och mamma till göteborg. Fyfan, kände mig inte bra där heller..

ne jag känner inte för detta längre!

Hejdå!

"taken"

Jag är helt upprörd. Vill ni se en bra film, så se filmen "taken". Såg den precis och jag är helt uppspelt. Helt klart den bästa filmen på länge. Asså, jävlar.
Ja såhär blir jag när en film går upp mot allt annat.

Tidigare idag var jag på spinning, trodde camilla skulle vara där, men icke sa nicke. Gick ganska bra. När jag kom hem hoppa jag in i duschen och sen tog med mig min kopp te och mat till datorn och satte på filmen. Jag säger då de, fan va bra! Morsans kommentar efter jag sett filmen; Förstår du nu varför jag är så orolig jämt? Hehe

Nu ska jag kolla på wallander på tvn. ha de bra och godnatt tills vidare!

där ser man

Hej hej.. sitter och väntar på att mitt blodsocker ska gå upp en smula. äter den nya sorten av druvsocker. Kan inte fatta att jag faktiskt tycker dom är goda.. smakar lakrits! haha, men jag lär föräta mig på dom om ett tag. Ska ut och springa när blodsockret har stabiliserat sig. Efter de, ska jag, adam och frida åka till farmor och farfar och äta middag.

Igår var det en hektisk dag. Vaknade och var inställd på att gå på spinning. Sen kommer syrran och säger att jag måste hänga med till lager 157. Hon har sån jävla övertalningförmåga, så jag hade knappt någon chans hehe. Så jag fick avboka passet och stack ut och sprang istället, in i duschen och sen raka vägen mot gällstad. Vi var där hela dagen, fick köpt lite. vet inte hur längesen det var jag shoppa senast. Snart är det ju dags för julshopping med. så himla mysigt!
På kvällen kom camilla hit. "pakade" vår delikata paj. Men gissa vad? vi satt uppe till 3 halv 4 och pluggade histoira, är det inte helt overkligt? fast vi fick ändå inte gjort överdrivet mycket. men ändå.

Ne nu ska jag ut och springa. ha det gött.

amazing grace

Hejsan hoppsan. nu är det tidig lördag och jag sitter uppe och har det tråkigt. Har precis kollat på prison break. shit asså, hur spännande som helst måste jag säga, fick nästan hjärtattack ett tag. nu längtar jag tills nästa avsnitt kommer ut. lilla michael, hoppas han blir braa! haha.
Kollade på nästan hela idol idag, de måste vara rekord för året tror jag. haha, jag tycker kevin är för goo, mes, men så jävla söt, hoppas han vinner. Han har ju skönast inställning, helt klart! Men när ska självaste kråkan åka ut? ni som inte är medvetna så menar jag den lilla johan! han är ju pinsamt dålig.. och han där från svenljunga borde nog inte heller få vara kvar egentligen. hade han inte sett ut som han gör, så hade han varit borta för längesen. Jag blundade idag när han sjöng, och det är inget jag skulle vilja lyssna på iallafall. NOG OM IDOL

idag var det skola och det var tråkigt. sen va jag i kinna ett tag och det var bättre, mycket!
Va ska jag göra imorgon? jo jag ska plugga historia.. fan va roligt, eller inte. Men tror inte att jag och camilla kommer få gjort särskillt mycket. hehe. Ska kanske spinna med....japp nu blev det så för nu boka jag mig precis, gött!!

nee NU slocknar jag om några sekunder känns de som... hoppas de håller i sig efter allt som ska göras innan sängdags. har lite sovtips som ska provas idag, får se hur de går med den saken.

Godnatt, sovgott, drömsött och vakna blött


step step

Helu! snart är det dax att tralla ner till friskis o svettis för step-up, jag är riktigt sugen. Det är så roligt de passet asså. Ikväll ska jag plugga på hotellglosorna. dom är nog inte så svåra tror jag.

