Söndag och sol

Hej, först och främst vill jag gratta Camilla som fyllde 18 igår, Så Grattis vännen, och jag vill även säga att ha de underbart i Portugal. Gud va jag kommer sakna dig. Och Natalie, ta hand om Camilla och dig själv åt mig va!  I fredags va vi hos Camilla och åt mat med mera. Jag skulle inte följa med till göteborg egentligen men det va  så trevligt där så jag åkte med iallafall. Bra beslut av mig, för kvällen var hurrolig som helst. Tur att jag kom hem med bussen måste jag säga och att nattis kunde lura den jävla busschuffören haha. Ni är hur goa som helst tjejer. Så jävla klcokren kväll helt enkelt. Men fan va dåligt jag mådde igår när jag jobba. fyfan.

Jag gjorde inte ett skit igår, va bara hemma och chilla som fan. Mådde dåligt hela dagen. Slutade med att jag somnade klockan 22.00. EN LÖRDAGS KVÄLL? hehe. men de var ganska skönt faktiskt. Idag när jag vaknade blev jag så glad när jag såg att solen sken. Men eftersom att min brilljanta syster har mina nycklar i varberg och att min brilljanta bror låser när han åker på morgonen, så kunde inte jag gå ut!! Haha irriterande. Men sen kom Mamma och Anders hem. Och då sa dom att jag kunde gått ut där nere.. så jag är inte så jävla smart jag heller. Men de visste ju inte jag he-he-he. Sen har jag bara solat idag, eller så mycket jag orkat. Ikväll kommer friffe hit, vi äta mat vid sjön. Det ska bli mysigt. Förresten så kommer Amandaa hem på onsdag och guud va jag längtar hihi. Så vill jag även säga att Camilla har lämnat Sverige för Rom plus Cypern och henne kommer jga med sakna! Men du får med ha det underbart. Fan va alla reser ;)

Hej då befolkningen

love

Åhhh, ni hör ihop :)


How did we become so broken?





Ska försöka sova igen. Se mitt budskap. Jag är trött påt.

Jag orkar egentligen inte skriva

men jag gör det ändå. Haha jag är helt mållös, har inget att säga. Men hmm, jo, idag har jag besökt tandregleringen i Borås. Vilka fina ord jag använder. Allt för att bara skriva. Haha ne nu. Jo de gick bra minsann, så nu har jag lite ömt i min käft, fast inte alls farligt. Fattar inte hur alla klenisar som har/haft  tandställning kan gnälla så jävla mycket, de är gör ju fan inte ont som alla säger. antingen är stämmer tandläkaren väl inte åt min ordentligt eller så är jag bara extremt cool som klarar smärtan. Jag håller nog på alternativ två ;)  

Jag har insett att jag bara har sju dagar kvar på min apu nu, inte för att de är förjävla svårt att räkna ut. Men shit va snabbt det har gått, helt otroligt. Snart är det sommarlov hihihihh.

Åhhh idag suger allt, fuck! Jag vill bara dra någonstans och inte komma tillbaka på hur länge som helst. Dröm fint, nu ska jag försöka sova. Hejdå


Jag vill, jag vill, jag vill!!

Träna. fan va jag vill träna nu. Det är helt sjukt, jag har nog inte tränat på över sex veckor. Men jag har ju en order att jag inte får så det är väl bara att stå ut.. men tråkigt är det. Idag har jag inte mått så bra. Men jag håller ut wohoo. Jag längtar iallafall tills på fredag, då ska jag till camilla om jag inte redan har skrivit de, på lite party. Hoppas de blir en kul kväll.

För inte så längesen så kom syrran hem, kul att ha dig hemma igen siss. :)

wihii



Jag har hört att Fridis kanske kommer hem imorgon =)

God dag

Hej hej. Idag när jag vaknade så bestämde jag mig för att vara hemma från skrädderiet, kände mig inte så i form och jag tycker jag förtjänar att va ledig lite hehe.. Så idag har jag varit ute på en långpromenad och de kändes nästan som att jag skulle kunna springa. Men jag vågade inte prova, vore ju tråkigt om jag blev sjukare. Sen stack jag till skolan en liten stund och umgicks med camilla, johannes och rasmus. Träffade även frida och camilla en liten stund. Sen fick jag också snackat med lisbeth en liten stund, trevligt! 

