pleeeeeeeeeeeeeeeeeeas

Hej hej hoj tjao doodo.


Fint. IMORGON ÄR JAG LEDIG--och på fredag med, tjoho. Va glad jag är, nu kan jag sitta uppe på kvällarna som "alla" andra ungdomar utan att få dåligt samvete. Idag har jag jobbat, slutade klockan två vilket var skönt. Jag och morsan drog till borås för att besöka diabetesmottagningen, och de gick ju sådär tyvärr. Sen käka vi på tantgrön, jag gillade de stället innan, men nu har de blivit sämra för varje gång jag varit där, illa! Sedan drog vi direkt till Götet till Nanna. Efter de blev det match, ÖISvsEIF. =1-1. Bra av Öis! Hoppas dom vinner den sista.. ååhh vill verkligen de, hejja hejja på er örgryte. Och ikväll kom jag hem vid kvart i tio kanske. Snacka om att jag var trött. hehe.
'

Ne nu orkar jag ej skriva mer. tjadå

Hej svejs

ÅH JAG BLIR GALEN PÅ MIN DESIGN PÅ MIN BLOGG! Kan ingen kotte hjälpa mig?? Anna mellberg lovade i våras att hon skulle göra de, men ännu är det inte gjort? Anna, vad är på tok? Frida k har också lovat, men va hände där?? Hahah. Ne men jag är som sagt inget "datasnille" om man säger så och inte orkar jag ta tag i de och prova för jag har ju inte världens bästa tålamod heller direkt! Ne men jag får väl vänta och se om de kommer någon hjälp någon gång.. synd om mig, snälla tyck synd om mig ;)

Idag har jag varit på spinning och svettats jävel och de va GÖTT! Mötte Mariana påvägen hem som hade varit på spinning på iform. Alla människor säger att den där rob är grym så hon sa att jag skulle få följa med någon gång och se om de stämmer! Si där ja.

Jag har också jobbat idag och de gick bra för å vara första dagen på jobbet ellerså.. JObb tis ons och tosdag med tror jag. yey. Hej då

Usch

sitter här och chattar med Cassandra på msn och faaaaan va jag vill vrida tillbaka tiden och ha dom sex veckorna framför mig i underbara Albufeira igen. Jag ångrar varje sekund som jag längtade hem när jag va där nere. Haha, helt galet va ledsen man kan bli. Idag var det exakt fyra veckor sen vi kom hem. Galet var ordet.

Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och läsa en skvallertidning! bye bye

Ola

Alltså jag har tänkt på de att detta är nog en av sveriges snyggaste man. Jag tycker han är lite underskattat faktiskt, killar som honom borde uppskattas här i Sverige mer! Ola=snygg, fotbollsspelare, skitbra sångare!



SÖNDAG

 

Hej hej. Söndag idag och jag har inte så värst mycket ångest, gött. Hm de va ett tag sen jag skrev sist.. och de är välm inte så mycket som hänt tror jag? I helgen har jag tagit det mest lugnt.. i Fredags va jag bara hemma, bakade en choklad-mouss tårta tilllördagen. Sen kolla jag Idol med Frida o Johan. Och i lördags (igår) så kom Anders föräldrar och mormor o morfar på besök. Vi kollade på ÖIS vs AIK åt den goda tårtan (som fridaK även kan intyga att den var) öis förlorade tyvärr igår.. Dom som hade haft ännu större chans att komma på kvalplats, men dom ligger där nu så ännu finns det hopp. Brorsan fick hoppa in i andra halvlek och jag tyckte han va duktig den lilla plutten. Men fan va nervöst de är att se när han spelar haha. Sen på kvällen kom Frida och gjorde mig sällskap, vi hyrde film och myste. Jag förstörde hela jävla dagen igår med att vara irriterad och less på det mesta, faan va deppig och tjurig jag va.. Sen när Firda hörde av sig blev jag genast på mycket bättre humör=) så tack!
Idag har jag inte gjort mycket mer än att äta och kollat one tree hill.. Imorgon blir det jobb, sådär gött, hade nog behövt att vara lite ledig, men jag behöver pengar till Thailand såå!