Skolan har varit helt okej, men nu msåte jag dra HEJDÅ!

godkväll härskapet

Nu sitter jag här och trodde de va torsdag idag.. smarte olivius, som jag kallade mig när jag en liten plupp. Undra vart jag fick de ifrån. hehe.
Idag har det varit en fruktansvärt strävig dag. Har varit trött och irriterad på det mesta, tur att camilla är en av de saker jag inte blir de på haha=)

Har precis varit ute och joggat, riktigt skönt idag. Kände mig som "duracell olivia", ville bara fortsätta springa när jag kom hem. så gött när man känner såå ju! Imorgon är dte iallafall simning i skolan, ganska skönt faktiskt. Slutar nog kvart i tre, är lycklig att jag inte har psykologi längre, så hade jag slutat kvart över fyra.

Tjo vad det var livat!

ja ha ja

tjahej! jag gillar måndagar, vi börjar klockan 12, hur gött som helst. klockan 9 stack jag ut och jogga en runda, de va med gött. skolan va inte jätte jobbig, hade engelska och sedan efter en hlavtimma skulle jag på utvecklingssamtal med Hans. Haha han är för rolig han. Men de gick allt att ha ett lite seriöst samtal denna gången, tro de eller ej! Efter skolan åkte jag och mamma till göteborg. härligt. och på kvällen tog vi en promenad.

Nu sitter jag här med min burk med majs. Gott. Jag satt här och va jättesugen på något, så föreslog frida att jag skulle ta knäckebröd med keso och rödlök.. Men självklart fanns det ingen keso, så det blev majs hehe..

Imorgonbitti, på min sovmorgon ska jag tvingas upp för att göra massa prover i borås, jippi! Men det något som måste göras, tyvärr.


söndag

amanda och frida va kom hit igår.. vi kolla på batman begins. Men de tog en jävla tid innan jag kunde fixa tvn och dvdn. tur att amanda, som är lite teknisk, kunde fixa det. När allt var bra så hade jag råkat komma åt någon knapp så de inte gick att komma åt ljudet, så när jag skulle prova att sänka så höjdes volymen och det gick inte att sänka! hm, så knasigt de kan bli. hehe men de ordnade sig på sätt och vis. Jag tycker den filmen är bra, bättre än den andra. Men så brukar det väl alltid vara iofs.

Kul att vakna mitt i natten när man äntligen kan sova, av att de kommer hem ett helt pradask hem och brötar som ett gäng elefantar, haha..

Idag ska jag ta de lungt. Skulle ha åkt till farmor och farfar, men så blev dte inte. Ska ut och gå med jullan om en stund iallafall. och ikväll ska jag plugga och kanske gå på areobic. Så är det!



Reflections of your love have come to wither
I thought I'd done my best to memorize
A picture fades, of you and I together
I haven't come to terms with how we said goodbye
Did you really care
Care at all for me?

/olivia


haha

snyggt inlägg igår. verkligen!

fan, jag trodde sömntabletterna skulle vara bra och funka. Men jag somna 5 inatt, härligt! hur kul är de å ligga i sängen i fyra timmar å glutta in i väggen?? jag får panik, men är ganska van nu. och när man blir väckt på morgonen för att jag måste komma ur den onda cirkeln. Okej de är väl bra, men känns som att bli väckt under pistolhot.

igår kom camilla hit en stund. Trevligt värre. Det går inte att ha tråkigt med ungen!! Sen när hon åkte hem satt jag vid datorn, så kul hade jag=)

idag har jag inte gjort allt för mycket. Ska träna snart tänkte jag, antingen ett gympa-pass eller ut och springa. fan, jag kan inte bestämma mig. Kanske blir både och, haha.

hejhejhejhejhejehejehejehejehejehejehejehejehejehejhejehj

fruknatansvärt frukstansvärt frukstansvärtt

ja, frukatansvärt va ordet. fuck it!!!!! haha jag är kosntig.... vet ni vad, vet ni när jag vakna idag? jo 13.20. bra olivia, mcyket inetrligent.. men jag vet faktiskt va de beror på. hade 2.0 i blodsocker när jag vaknade och just nu har jag fortfarande känning, så de är inte så konstigt att alla boksäkerr  hamnar lire fel.  så använder jag somntabkletter. började igår och antaglifgen gjorde dom susen, jag sov jfu som en stock. men ändå somnna jag inte försen 2!

