Nu va det dags igen!

Tjohej. Åh fan klockan är redan fem, nästan så jag inte hinner skriva.. moahah skoja bara. Nej men jag måste plugga idag och jag orkar självklart inte just nu. Har suttit i skolan i 2,5 timma med Amanda och bara tjötat att masserat varandra, hehe de är ju helt underbart!! Fan va jag är seg på att skriva blogg förresten, känns som att jag aldrig har något roligt att skriva och då är de väl inte så intressant.. Kan ju inte direkt skriva; Hej. Sen gå.. haha.

Nu sitter jag iallafall på mitt rum och dricker kaffe, gott. Väntar på att mamma ska komma hem, saknar henne som fan just nu, vet inte varför. Men hon gör någon bokföring med en väninna i Horred.

Förresten, lördagskvällen var rolig. Fast trädgårn va ju inget att hurra för direkt, ångrade att vi inte drog till götet istället. Men de va kul på förrfesten och resten av kvällen förutom stället hehe. De var väl en ganska så händelselös kväll, men kul iallafall. Alltid kul att dansa, jag är sugen på att dansa nu!! haha. I helgen ska vi till Alex och fira hennes födelsedag, som visserligen var för en månad sen, men bättre sent än aldrig som man säger. Sen blir dte förmodligen hotellet om inte göteborg. Vi får väl se. Tillbaks till dåtiden; i söndags så va jag ju och såg new moon med Camilla. Den va skitbra. Trodde jag skulle bli lite besviken pga att jag har läst boken, men jag blev förvånad att den va så bra ändå!!

Ne nu får det vara nog för idag. Imorgon är det fredag förresten ;) Gött. Tja då

lördag

Hejee.. Affrodansen va skitkul och nresten av dagen också, kul alltså.. och svettigt och avkopplande.. nu sitter jag och väntar på att Amanda ska komma och hämta mig så ska vi dra till Mathilde. Hoppas på en kul kväll. Har inte bestämt om det blir Borås eller Götet. Och synd att Camilla och Linn inte kunde hänga med, attan.

Oj denna dagen har vekrligen gått monsterfort, förstår inte? Jaja. Ha de gött, puss.

Fredagsmys


Godkväll.. ja detta gillar jag, när hela familjen är hemma och umgås. Kollar på idol och jag tycker de va bra idag. Jag hejjar på Erik och Mariette. Dom är grymma, sen kommer Tove.. Hoppas Reza åker ut idag för jag gillar de andra mycket mer.

Jag ser verkligen fram emot morgondagen med klassen. Jag gillar verkligen min klass, dom är så goa=) Imorgon ska vi iallafall till corpus på någon grej, typ arombastu, peeling o affrodans. Sen på kvällen blir de utgång och förfest hos Mathilde, kuligt!!

Hoppas alla får en fortsatt trevlig kväll. Hej hej.

Trött och småsur-

Hej hej. Idag började inte dagen speciellt bra..hade lågt blodsocker imorse så jag inte kunde gå upp. Och när jag vaknade insåg jag att jag missade min uppgift i skola- o arbetslivmässan. men de gjode faktiskt inte så mycket he he. Så hade jag brottom som fan för jag skulle till samhällslektionen och redovisa på morgonen, och de hade inte varit nådigt om jag missa de kan jag säga haha. Men Johan va som tur var hemma och kunde köra, gött! Redovisningen gick la...helt okey, haha. Det blev lite krångligt med power-pointen, så jag fattade inte riktigt hur jag skulle säga allt, men de gick iallafall som tur var. Sen fick vi en jävla uppgift TILL och den va inte speciellt rolig. Haha aja, nog om det.

Sen jag kom hem har jag bara varit irriterad nästan, jävla pms kan jag säga. blää. Men får la hoppas de går över imorgon iallafall. En sånhär dag är fan bäst att bara vara hemma, å inte röra sig ur fläcken, för då blir allt bara fel ändå. Men jag har iallafall fått gjort klart min turismföretags-rapport, så de va skönt. Har inte börjat med powerpointen än, men de är väl lika bra för jag hade bara blivit förbannad om de blev fel ändå. Så har jag väntat på att mathilde skulle skicka ett annat arbete som vi ska ha gjort till imorgon, men de har jag inte fått ännu. DESSUTOM har jag haft högt blodsocker sen jag kom hem och det går INTE att få ner det, snacka om frustrerande.. Jävla skitdag.

Så glad är jag idag, hej.

