Helloo

Söndag IGEN. Jag säger då de, kvar tar veckorna vägen egentligen? Idag har jag inte gjort så mycket direkt. Ätit och kollat runt lite. Så lite seg är jag minsann. Men de brukar man ju faktiskt vara på söndagar, såå de är luuuugnt!

Eftersom att de inte blev någon bio igår med morsan så har jag envisats om att åka och kolla idag istället. Julia sa att hon och hennes mor skulle kolla på bio, och då blev jag ännu mer sugen hehe. Igår skulle vi ha sett "Dumpa honom", men den går inte i Borås och inte har jag lust att dra in till Götet en söndag, nej! Så idag ska vi se på "en shopoholics bekännelser". Den verkar riktigt lustig tycker jag. Ska bli trevligt.

Men innan dess vettefan va jag ska göra, funderar på att träna eller gå ut och gå så man får lite luft. Ha en bra söndag

Livet är fan inte rättvist ibland!

Hejsan och och godkväll! Idag har jag varit på turmässan. Tack och lov att Amanda var där! Ja de var väl en trevlig dag. Känns som att Amanda och jag spenderade tiden mest utanför svenskamässan. Haha. Fick träffat några andra klasskamrater med, de var också trevligt. Tog några broschyrer där inne, men letade faktiskt mest efter godis haha. Vi fick varsin luft-hammare med, som jag slog på bamse medans Amanda hade fullt upp med att krama möss(?) som finns på bilden nedan, ha-ha-ha. Okej, jag kramade några med. Jaja, iallafall så tog vi oss en fika på Franks, tror jag de heter. Mysigt med uteservering, när solen sken och allt!! 

                                 

Trots denna trevliga dag så fick man även höra en dålig nyhet. Fruktansvärt. Det borde inte få vara så.

Vi finns här för dig min vän

Snart kommer Frida och Amanda och hämtar mig.. Vi ska åka iväg och käka någonstans, sen möjligtvis åka hem hit och glo film, underbart. Men jag hoppas att dom kommer snart för jag är H U N G R I G!

Mors!

Gött

Godkväll. Nu mår jag lite bättre, men inte bra ha ha, kul. Snart ska jag gå ner och kolla på "flyga drake" med mamma och anders. Vi ska äta denna chokladpajen som finns nedan. Ser gott ut va? Jo den luktar gott iallafall. Ska bli kul att prova mitt möstervärk!! 

Ha en trevlig kväll barn. Kram

Yaaammi..


kunde varit bättre

usch och fy och blä. Jag känner mig inte alls iform, ont i magen och en sprängande huvudvärk typ. Men jag hoppas det går över snart.. Kan ju vara glad att vi var/är lediga idag iallafall, skönt! Men inte har jag då gjort mycket, legat i sängen, konstant HELA dagen. Men jag mår ju som sagt inte bra.. ikväll skulle jag ha åkt till frida med amanda och camilla, men pallar inte de som jag känner mig nu iallafall. Så antaglligen blir det en hemmakväll med godmat hoppas jag. Imorgon ska man upp ganska tidigt för att åka in till göteborg på Tur-mässan. Ska bli tervligt hoppas jag. Jag kommer nog stanna där när mässan är slut. Så kommer morsan in, vi tänkte kolla på bio. Dumpa honom! Har velat se den ett tag nu. Hoppas det blir av..

Igår va jag på UFmässan med några andra fårn turismprogrammet. Det var kul, men väldigt segt. Vi kom hem lite innan åtta igårkväll. Aja bra kämpat av oss, vi borde få extra beröm för att dom drog ut så på tiden och att vi var tvugna att städa haha. Men jag tycker att jag och Hilda var duktiga som dela ut priserna inför en jälva publik haha. Och grattis till alla som vann. Man blev nästan aldig hungrig igår, för man gick och små-åt godis hela tiden. Kändes la sådär bra i magen på slutet av dagen..