Äsch jag har inget att säga nu, men sen ska jag iallafall köra till götet hihi. Hejdå 

Bara för dig Camilla ;)

Kola och valnötspaj

3 dl vetemjöl
1msk socker
150 g smör eller margarin


Fyllning
:
3 dl vispgrädde
2 dl socker
2 dl mörk sirap
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
100 g pekannötter
100 g valnötter

  • Blanda mjöl, socker och smör till en pajdeg.
  • Tryck ut degen i en pajform.                                           
  • Ställ in i kylskåpet i omkring 30 min.
  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Ta ut pajskalet, picka i bottnen och grädda i ca. 15 minuter.
  • Blanda grädde, socker och sirap i en kastrull.
  • Låt koka häftigt ca. 15 minuter utan omrörning tills smeten tjocknat något.       
  • Smaka av med vaniljsocker och salt.
  • Fördela nötterna i pajskalet.
  • Häll kolasåsen över.
  • Grädda ytterligare 10 minuter. Enligt receptet ska pajen bli riktigt kall innan servering, men den är säkert god om den är lite ljummen också, fast kanske svårare att göra bitar.
  • Servera gärna tillsammans med vaniljglass eller grädde.

Så där. Hoppas de blir bra Camilla. Och just de ja, skönt att du lever, en sån hemsk dröm jag hade alltså, blä. Haha!

Godnatt, ännu en måndag imorgon.


One tree hill

Åh de är så bra, ville bara säga de. Jag minns i ettan när Amanda x2 och Camilla tjatade om de jämt och ständigt hela tiden och jag bara spydde på de nästan. Haha jag hatade när ni pratade om de. Men då hade jag aldrig gett de en chans heller. Så en dag köpte jag box nummer ett och började kolla. Hur bra som helst, dessutom blev det bara bättre och bättre. Och nu kollar jag om ssäsong ett för typ fjärde eller femte gången? Haha så egentligen ville jag bara säga tack till Camilla, Amanda och Amanda som tjatade så tills jag började kolla!!


to be left outside alone



så känner jag. Hej förresten. Söndag AGAIN!! Helgen har varit ganska go. I fredags gjorde jag väl inte allt för mycket va jag minns, va ute och gick och sen bara chilla med familjen. Igår tog jag och mamma tag i våra liv och jag (hör och häpna) övningskörde till kungsbacka. Och parkerade till och med! Det gick bra, i och för sig så körde jag med automat, jag är inte riktigt redo att köra på stora vägar med mauell ännu om man säger så moahahah! Ja sen shoppa vi lite, hittade lite, jeans-shorts och en mjukisdress bland annat. Fick köpt present till min lilla bög-gunnar som fyller år på lördag, mindre en än vecka bara, haha! Du har blivit stoor nu vännen. Sen på kvällen kom Friffe Kallesson hit och kolla film mellan körningarna. Det var mycket intressant ;)

Nu ska jag äta, fast jag är proppmätt. Hej hej då då

Natti Natti Världen

Ikväll känns det som att jag har haft någonlunda ro i mig. Skönt. hahahhahahh, guess what? Öis förlorade wihoooooooo! Ne nu ska vi inte va sånna, eller.. Adam kom inte in heller. Så hoppas han blir glad när han kommer hem inatt av lappen jag skrev till honom. Han blir nog glad.. (jag skrev ju att han fick ta massa paj) moahaha.

Imorgon är det dags att trampa tillbax till skräddan igen. Wii. Ne de är trevligt där, jag trivs bra. Men det hade inte suttit fel att få betalt när man jobbar så hårt ;) Jag håller med Camilla, det suger att jobba gratis!! 

Nu ska Olivia sova och lukta på dom rena sänglakanen, yaamie! Natti.. 

kola och valnötspaj

Hejsan. Jag mår illa och är irriterad på mig själv för de! Men jag har varit duktig som städat mitt rum idag, det händer ju inte allt för ofta. Jag har dessutom gjort en paj, kola och valnötspaj. Lovar er, den blev SKITGOD! Men de va nog inte värt att baka den för nu mår jag monsterilla. Idag har jag faktiskt övningskört en sväng. En liten stund, liten. Det gick väl hyffsat men jag tycker solen var jobbig så de blev ju inte så länge tyvärr.

Nu ska jag nog kolla på Öis som spelar, men jag vet väl redan hur den matchen kommer sluta så känns väl lite tårkigt. Men adam är iallafall med på bänken så vi får väl hoppas att han kommer in, hade varit ballt. Matchen är i Kallmar tror jag. Men sen ska jag och mamma mysa med räkor, hoppas inte jag mår illa då haha.

Hoppas de gick  bra på matchen idag kompis förresten (Frida Karlsson). Och hoppas kompis får de kul på kalaset (Camilla Tams).