Nej men nu börjar blodsocket gå upp igen kännner jag, sköönt!

Och matchen igår.. de va nog de mest tråkigaste. haha, fast lite mysigt var de minsann. jag är sugen på att åka till liseberg snart, mycket trevligare där på vintern en sommaren måste jag säga. Så mysigt med alla ljus och allt julpynt..

kors och tvärs, jag ler!

frölunda idag

gissa vad? Jo jag ska kolla på frölunda idag, haha. Tycker inte det är överdrivet roligt att se på hockey, dagens höjdpunkt är nog att se hur axel beter sig under macthen=)

idag har vi simmat på idrotten, de va skönt, men ganska jobbigt hehe. Man borde simma mer egentligen, är ju ganska bra träning de där..efter simningen så skulle jag göra ett prov som ja inte gjort än, men denna gången var det anna som velat till det med provet, så de blev inte idag heller.

och helgen närmar sig=) Heejdåå

 haha fin bild på min lilla kusin denise


spinning och yoga

Nu blir det spinning om en liten stund. Det blir ett bas-pass, ganska tråkigt men man får göra de bästa av de. haha, axel ska med idag, han har aldirg spunnit tidigare.. såå detta lär bli en rolig syn haha. Efter de ska jag och mamma på yoga, redan?! går så fort en vecka ju.

Skolan idag var tung, pga de åkte jag hem tidigare. eller inte bara, kände mig kass av vissa anledningar.. så de va skönt att komma hem. Imorgon ska vi simma, livrädda och skit. Hoppas de går bra iallafall.

Tänka sig..........snart är det helg. Fan va gött. Längtar tills jullovet som närmar sig jävligt sakta. Såå längtar jag till vietnam. ska bli så skönt att komma iväg från allt och bara koppla av och njuta. Men vägen dit kommer inte bli nådig, men "väntar man på något gott, väntar man aldrig förlänge" haha, den jävla frasen börjar bli töntig nu.

Somnade runt halv två igår, orka att det blir såhär varje vecka nu förtiden. men ikväll ska jag fan sova, annars blir jag arg!!

Oj, dags att byta om till spinningkläder=) Hejdå

Mors!

Hello hey, whats your name?

Nuu har jag precis varit på step up, kuul är det. fast jag hade känning en stund, så jag kunde inte koncentrera mig till 100. men vafan. bättre än ingenting. Jag gillar inte tisdagar allt för mycke måste jag säga. långt kvar till helgen och tråkiga lektioner.. Men jag och amanda gjorde gott för oss sista lektionen och stack till lidl, hur de nu stavas? Amanda köpte choklad och jag köpte.. vettefan va de va. något med müsli. Gott var det. camilla haka med på, hon hade varit sugen på daim heela dagen så när hon äntligen skulle få köpa en så var dom helt slut haha. syyyyyyynd! Amanda och jag ska skriva ett arbete om portugal, men hittar fan inte det vi ska hitta. så dagens lektion blev inte mcyket till. 

Nu har filmen bodyguard precis blivit klar.. ska bli kul att se den, det var otroligt längesen. Men kankse blir imorgon istället för jag måste plugga hotell idag. Tusan också. 

Ha det göttt/ olivia
 

ja där glömde man nåt jaa

och mjaaaaaau grattis till min far får man väl säga..

oj oj oj och åter oj

Hej där. Har slarvat med att skriva. Jag har inte varit på humör helt enkelt, så har jag väl inte hunnit såå mycke heller. Jaha, nu är det måndag igen och jag kom hem från göteborg för en liten stund sedan. Känner mig allt mycket bättre när jag kommer hem, skönt.. Gjorde klart ansvarfull akoholhantering i bilen. Nu kommer säkert dom i min klass som läser detta få rycket. Men, det är de arbetet som alla har gjort klart utom jag och camilla hehe.

Helgen har varit ganska lugn. I fredags åkte vi till borås och spelade laserdome. Riktigt kul. men det tog ganska lång tid för mig att förstå hur man skulle göra så de gick inte bra. Jag frida julia och alexandra var i ett lag och jag fick minst poäng båda omgångarna, hmm konstigt? noot. De var några små ungar som var med våran omgång. friffe fick damp på dom, haha och de va ju lite kul.. Sen stack vi och fika och efter de tog jag och frida bussen till viskafors och kolla fotboll. Jag hatar den jävla hallen. Åkte hem ganska tidigt iallafall. Gööött de.