Nu ska jag nog snart ta mig en kopp te tror jag=) hih. hejdå

hey yooo

Jag har insett att min senaste kyss: var äcklig! hah
Jag lyssnar på: J-SON
Jag pratar: inte nu
Jag tycker om: mat
Jag avskyr när folk: är tillgjordaa, aaaa
Min närmsta vän är: Mamma
Min första vän hette: Simone
Kärlek är: omöjlig
När jag borstar tänderna: gör jag de snabbt hi-
När jag lagar mat: är jag glad
Jag tänder på: det mosattakönets kropp. om den är snygg såkalrt
Det sexigaste yrket är: typ brandman, män med uniform för fan!
Det är charmigt när: camilla äter godis
Jag är rädd för: mycket
Den värsta känslan är: den jag hade igår!
Den bästa känslan är: när jag är allmänt glad o går runt och skrattar åt mina tankar haha
Jag är bäst på: de orkar jag inte räkna upp höh
Jag är sämst på: att ha bra tålamod, om man kan säga så?:P
Om jag va ett djur skulle jag vara: ett lejon!
Om jag va en insekt skulle jag vara: äh, hatar insekter
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en hammare
Det finaste som finns är: riktiga vänner som alltis ställer upp och familjen
I sommar: harjag lite planer
Sist jag grät var: igår
När jag vill tänka går jag: går jag oftast ut med ipod i öronen, eller något annat.
När jag bakar så bakar jag: inte samma sak varje gång iallafall
Min mobiltelefon är: bra, än så länge!
När jag vaknar på morgonen: ställer jag om klockan
Innan jag går och lägger mig: brukar jag läsa eller se på film
Just nu tänker jag på att: jag borde plugga
Bebisar är: ett mirakel! Jag älskar dom, hade gärna skaffat en nu! haha
Idag har jag: jobbat, skolan, jobbat, steppat
Ikväll ska jag: duscha o plugga
I morgon kommer jag: gå i skolan
Jag vill verkligen: TA STUDENTEN OCH FLYTTTTTA!!

Hej hej idag är det måndag.

Idag har jag varit på spinning!! Haha äntligen börjat träna lite, nu gälller det bara att fortsätta, att ha en rutin med tre pass i veckan typ. Tänk va skönt dte skulle vara om man kunde hålla det så!

Idag ringde min mobil klockan 5.40, Camilla var de, fick ta hennes jobbpass.. men klart man inte säger nej till den tjejen. lite seg om man säger så, men efter en dusch och en expresso var jag fit for fight.. Mja kanske inte riktigt. Men jag kom till skolan iallafall och jobbade till 10. Sen var det konferens&R. Efter det hade vi snabbmat och vi gjorde smörgåstårta och det var yaamiie. Jag och Frida är duktiga! Minst sagt.

Jag har övningskört lite med Anders idag med, eller ja, de var ju i och för sig precis utanför huset  men ändå! Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får väl gå och se vad dom andra m'änniskorna i detta hus gör. JAG ÄR FORTFARANDE HUNGRIG!!!!!!!!

Hej då. Saknar Portugal. I gotta feeling ger mig nostalgikänslor.

SÖNDAG!

jaha, då var söndagsångesten här igen, är det inte underbart?! Idag har jag gjort.. inget, inget och inget. Fan va trist dag!! Igår va jag mamma Anders, Axel och Adam på bio i göteborg. Vi kollade på Flickan som lekte med elden och jag tycker den va skitbra. Fast Män som hatar kvinnor va betydligt bättre. Hoppas den tredje är bäst! haha. Sen kkollade vi på en film som heter Vanillia Sky med Tom Cruise. Det stod att det var en av hans bästa gjroda roller, så vi trodde ju såklart att den skulle vara skitbra.. Men icke sa nicke, de va nog en av dom knepigaste och mest irriterabde filmer jag sett.. Aja synd synd.



Nu ska jag nog fortsätta läsa denna boken. Fy va hemsk den är, men jag gillar att läsa sånna böcker :) Byyeee byeeeee.


jag förstår verkligen inte hur vissa människor tänker???!

..och jag har inget mer att tilllägga.

Mobilblogg

Hej hej. Nu sitter jag i skolan med anton och dricker kaffe. Han tycker de ar väldigt roligt hahahahehe. Jag börjar om 1 timma och 40 min! Nu kan jag äntligen mobilblogga tjoho.. Nu pratar anton i tele och han säger att oskar ar en modetönt! Hej då

ja, spotify!

Yes, äntligen är jag inte den enda i detta samhälle som inte har spotify! Wiho. Camilla T fixa åt mig så låt mig tacka så hemskt mycket. Jag har inte hunnit fått lägga ned så mycket tid på de än men snart så.