Just de ja, Jonna fick körkort igår, Grattis hörru=)


Åså tänker jag på min vän Camilla, love


Nu vill jag bli lite piggare, tack!

you need it.

det luktar lite vår

Goddag mina sköna. Idag har det varit en mycket fin dag, underbart väder! Tänk att man kan bli på så bättre humör då?! Men gött är det. Skolan var väl helt okej, hade tre lektioner idag, rekord typ haha. Nu kom jag hem från ett spinningpass för en lite stund sen, och de gick helt oekj där med. Men fan, vi hade peppe som instruktör idag, tycker inte han är sådär jättebra eller så. Jag trodde vi skulle ha en annan, så där fick jag! Attaaaaaaaaaan

Imorgon blir de nog lugnt som fan i skolan. Vi slipper två lektioner, eller kanske till och med tre? Hoppas de. Naturkunskapen känns ju inte allt för nödvändig att ha. Några i vår klass ska nämligen iväg och förbereda UFmässan som ska hålla hus i Borås på torsdag, och då ryker några av våra lärare som också ska med. Men vi klagar då inte=)  

Nu ligger jag i min säng och äter en hallon och banan smoothie, hur goott som helst, de ni! Ska nog plugga lite nu, vet inte på vad riktigt än, men något hittar jag nog. Tjing!


Vad ska jag göra då?

 

Mors!

sitter i min säng nu och väntar på att maten ska bli klar. Har inget att göra, vill bara ha food nu! Jag har varit hemma ganska länge nu sen jag kom hem fårn skolan. Skulle egentligen ut och springa hade jag tänkt, men orkade inte, är så tråkigt när det regnar. Fast nu har det ju slutat och fortfarande sitter jag här inne? Aja, ingen ide nu innan maten. Skolan kändes ju ganska onödig idag asså. Hade bara engelska. På historian räcker det bara för mig att gå dit och säga hej. Såå kunde lika gärna varit hemma idag nästan.

Imorgon åker brorsan till cypern, jag är så avundsjuk på mina syskon asså. haha..

Men på fredag är vi lediga från skolan, underbart..


ahh ensamt

Jävlar i min låda vad helgen går fort. Jag har bara varit ensam hela helgen känns det som. Men jag behöver sånnahär helgen ibland. Fast tillslut känns det fruktansvärt ensam.. jag är ensam.

Idag har jag bara legat och kollat på tv, skönt men man blir ju degig i huvudet alltså. Tänkte ta mig en promenad i det härliga vädret som vi vaknade till idag, men de har ju försvunnit såklart. Attan attan. Och igår kollade jag på melodifestivalen, och mnu förstår jag varför jag inte har kollat någon tidigare gång iår, det suger ju! Men såg vem som vann iallafall. Jag tycker faktiskt att den var ganska ball låten. Hoppas det går bra i den riktiga tävlingen, va den nu heter.. haha men de är väl inte så jävla troligt i och för sig.

NU ska jag inte sitta här mer hade jag tänkt. Ha de gött

Hellu

Ligger i min säng. Gör ingenting, absolut ingenting. Jag borde egentligen plugga, eller städa eller något men jag orkar faktiskt inte. Har bara gått runt och ätit hela dagen sen jag kom hem från skolan typ. Kollat lite film med i och för sig. Är en riktig segis idag alltså. Jag har ont i halsen igen, usch va tråkigt.. Men men. Idag åkte Frida till Thailand, jävlar va gött!! Hade inte suttit fel nu ellersåå. Men hoppas du får en underbar resa syss..
Åh sånna här dagar är fan deppiga! Jag vill va lite gladare!!

Va hände i skolan idag då? Nä inte allt för mycket. Slapp dag. Fick reda på att jag ska vara med på UFmässan i Åhaga på torsdag. kul=) Vi hade bara svenska och hotell och de va  ganska lugnt på båda lektionerna. Sen satt jag och tjöta med amanda en stund. Och sen kom hem frida som körde hem mig. Skönt att slippa cykla för en gångs skull!

Nu verkar mina ord va slut haha.. Sköt om er alla. Kram


Fuck it!!

Jahaja, nu snöar det igen. Trevligt, mycket trevligt! Asså va är de frågan om egentligen?? Jag hatar vintern och det blir ju inte bättre av att den förlängs hela tiden. Har vi inte lidit tillräckligt.. Nu ska det inte komma mer snö, våren ska börja blomma fram lite. ååh, detta land alltså. Men, va ska man göra saken egentligen.. ingenting.

Ne nu ska jag sluta klaga! Igår var alla turismklasserna på studieresa i göteborg hela dagen. Vi besökte Elit Plaza och Operan. Det var allt trevligt. Sen såg vi män som hatar kvinnor. Jaa, dom flesta verkar ju ha sett den, men de var en mycket bra film, föll mig vekrligen i smaken. Fast är lite besviken faktiskt, hade förväntat mig att dne skulle vara lite bättre men men.