I lördags tog jag de lugnt hela dagen och på kvällen åkte jag mamma syrran och anders till lounge och käka mat. jag och frida åt fondue. De va gott vill jag lova!! Sen tog jag det bara lugnt på kvällen med.

Och igår var det ju farsdag.. Jag tycker den dagen känns så otroligt onödig. Kunde lika gärna vaa. Men iallafall så kom andreas och johan och åt mat. Sen åkte jag mamma och anders till mormor och morfar och åt. Nina var där.  Hon hade med sig en kattunge. Guud va söt den var. Liten som en plupp. Men de är väl nästan bara roligt i början. Jag har saknat rozztisen mycket nu det senaste på tal om annat. Vi ska nog be yvonne och morgon komma hit någon dag snart på middag, så vi också får träffa den lilla prinsessan.

Jaha. Nu sitter jag här med varma koppen, med sma av kantareller. så gott. känns så höstigt. Och nu längtar jag till första advent när alla ljusstakar kommer upp så de blir lite ljusare. Va mysigt de kommer bli. De va länesen jag längtade till julen så här som jag gör nu. Brukade inte tycka om julen så mycket de senaste åren. Men nu har längtan kommit tillbaka igen:)

Kram från Olivia

ah tja

Är trött som bare den.. I onsdags somnade jag runt fyra. men igår blev det lite tidigare iallafall. Skönt det.
Snart ska jag åka till borås, på laserdome, men några vänninor.hihi. Ska bli väldans trevligt. Efter det så kankse det blir mariedalcup. Får se. Nu är det iallafall helg, hur skönt som helst!!

Har inte mycket tid, måste rusa.. Hejsvejs

Jaha komigen då då

Nu är det såå att de inte går så bra för min lilla skitblogg! Jag vill få mer tittarsiffror än syrran.. får nog börja marknadsföra den isååfall haha.. Men om jag nämner rasset så kommer han iallafall börja kolla. SÅDÄR, NÄMNT!

vafan olivia, vafaaaan gör du uppe? haaaa?

-han baa och hon baa och jag baa och du baa
-han baa och baa och baa
-och prästen baa; bra;)
(tror inte de är så många mer än friffe K som fattar)

Allt på friskis gick åt helvete idag. var helt omotiverad. Men så kan de väl vara ibland antar jag..

YOU MADE ME DO THIS

Onsdag

Hej hej. lite gladare idag, än så länge iallafall hehe.. Skolan gick okej, hade ingen svenska idag såå vi började halv tolv. skönt, jag älskar sovmorgon. Kunde inte sova igår heller. Tillslut går de väl, men igår somnade jag nog runt klockan 3.00. Va ska jag göra åt mina sömnproblem egentligen?! Så tråkigt. Kollade på Titanic när jag inte kunde somna. gud va jag älskar filmen. Det är nog den bästa filmen som gjorts. Det finns ingen som slår den. Så mäktig är den. Jag gråter lika mycket varje gång..

Ikväll blir det gympa intensiv och sedan yoga=) Gillar yoga. Så avslappnande..

nu ska jag gå!! Hej då era nördar


fuck it

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, jag har panik och ångest. Vill bara bort.

haha. Va ska jag ta mig till egentligen?

Nu har jag precis invigt kaffemaskinen. Detta kommer blir farligt. Gjorde mig en latte på ett ungefär. mmm gott=) Igår kom skolfotot och jag längtar bara tills skolkatalogen kommer. Det är nog höstterminens höjdpunkt.
 
Imorgon ska vi ha mikrofonteknik eller något. Ska läsa upp en historia i några minuters. kan ju inte säga att jag är någon stjärna eller såå..

Kan ju inte göra någon mat hemma nu när köket görs om, så idag blir det fullkornspizza. Mycket godare än vanliga, helt klart. Dom är inte så flötiga och fladdriga som vanlliga är. Ska fan inte ha någon jävla KEBAB iallafall.

