jaha, hemresan ar har nu..

Jag varken orka skriva sa mycket idag.. det har varit en dag med mycket blandade kanslor. Just nu vill jag inte hem alls.. usch, jag har haft de sa underbart bra har och lart kanna sanna harliga tjejer som man troligtvis inte kommer att traffa igen. sjukt. idag nar vi satt och at jag och helena borjade jag nastan lipa. MEN, det ska bli kul att traffa sina nara och kara, det ar dem jag har saknat har nere:)

Igar va de en helt galen kvall alltsa! hahah, jag vill inte ens tala om de knappt. Det gick lite overstyr for mig och helena i bargatan kan jag saga. HAha.. jaja. Och ikvall ska vi ut en sista gang pa toget med alicia och emma. Fan va jag kommer sakta er tjejer! (+sara och cassandra) Ni ar bra!

Ha en trevlig lordagskvall:) Ses imorgon Sverige

Shoppat!

Hej hej hej.. Nu ar jag ledig, woho. Var ledig idag och ska va de imorgon med. Va jag har raknat ut sa har jag 5 dagar kvar att jobba:S Tror de ar sa lite, men inte helt saker. haha Sa lite, menb gott som fan.

Fan va jag har varit lite tjusrig i veckan. Forra veckan sa va vadret daligt, mulet nastan varje dag och i mandags sa regnade de och askade, haha. Fan va trakigt de var. Men idag har de varit sol, sa jag har solat nu pa forsta gangen pa 2 veckor! haha. Men de va gott.

Ikvall har jag Helena Emma och Cassandra varit i Algarveshoppingen. Vi skulle egentligen bowla, men nar vi val kom dit va ingen av oss sugna, sa de blev shopping och mat bara, gott ;) Pa fredag ska jag och Helena antligen kaka ute!! En evighets sen nu ju.

Har inte mycket att saga mer sa ni far noja er..

(Camilla jag laste din blogg precis och vill bara saga; JAG SAKNAR DIG MED!!!!!!!!!!!!) Alla andra med for den delen. Men nu ar de inte sa lang tid kvar.. hiho.

Ha de bra. /Olivia

Uppdatering tack

Hej hej!

Langesen man skrev nu, men jag har inte orkat forstar ni he. Jag kan inte fatta att pa sondag aker vi hem om 2 veckor.. tiden gar snabbt som tusan. Klart de gar fram och tillbaka, segt ibland nar man langtar hem. Helenas foraldrar kom hit i tisdags och klart att de ar skitkul for hennes skull, men da fick jag hemlangtan som tusan.. Men nu kanns de mycket battre.

Va har hant? Inte sa javla mycket. Forra onsdagen va Helena, Cassandra, Sara och jag ute i nya delen av albufeira. De va kul men jag tycker nastan de ar goare nar man ar har i gamla delen, da kan man ju ga hem ;) Annars har vi bara jobbat, jobbat och jobbat. haha. I Tisdags va jag med Cassandra, Alicia och Emma och grilla pa stranden med deras vanner. De va valdigt mysigt, gott med korv i brod hehe. Sen va jag ju ledig igar och idag. Igar solade jag en liten stund men de va valdigt monligt som det aven va idag. Trakigt nar man val ar ledig, men jag har akt pa en javla forskylning och kanner mig kass sa jag va inte sa arg att jag fick va inne!! Men idag va jag och Alicia i det stora shoppingcentret, algarve nagonting hette de haha.. De va stoort och de fanns manga roliga affarer. Fick kopt lite grann. Sen nu ikvall har jag kakat min goda kottfarssas som jag gjorde igar, racker i tva dagar till.. haha, ekonomiskt och bra!!

Forresten sa blev jag skitglad nar Helenas mamma hade med sig grejer fram min morsa! Och jag fick greys boxen 4 sa nu har jag verkligen nagot att gora + en massa andra goa filmer, wihoooooooo. Jag ar lite avundsjuk pa Helena nu, hon ar ledig anda tills sondag den jakeln! haha, och jag far jobba och slita.

Och ikvall va hander da tro?? Jo jag ska nog ivag och spela biljard med Emma och Cassandra, kuligt..hur de nu ska ga moahaha. Hoppas jag slar dom, for dom sager att dom ar kassa ;)



Saa dar fick ni en liten uppdatering! Hoppas ni har de bra darhemma, och jag saknar min vanner!! Och min MAMMMA!!!!!!!!!!!

pusspuss 


RSS 2.0