Nu kom jag hem fårn skolan för en liten stund sedan. Hade lågut blodsocker i morse, så jag missa dom två första lektionerna, typiskt! Hade guide och reseledare. Och vi fick som vanligt guida idag. Men det gick väl helt okej idag. Vi ska guide åttorna som kommer till skolan om några veckor. Så de gäller att vara förberedd. Jaja nu sitte jag här och dricker te, ska nog kolla på desperate housewives alldeles strax tänkte jag. Men borde plugga lite men de kan vänta minsann!

Ikväll är det föräldramöte för oss som ska utomlands på praktik. Trevligt, vi får ju fika, ellerhur camilla! hehe hejdå

done

Nu är det gjort och jag är nöööjd =) hihi

Dagen innan den underbara studiedagen

Gött! Imorgon är vi lediga. Idag har jag varit i skolan.. Börjar klockan 12 på måndagar så de är inte fel, men känns väl lite sådär onödigt att gå dit, har bara engelska, där lär man sig inte ett skit! Sen historia, jag behöver bara gå dit och ta närvaro sen kan jag gå. Men idag satt vi en jävla stund och snacka så de var väl lite intressant. Haha. "då kanske vi har dig i samhällskunskap nästa år morgan?" "Öh, nej skulle inte tro de". Typiskt jullan och friffe säger jag bara!!

Imorgon på vår lediga dag så kommer min syster hem, kul! Jag har saknat henne väldigt mycket, men de dröjer inte länge innan hon åker till Thailand med några vänninor. På fredag åker de tror jag?! Låter inte fel, nej inte alls. Men iallafall, så ska jag till kungsbacka imorgon någon gång, Frida hämtar mig här hemma, gullig som hon är! Så ska jag amanda och frida shoppa lite i mässan antagligen. Sen blir de spännande kan jag säga. Men måste ta reda på vilken tid syrran kommer hem med. Hoppas hon kommer hem tidigt! jaja, nu ligger jag i min säng och dricker lite te. var ute och powerwalka med mamma och Anders innan, ja och de var la göttt!




Jag längtar som fan till sommaren nu alltså!!


oj oj, redan söndag

Faktiskt en ganska go söndag. Jag och Camilla vaknade klockan 9, gick ut och gick en runda. När vi kom hem gjorde vi en megafrukost. As gott. Sen slöa vi framför tvn hela dagen. Fast vi fixade även käk sen, blev lyckat det med. Ja, igår var allt en trevlig kväll, aja helt sjuka är vi egentligen. Köpte oss två ben&jerry paket och kolla filmer. Eller aa, de lät ju lite dumt, vi är inte sjuka bara för de haha..

såhär mobbade är vi en lördagkväll i vår ungdom.

Fan de ska allt bli av i sommar Camilla, längtar som fan!!=)

Men nu ska jag nog göra Anders och mamma lite sällskap. Dom kollar på någon beck-film..  Puss


Saturday night

Tja! Idag är det lördag, till er smarthuvuden som inte fattat de än, men så är de! Sitter nu här fortfarande i mina springkläder eftersom att jag inte hunnit duscha ännu. När jag kom hem fårn min springtur så gjorde jag mig middag. Lax med olivias specialsås och massa ungstekta rotfrukter och självklart massa sallad. hur gott som helst! Ibland lyckas hon allt! Lite tårkigt att sitta och äta helt ensam en lördagskväll, men de gick. Hade gärna delat med mig av mig mat som jag lyckades med så bra idag. Men snart måste jag verkligen hoppa in i duschen för  Camilla kommer snart!! Skulle egentligen åkt till en fest va de tänkt, men jag är expert på att ändra mig stup i kvarten, så de känns gött att bara vara hemma med min lilla nörd idag! Haha. Igår va vi på bio med, filmen va riktigt rolig, ingen super film kankse, men den va allt sevärd!

Måste säga grattis på namnsdagen till Alla Camillor på jorden, framför allt vill just JAG säga grattis till Camilla Edberg och Camilla Tams som är mina underbara vänner!!

Ne Ikväll blir de MYS, thihi KRAM TILL ALLA!

Godmorgon fredag

Glömde ju att säga Grattis till både Anna Mellberg och Elin Örnell som fick körkort igår, BRA där=) Jag längtar tills jag fyller arton och tar körkort, men de lär ju ta sin tid! Haha

Lugn morgon, har gjort mig en rejäl frukost och bara chillat runt hela morgonen. Nu har jag fan inget att göra, väntar på att Linn och Amanda ska komma och hämta mig. Jag är så lat, orkar inte gå till skolan hehe. Idag ska vi ha hjärt och lungräddningskurs hela dagen, 10-16. Känns ganska surt med tankte på att vi egentligen slutar runt halv ett på fredagar, men det är väl smällar man får ta ibland.