Haha vilken nörd jag är, den va MYCKET godare än vad den ser ut att vara iallafall!


-Jag SAKNAR AMANDA. Kram.


i am, i am

ligger och lyssnar på videor från beyoncekonserten som jag spelade in. Åh jag ryser så. Hehe jag är glad att jag gjorde de, men jag vill göra de igen bara! Såå cooooooooolt. Men men, den dagen finns i mitt minne nu.
Så jävla snygg hon är bah!

Idag gick apun bra, de va ganska lugnt. men nu för tiden brukar jag få stå helt ensam i kassan under lunchrusningen och organiseria och de kan gå lite snett ibland. Fast det gjorde inte idag i och för sig. Men jag kan säga de att man kan stressa upp sig jävigt lätt. Aja det är en ganska jobbig känsla, men det är bara att ANDAS sägs de haha. Idag kom de en liten tjej som går i sjuan med, hon ska vara där på prao i två dagar. Vi satt och tjöta på lunchen och hon berättade om ängskolan osv. När hon berättade om de tänkte jag bara "fan va skönt att jag har tagit mig igenom högstadiet, jag skulle aldrig vilja göra om de". Jag trivs så jävla mycket bättre nu på gymnasiet även om de är åt helvete ibland det med. Men jag är så stolt över mig själv att jag klarade högstadiet så bra som jag gjorde, jag förstår inte nu i efterhand hur jag ens orkade? Mycket som hände och allt. Synd att inte jag förstod det då bara.

Just de, kollade ju på bangkok hilton igår. Eller, jag kollade klart den idag, en "lååångfilm" var de fan. Men den va riktigt bra, de är säkert många som sett den men för er som inte gjort de så är de en film jag rekommenderar hihi. Förresten så är ´Frida och Julia i Stockholm nu, hoppas dom har de bra :)

Tja då. Puss


Den mest tråkigaste dagen i världshistorien

Frktansvärt tråkig har jag varit idag. Har inte tagit min fot ur huset på hela jävla dagen. Det har känts som att det varit en bakisdag idag, men eftersom att jag inte drack en endaste droppe igår så är de ganska så omöjligt. Dessutom så har jag bara ätit och ätit och ätit. OCH kollat på film. Weih, vilken dag. Så nu känner jag mig riktigt riktigt äcklig och blä. Men ibland får man ha sånna dagar bara, även om de känns skit. Just nu leker inte livet alls. Det mesta känns så fruktansvärt tråkigt och jag känner mig mest deprimerad. MEN jag vill inte vara negativ alltså. Eftersom att jag är en fyra så kommer denna känsla förhoppningsvis gå över snart. Även om de känns värre än vanligt. Haha fan va de låter som att jag tycker synd om mig själv. Fast de gör jag faktiskt inte. Jag vill bara dela med mig!!! Trevligt för er som läser klart..?

Igår borde jag få en eloge för att stressat ihjäl mig. På cirka 20 minuter hann jag cykla från skrädderiet och hem och sedan packa allt jag skulle ha med mig till frida.(jag såg ut som ett ruckel, eftersom att jag hade jobbat). Fan va duktig jag var haha ;) Sen blev det grillning hos friffen. Det blev endel folk tillslut och jag hade faktiskt riktigt trevligt även om jag var trött som ett svin. Kändes kul att träffa lite folk som man aldrig träffar nu för tiden och så.

Nu är det så att jag ska kolla på film, bankok hilton. Mamma säger att den är bra så får väl ge den den försök.Imorgon är de dags att pallra sig iväg till skräddan igen.Känns nästan som att jag bor där. Mitt andra hem typ! haha. Så kan det va!


                                                                                                
   
      - Olivia Eriksson


Lördag.

Hej hej. Jag har precis käkat frukost, och snart, nae om en timma typ ska jag ta min cykel och trampa iväg mot skrädderiet, jag ska nämligen jobba idag. Kul. Eller va man ska kalla det. Fick jobba igår med efter min aputid. Känns bra att dom verkar vilja ha mig. hihih. Och förresten, det känns fan inte som att jag redan varit där i tre veckor?! haha.

Igår när jag kom hem så käkade jag och hoppade sedan direkt in i duschen. Sen åkte jag till Amanda, där massa trevliga jäntor var. Amanda åker ju till kalifornien imorgon(!!!!) Helt sjukt, och hon ska vara där i 12 veckor, megalänge. Hoppas hon får det underbart iallafall, man är ju inte lite avis. Men nu har jag iallafall fått säga hejdå och så. Resten får hon sköta höhö.