Idag fick jag köpt mig en ny mobil eftersom den andre är bortkommen. Så nu har jag ett tillfälligt nummer och kommer få mitt andra om en vecka förhoppningsvis. MEn det kan även bli så att jag fårbehålla det jag har nu, de skulle ju suga i och för sig men men.

A, just de, måste berätta en sak, igår somnade jag klockan 19.00!! Och lyckade trots det försova mig till klockan tio! Haha.. Jag borde vara superpigg men är faktiskt fortfarande ganska trött. Men jag hade körlektion 11.00 imorse så jag lyckades ta mig till den iallafall. Sen var dte samhällskunskap och de va pisstråkigt, fick en äcklig uppgift om miljö, som jag skiter fan i, nästan. Men tråkigt är det iallafall. Och i eftermiddag åkte jag o morsan till kinna och köpte mobilen och jag fixade visa-kort medans morsan var på pensionsmöte eller något moahah.

Och imorgon är de skola och sedan jobb och efter de ska jag till horred och åka med farmor o farfar till Kollered på kalas. Mimn lilla kusin Corinne fyller 12 år. Helt troligt, den lilla går redan i sexan? Känns som att hon fortfarande är 6 år. Haha

Så måste jag bara att jag faila igår, missade ju att skriva! HAha jag visste att jag inte skulle klara de. Men nu ska jag prova igen hihii.

Nu ska jag ta något att äta, macka med te till låter väl gott? Puss


jag är en expert

hej hej och godkväll! Va gör alla en sådan kväll som den här? Själv gör man ingenting just nu, sitter och kollar runt efter lite lokaler på nätet bara.. Går sådär ärligt talat. Nu ska jag berätta lite om min dag tänkte jag he he; Började skolan runt tio med bartektnik, det var okej. Vi har ju Anna så denhär lektionen kändes nästan som ansvarsull alkoholhantering, tyvärr. Vi fick varsin uppgift som va lång, såklart. Jag hopaps innerligt hon har mycket praktiskt för oss senare, men nu ser det ju inte ljust ut direkt. Sen hade vi väl projektarbete och det gick bra det. Så egentligen var det ingen lång dag haha. Sen tog jag och Amanda en kopp kaffe och satte oss och snacka i cirkus två timmar. Åh det är så undebart! Något jag faktiskt gillar med skolan.. Efter det så cyklade jag iväg till Kinna för en teorilektion och där upptäckte jag att min mobil var borta, ååh, så jävla illa. Det är typiskt mig säger jag bara. Men jag tror jag har en aning om var den kan vara så man får väl hoppas på dte mesta. Sedan cyklade jag hem i det iskalla vädret och frös nästan röven av mig. När jag kom hem stack jag och morsan ut och övningskörde och det gick helt okej idag. Och nu när jag varit hemma så har jag pluggat lite, jag tycker jag har varit duktig idag. Men det är mer jag önskar jag kunde få gjort. Så jag står fast vid min önskan om natt dygnen borde vara längre, typ fyra timmar längre.. ingen som håller med????!!

Nu är jag riktigt trött igen och borde la sova om en stund för imorgon ska jag upp klockan 5 igen. work work!!

 

Seeeeeeeeeeeeeee yaa


jag är trött



Hej, idag är jag trött som ni kanske ser på min rubrik.. Somnade runt klockan 1 igår och fatta va frustrerande dte var när jag visste att jag skulle upp klockan 5!! Så imorse var jag någorlunda trött om man säger så. Men i vilket fall så gick det bra att jobba, jag längtar nu tills december då alla ljusstakar tas upp och allt blir mycket mysigare.. åh, va jag längtar till julshoppingen med, jag älskar att köpa presenter till andra. eller mjo, gillar det iallafall. Haha.

Idag har jag övningskört med, och jag tycker det gick bra alltså. Annars har jag inte gjort så mycket. Jag hade tänkt att jag skulle träna idag, men nu är jag så jävla trött. Ah, jag måste ta tag i mitt liv snart och börja träna, detta håller ju inte!

Skulle inte sitta fel att spola fram tiden till Thailand nu eller Camilla?

Dags för ett nytt inägg

Okey, jag har gjort en deal; minst ett inlägg varje dag? Finns det någon jävel som tror jag kommer klara de? Hah. Jag ska göra mitt bästa. Man behöver ju inte skriva typ en novell varje gång så OK, skall försöka mig på detta.