-Ja hej, jag skulle vilja ha en såndääär kebaaab
- Va sa do?
- Höör du dåligt, en KEBAB?
- Vill du ha kött med?
- Men ingår inte kött i kebab?
- Vadå ingår, BETALA EXTRA!
- Hur mycket extra blir det?
- fem kronas, vill du ha bröd?
- men ingår inte brök också??
- VAFAN VILL DU HA ALLTING????
- Ja, antagligen, hur mcyket blir det?
- ja de blir hundrasjuttiofyra kronor.
- Hundrasjuttiofyra kronor, de var väl lite väl häftigt?
- BETALA ELLER GÅ!
- Ja, då betalar jag väl.
- Sitt ned! Här har du det
- men dehär är ju en korv med bröd?
- men är de inte de ni svenskar GILLAR???!?!?!?!
- men vaafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
- HÅLL KÄFTEN!


Förlåt murgunandan

Det var faktiskt sju stycken på historialektionen, räknade inte med frida och julia eftersom att dom alltid smiter iväg tidigare från lektionerna. Fast jag borde ju ha märkt dom pga av att deras käftar går i ett=) haha. förlåt att jag skrev fel namn med. Ber om din förlåtelse och frälsning.

Måndag

Då var det dags att åka till götett igen. Ska bli skönt.
Skolan var inte så jobbig hade inprincip bara en lektion.. jag gillar våran lärare murganluulluuooo. haha. något sånt heter han ju enligt frida och julia. Han kan faktiskt vara schysst. Alla i våran historia är tydligen på Apu nu. Så vi var fem stycken på lektionen. Känns som att de kommer bli ganska mycket goare!

Jag har inte ett skvatt på hjärtat idag. Hej då.


moorrr

ÅÅH arg är jag. skrev ett värsta långt inlägg innan. så när jag kom hem upptäckte jag att jag hade råkat radera de eller något? irriterande. Jag i ett jävla nötfanskal.

Ja ha. idag har johan, helena, andreas och hans nya flickvän varit här på middag. "den nya" var väldigt trevlig och heter therese. När dom åkte, så drog vi till ikea. var väldigt tveksam om jag skulle med, men jag vek mig tillslut och haka på.. Skulle ha pluggat i bilen, men de blev inte jätte mcyket med den saken. Fick köpt lite småsaker iallafall.

Och hur var gårdagen? Jo den var så att jag satt hemma. Det var helt underbart ska ni veta. Kollade på desperate housewives och bara nästan sov. Var inne på msn ett jävla tag, brukar inte tycka de är såå kul med msn annars.

Kom nyss hem, har varit ute och gått med jullan. Trevligt värre. De är helt otroligt så kallt det blivit. var tvungen att springa en bit innan jag mötte julia för att få upp värmen. Skönt iallafall är det att de inte regnar. Solen sken ju tom. Så man blir ju faktiskt på lite bättre humör när det är på detta viset.
Imorgon är det måndag och skolan är igång igen. fyfan, jag är så jävla skoltrött. men de är en pers man måste gå igenom. Så är det bara. Men ibland har jag lust med att hoppa av å börja jobba istället. Det vore något vaaa....

Nu ska jag göra något.. vet inte vad men något iallafall. ha de bra och dröm söttt //////////////////////////OLIVIA!!!!!!!!!!!


Lördag

Jag kan säga en sak, jag bestämde mig igår. Åkte till Alex på förfest. Jag säger då de, konstig kväll, men de va kul. Ganska. Först åkte vi till Högberg, sen till emil. har inte så mycket att säga om kvällen.. Haha jo, jag var utklädd till en polis. hm. roligt.

Måste åka till jullan snart och hämta mina saker. Eller så ska jag ut och gå först. Vore jag interligent så kan jag ju gå dit och hämta sakerna. Jullan vi måste ju ha chokladdöpp i maskingjort kaffe. hehe. Men just nu sitter jag här med en varm kopp te, så promenaden kan vänta.

Fan va glad jag är att dte är lördag. känns ju som söndag.

Måste rusa.. ha det

RSS 2.0