Ne nu blev jag sugen på lite te, låter gott, ellerhuuuuurrr. Ha en bra dag, Kram Olivia

NU så

Hejsan mina vänner. Anton påminnde mig om att skriva lite oftare, han har inget annat bättre för sig mer än att läsa min suveräna blogg förstår ni! Så jag får väl självklart vara lite hygglig och skriva för hans skull=)

Men vad har hänt det sneaste då? Asså, ärligt talat, inte allt för mycket. Ni vet gått i skolan, tränat, försökt plugga. Fan jag orkar bara inte nu för tiden. Var är all motivation? Men om åtta veckor går vi på apu så borde ju kunna klara detta. Verkar som att jag ska vara på skrädderiet i sex vekor då, om jag inte redan har berättat detta. Det låter kul att få vara där, även om jag var på cafe i ettan. Men det var ju bara i tre veckor i och för sig. Jaja, sen blir det ju Portugal i sex veckor. Fuck vad jag längtar! Skönt att komma bort från Sverige och framför allt Mark ett tag.

Ja, nu har jag precis gjort chokladkola, det luktade gott som fan kan jag säga, men fan va duktig jag var att stå emot, du läser väl detta NOGA jullan! haha.

Imorgon ska jag som det ser ut nu på bio med Camilla, mysens asså. Vi ska se "borta bäst, hemma värst" tror den hette så iallafall. Hoppa vi hittar bättre denna gången och att du inte vilseleder oss som förra gången haha! Camilla visste en genväg som vi skulle ta och det ledde till en senväg. Jävligt lång senväg! Haha, ja den kvällen är oförglömlig kan jag säga.

Nä du anton, nu har jag inget mer att säga! Så godnatt

No one ever mentions fear

måndag, måndag, underbara måndag. Haha, jag låter nästan lite poetisk! Eller jaa, nu ska vi inte överdriva.

Jag känner mig nästan lite stolt över mig själv idag, känn på den ni! Har hunnit vara i götet, så har jag pluggat, inte så mycket dock, jag har även bakat, muffinsar men fråga mig inte hur dom blev. Jag har faktiskt inte ens smakat, nyttig vecka ju. Haha. Så har jag faktiskt tränat lite. Äntligen känner jag mig friskare och kan börja med träningen igen! woho! Jag har naturligtvis varit iskolan idag med, fast jag gjorde väl ingen nytta där kan jag säga, hehe. Men men, det var väl min dag kort och gott. Inget nytt har hänt i mitt händelselösa liv.

Nu ska jag nog göra mig lite gottit te och krypa ner i sängen. Tack och hey för mig!


Ahaa, två nyttiga veckor tillsammans med Jullan

Hejsan hoppsan här, eller där! En ovanligt bra söndag, eller bra är väl å ta i kanske, men bättre än vanligt. Har inte pluggat ett skit, vilket jag borde, eller jag kolla några sekunder på glosorna och de kan jag inte kalla å plugga direkt. Annars mår jag ganska bra. Vaknade 11 imorse, underbart att få soooova! Sen kollade jag på sex and the city, som vanligt, blir hypnotiserad av det eller något. Går inte att sluta kolla typ haha! Sen åkte jag med mamma och anders för att kolla fotbollen i örby, skollaget vs hyssna. Fan va jag ångrar att jag åkte med, mina tår frös till isbitar, så vi halvlek gick jag till bilen och satte mig. Bättre de Men oj, nu när jag rabblar upp allt låter ju dagen kass haha! Promenixen med Julia var nog dagens höjdpunkt!! NÄ, fan va tråkigt de är att skriva om dagens händelseförlopp! Men vafan ska jag annars skriva?? Joo jag och jullan ska inte äta något onyttigt på två veckor, men hon institerade att man skulle få käka glass en gång på helgen, så okej okej, visst jullan. Sen sa vi att vi skulle satsa på vårruset, så de gäller att ligga i, vi ska då fan vinna eller om man kan de? har aldrig sprungit de innan. Men de va ska allt bli kul!!

Nuu, längtar jag nästan till imorgon då jag ska få tjöta med min vän Camilla:D Haha, helt otroligt. Men sov gott för nu ska jag nog kolla på ssex and the city hi hi hi, ha ha ha. Puss

RSS 2.0