Igår tog jag det OCKSÅ lugnt.. Jag tror detta var behövligt för min del, attt bara vara ensam med mamma o Anders. Och Sverige toskade ju igår, inget vidare alltså. Tråkigt att det troligtvis inte blir något vm.. jag tycker faktiskt att alla borde få vara med. Haha, rättvisa kallas det.

Imorgon börjar jag klockan sex så jag borde faktiskt sova snart.. jag som ville fått läst lite.

IDAG, har jag iallafall varit i kungsmässan och jag hittade inte mycket. Eller jo, jag hittade det jag behövde haha. Ett datorfodral och ett par skor. Jippi. Sen har jag lagat mat till min family! Gottigott. Jo, igår så gjorde jag en efterrätt som vi fick av Eva i Portugal, och ska jag vara ärlig så gick det åt helevte! AH va arg jag blev. Men sånt är de. Imorgon ska mamma och Anders börja med "positiva veckan". haha jag tror jag dör. Jag tänkte haka på, men undra hur de går. Oj där rimma jag nästan..

ne nu får det vara nog! Måste kila. Hörs imorgon. nana sött.

livet är en gåta

Hej och godkväll. Nu har jag för en liten stund sedan avslutat en mysig hemmakväll med min familj. Började med att käka räkor och kräftor till förbannelse. Jag har längtat så efter det sedan jag kom hem från Portugal och idag, äntligen fick jag det. Jag älskar skaldjur ska ni veta. Det var gott iallafall. Sedan pallrade vi ner oss till tvn och  blev bänkade i soffan, idol stod på schemat. Jag som inte brukar tycka om idol alls, tyckte dte var riktigt roligt idag. Beror nog på att det finns mycket mer intressanta personer och MYCKET bättre än dom andra åren, iår är alla bra tycker jag. Finns i och för sig ett å annat undantag, men i stort sett så har årets idol betydligt mer klass än tidigare år. Så nu kommer jag antagligen fortsätta kolla på detta framtida fredagar. Nästa vecka så är det ju Michael Jackson-tema, skitkul! Idag fick jag även reda på en sak som gjorde mig glad och väldigt förvantansfull inför nösta höst..


Skolan var helt okej idag. Började med trafikkunskap, där jag också min kompis Felicia var, shit, va glad jag blev! Det ryktades även om natt Hanna ska börja den kursen, underbart ju. Iallafall så var dte mycket seriösare än jag trodde, fast ändå inte.. Men det första läraren fråga va "Vet ni vad man ska göra när det blir grönt i trafikljusen?" HAHA, fan jag trodde jag skulle dö. Jag tycker iallafall det verkar intressant och hoppas jag lär mig endel. Det är vekrligen en hjälppåvägen, om man får säga så. Efter den lektionen så nvar det samhällskunskap, och det var helt okej idag. Lite redovisningar och sedan fick vi alla gå. Tack Ada. Sedan var dte dags för jobb 11-15, och det gick bra idag förutom i slutet. Då var jag ganska trött, så hjärnan hängde inte med alltid, men jag får skylla på att det var fredag, hehe.

Imorgon ska jag.. ne jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Hade velat shoppa, men det verkar inte finnas någon som vill eller kan följa med mig. Hm, vad ska jag då göra? (Dagens i-landproblem, verkligen) Jag ska nog övningsköra i och för sig. Är riktigt sugen på det!

orkar inte lägga in någon bild, det är jobbigt. Sov gott.

 

 


Hello hello hello

Hej jag vill åka iväg, eller flytta, eller något annat. Ge mig förslag snälla, för jag pallar inte detta stället.. Sveriges väder gör ju inte heller en på bättre hurmör. Jag är inte glad. En deppig period har nu inträffat för ett par dagar sedan och de är inte så kul. Men hoppas innerligt att det går över snarast möjligen!

Imorgon börjar jag 8.15 med trafikkunskap, hoppas jag inte försover mig denna gången. Verkar som att ingen jag vet har den lektionen med mig så får väl se hur jag kommer trivas. men vad jag har hört så är deot inte direkt super seriöst med trafikkunskap. haha. kan gå vägen, kan kan gå vägen. stam stam. Sen har vi iallafall samhällskunskap, wiehh. Och efter de så bärjar jag jobba klockan 11.15 till 15.00. Jag gillar att jobba i cafeterian, för de mesta iallafall.

idag har jag varit i skolan sen övningslkörde jag med morsan ända till mm. med manuell moahah. och de gick bra, mamma blev paff, hon som trodde att jag skulle krocka. Hon har höga förväntningar av mig, min mamma.

nu nu nu nu nu nu nu har jag inte mycket mer att tilllägga. Natti


Min första körlektion!