BB

Nej tro inte jag ligger på bb nu, BB=bloggbroms, hihi jag äär så filurig! De va en vecka sen jag skrev och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om vad osm har hänt, får väl ta kort sammanfattning som man säger. Jag har gått i skolan, jag har jobbat, jag har pluggat (lite), jag har gjort vägmärkestestet (fuskat) men de behöver väl ingen få veta, mer än ni som läser. Jaaa, helt enkelt har det varit en hel del vanliga vardagsrutiner, wiho. I helgen  var jag på fest hos bröderna Knutsson i Hyssna, och det var jävligt kul faktiskt! Jag och Camilla satt hemma hos henne och förfestade, haha, alltid likaaaaaaaa kul. Men det var lyckat ialalfall!! Just det, i måndags bokade vi, jag, syrran, Anders o Mamma resa till Lindvallen i en vecka över nyår, nice. Adam och Axel ska kanske också med, hoppas de! Jag tycker förresten att det är gött som fan att slippa vara hemma i mark över nyår. Det brukar ju ändå inte vara direkt lyckat, i fiol satt jag i ett flygplan över nyår, de var väl mindre roligt hehe. Men man väntade ju på något gott såå.. japp.

imorgon har vi redovisning i Samhällsunskap i Lag & Rätt, så jag får väl plugga lite mer så dom inte blir sura imorgon!!

Förresten påå söndag ska jag se NEW MOON med Camilla. LÄngtar ihjäl, fan va jag har längtat! Läste boken på svenska ="när jag hör din röst" i Portugal och blev helt tagen alltså. Fan va bra bok! Fast "ljudet av ditt hjärta" var nog snäppet vassare! Ne men hoppas jag inte blir besviken på filmen som man brukar bli när man läser boken först..


Heyido

Nu har jag precis duschat och är redan trött. Klockan är ju inte så mycket än, men jag har ju trots allt varit uppe sen klockan 5 imorse!! Fast jag somnade ju klockan 19:00 igårkväll, haha de är helt sjukt. Men jag va ganska utvilad imorse när jag gick upp för en gång skull, så de va sköönt. Och jag vet inte vad jag ska skriva idag? Fick förresten reda på idag när jag snackade med bloggexperten-Amanda att den där kissie, inte ens är sån i verkligen. Fan va tråkigt. haha. Oj va intressant. Nejj, nu ska jag dra. Puss o godnatt


Helgen ärrrr slut

Nästan.. Och de betyder jobb, skola, plugg, träning igen i fem dagar. Orkar inte! haha. Prov på tisdag med yeyy. Snart ska jag till mormor o morfar för att fira farsdag. Nu är Anders killar här så vi har ätit lite och jag har bakat en silviakaka, mumma.  Fast nu mår jag illa så in i den. woho.

I fredags drog vi in till göteborg och de va kul som tusan. Mötte upp Therese och Camilla på bryggeriet sen drog vi till chez och efter de vidare till trädgårn, en hur kul kväll som helst måste jag bara säga! Jag och Amanda fick springa som två små jävlar för att hinna med bussen hem bara men de va de värt haha!!

Jaja, imorgon ska jag upp klockan 5! HEY

going out!

Haha nu drar vi till götet och dansar stjärten av oss!

GOTTA FEELING. bye då

Mia Törnblom

Heej, kolla va min blogg har blivit fiin. Va kul. Och jag säger bara tack Sara Karlsson!! Jag vill också kunna göra sånt, men jag är ju trots allt kass allt vad gällande datorer.. Nu har jag precis gjort en sammanfattning i samhällskunskapen, men är inte riktigt klar ännu, så får väl göra de snart. Jag säger bara de att skolan är SKIT just nu, jag känner mig totalt värdelös och önskar inget mer än att få hoppa av. Men jag vet att de inte är speciellt långt kvar så jag måste stå ut..

Men ikäll ska jag på föreläsning med Mia Törnblom i varberg så då hoppas jag att jag får lite mer energii. I helgen blir det, elelr imorgon rättare sagt blir det utgång i göteborg om jag fortfarande är sugen, jo. Hoppas de bllir kul..

söndag

Hej. Idag är det den första november, kusligt va tiden går fort. Plus att idag var de exakt fem veckor sen vi kom hem fårn Portugal, jag och helena, FEM! Galet värre. Jaja, jag ska inte leva i dte förflutna, nepp! Haha, jaa va ska man säga om igår? Vi förfesta här och jag va laddad som bara den.. Det var kul och jag hade trevligt men det slutade med att jag låg i sängen halv tio och sov. HAhaha, så jävla misslyckat. Så idag har jag inte mått något vidare om man säger så. Har kanppt varit utanför huset, bara när vi var på mat i mark och handla. Jag har endast legat inne och kollat på film och ätit, ätit och ätit. Vi kollade även på ÖIS som spelade lika och är där med ute ur allsvenskan, bra jobbat era idioter!! Åå va arg jag har varit. Och man får väl säga grattis till AIK som vann skiten-eller nej förresten jag tar tillbaka de. Inget grattis till dom inte!

Imorgon blir de jobb, så jag ska upp klockan 5:00, tjohoo!

Byeee byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee som någon säger, ha ha ha. Nattisova

RSS 2.0