Heeeeeej igen!

Fatta! jag har inte bloggat på göööörlänge vettu! Va händer? Jag har kommit hem fårn thailand bara.. och jag längtar tillbaka som in i helvete. de va grymt bra, men man uppskattar allt sånt mycket mer när man kommer hem.. vilken märklig varelse människan är egentligen, och jag är ett levande exempel, idioti!! Meen de va kul att komma hem till anton=)

Annars har de väl varit som vanligt här hemma, jag "jobbar" på körkortet lite grann.. de ska väl gå vägen någon gång hoppas jag. Sen så börjar de verkligen närma sig till studenten.. galet, snart är de bara 50 dagar kvar.. innan har jag bara längtat så in i helvete tills vi går ur skolan, men nu börjar jag få ångest över allt. Men visst kommer det bli kul. Jag har tänkt på de, man längtar efter studenten i hela livet nästan, sen är de bara en dag och efter de så är de slut? Visserligen händer massa andra festligheter därtill, som balen tex. Jaja inte grubbla nu.

Helgen: I fredags var vi några hos Elin och hade det trevligt, killarna babade i deras lyxiga jacuzzi.. Det var iallafall, sen drog vi hem, jag Anton Johan och Frida. I går på dagen var de lugnt, som det även blev på kvällen, åkte till Horred och kolla film med Camilla och Frida, myskväll va de! Och idag har jag varit med Anton och lite så. Det blev precis ändrade planer så nu ska jag inte göra något alls ikväll, ska antagligen till anton senare iallafall! goot.

Förresten så ska jag till Falkenberg till helgen, till Simone, fan va kul :)

Nu orkar jag fan innte mer! See ya ba hej

RSS 2.0