Ja se på fan, nu har jag tagit den första lektionen, äntligen igång! Jag som aldrig har kört manuell innan tyckte att de gick mycket bättre än vad jag vågat hoppas på.. så de va kul.

Oj nu ska jag kolla på desperata hemmafruar, tjo!


nu luktar det nybakta bullar i hela huset, muummss.

Hej hej yo. Nu sitter jag här i mitt rum och fösöker hitrta på något vettigt att göra. Det känns som att jag har något skolarbete? men kan inte komma på vad det skulle kunna vara?! Jaja.. Idag har jag faktiskt städat, tro de eller ej.. städa badrummet, mitt rum och dramsög hela övervåning, och ingen tvinga mig? Jag måste ha  blivit mycket mera ordningsam sen jag kom hem från Portugal.. det är väl roligt, thihi.. Sen åkte jag och brorsan till farmor och farfar och åt en underbar middag. Kul att få träffa dom. Sen när jag kom hem har jag bara chillat, ätit lite glass och sådär, men snart blir det nog bullar om jag får för min syrra som gjort dom heheh.

Gårdagen blev skitrolig! Åt hos Amanda med Frida och Camilla och förfesta.. Sen drmog vi in till götet och in till boulevard.. där Frida och Camilla lyckades bli utslängda! haha, ni är helt otroliga ;) Men jag och Amanda hade iallafall kul!

jaja. Nu ska nog gå ut och ta en nypa friskluft, ja tack!

GRATTIS PÅ 18 ÅRSDAGEN BÄSTA BÄSTA BÄSTA DU!

Grattis grattis gumman=)

GRATTIS PÅ 18 ÅRSDAGEN BÄSTA BÄSTA BÄSTA DU!

Grattis grattis gumman=)

Grattis <

Idag fyller Mathilde 18 år, GRATTIS SNYGGING!! Och imorgon fyller AMANDA 18!! Så nu ska jag snart dra till henne, hoppas på en mysig och galen kväll..

jag just nu he ha. Ha en go kväll brudar och grabbar. tja då


Kul igår

Igår bestämde jag mig klockan 20.00 och ringded Camilla för å fråga om hon fortfarande var sugen på en utekväll med mig iallafall..SÅKLART hon va! haha, impulser är egentligen roligast. Tog en snabbdusch ocoh gjorde mig iordning, sen drog jag till Camilla där vi förfestade för oss själva haha. Haha klockren kväll. Sen stack vi till Göterborg och trädgårn. Fick ringt Emma, Cassandra och Alicia i Portugal med, skitkul att snacka med dom =) Jaja, sen blev de lite krångel för mig på kvällen men de löste sig tillslut. Mer sånna kvällar CAMIE.
 tjo

Vardagen är igång

Jag saknar Portugal så in i den. Och jag gillar ínte att vara tillbaka i vardagen.. Fast visst har de varit några roliga dagar när jag kom hem, men just idag, just nu är jag redan trött på detta. Äsch, de är väl egentligen bara en känsla som kommer gå över och jag måste låta mig själv få vara lite deprimerad och irriterad ibland. Vem är inte det liksom?

Men alltså ja, va ska man säga..att åka till Portugal på Apu va nog det bästa jag gjort i mitt liv och det kommer alltid finnas kvar i mitt minne. Jag saknar Emma, Alicia, Cassandra och Sara. Helt  suveräna tjejer. Jag saknar att gå ner till frukosten på morgonen i bara skjorts och linne, sitta och njuta av frukostén med Helena.. Fast okej, jobbet saknar jag inte direkt haha. Men kvällarna, lediga dagar och hela jävla stället. Bargatan, sir harrys, rock cafet med mera. Haha, jag är otrolig. Helena, tack för den tiden vill jag bara säga :)

Fast, jag har de så bra egentligen och jag är så glad att jag har min familj, min mamma, mina vänner. Jag längtar som fan till Thailand nu, wiiiiiiiii va kul de kommer bli camilla=)

im gonna feel real good yeah, yehyeh..

och jag saknar att bli mållös varje gång jag såg den finaste människan som finns! aaaaaaaaaaaaaa


Ne nu har jag precis dissat cedberg och sagt att jag ej vill hänga med henne ut.. sorry pysen, men jag är så TRÖTT!

Hej hej då

RSS 2.0