Åså ikväll. Jag tror jag ska till Frida, vore ju tråkigt att va hemma idag, men jag är rädd att jag kommer vara as trött. Det vill man ju inte vara.  Men op op! Nu har  jag inget mer jag vill dela med mig av. Vem vet, jag kanske slänger in ett inlägg efter jobbet. mah!

Ha-en-trevlig-solig-dag.

hon har tråkigt

För 10 år sedan.
Hur gammal var du?  7 år
Var gick du i skola? sjöbyskolan
Var bodde du? i horred
Var brukade du hålla hus? jag höll hus i mitt hus antar jag, och lekte med Jossan för de mesta ;)
Bar du glasögon? nej
Vem var din bästa vän? josefine josefine johansson
Hur många tatueringar hade du? 0
Hur många piercingar hade du? 0
Hade du varit på ett riktigt party? nej
Hade du fått ditt hjärta krossat? nej

För 5 år sedan
Hur gammal var du? 12
Var gick du i skolan? sjöbyskolan
Var bodde du? i Horred
Var brukade du hålla hus? tror de va den tiden då jag jämt var hos camilla, varje dag typ haha
Bar du glasögon? nej
Vem var din bästa vän? hm, de va la frida camilla och tuffa gänget
Hur många tatueringar hade du? 0
Hur många piercingar hade du? i öronen, två alltså
Hade du varit på ett riktigt party? haha nej de kan man väl inte kalla de
Hade du fått ditt hjärta krossat? nej

För 2 år sedan
Hur gammal var du? 15
Var gick du i skola? Ängskolan
Var bodde du? i Horred
Bar du glasögon? nej
Vem var din bästa vän? typ dom jag har idag
Hur många tatueringar hade du? 0
Hur många piercingar hade du? öronen
Hade du varit på ett riktigt party? jafan de hade jag nog
Hade du fått ditt hjärta krossat? he he he ja

Idag
Hur gammal är du?  17, 18 i augusti :D
Var går du i skola? MarksGym.
Var bor du? i Skene
Var brukar du hålla hus? vettefan just nu mest hemma och på skrädderiet känns de som.
Bär du glasögon? nepp
Vem är din bästa vän? men dom är ju goa allihopa.
Hur många tatueringar har du? 1
Hur många piercingar har du? i öronen, 4 nu till och med
Har du varit på ett riktigt party? jaja
Har du fått ditt hjärta krossat? jaja


Ännu tråkigare

För ett år sedan:
Hur gammal var du? - 16
Vilken klass gick du i? - 1an
Vad hade du för hårfärg? - ljust
Hur lång var du? - 164 eller nåt sånt
Vem var du kär i? - ingen
Hade du någon pojk/flickvän? - nej
Vad brukade du göra på fritiden? - då va jag nog inne i en partyperiod har jag för mig, kanske?
Vilka umgicks du med? - mina vänner
Hur såg du ut? - typ blond i hööööövet och annars som nu skulle jag tro, fast jag såg ganksa liten ut med.
Var allt bättre då? - nej nej.
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - absolut inte
Har du förändrats? - ja de tycker jag vekrligen

Nu:
Hur gammal är du? - 17
Vilken klass går du i? - turismprogrammet år 2
Vad har du för hårfärg? - mörkt
Hur lång är du? - 1.65 tror jag
Har du någon pojk/flickvän? - nej
Vad brukar du göra på fritiden? - umgås, (träna) typ. oj va roligt
Vilka umgås du med? - ah mina vänner
Hur ser du ut? - vafan orkar la inte förklara

Har du..
Kysst någon? - ja
Sovit brevid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Slagit ner någon? - nej
Ljugit för en bra vän?  - hm nej,
Svikit någon? - ja
Fuskat på prov/läxförhör? - ja
Blivit kallad Bögjävel? - nej jag är ju tjej höö
Kallat någon Bögjävel? - säkert
Druckit alkohol? - ja

Vem:
Skrev du senast till på msn? - hmm, maco tror jag
Kramade du senast? - friffe
Sov du hos senast? - oj jävlar, minns ej.
Kan du lita på till 100%? - ingen?
Är den finaste personen som finns? - mamma tror jag
Vill du vara med just nu? - Amanda
Ringde dig senast? - mamma
Skickade ett sms till dig senast? - maco
Skickade du ett sms till senast? - maco

Vad:

Drack du senast? vatten
Köpte du senast? en cappuccino
Gjorde du igår? - va på skräddan, ute coh gick och något annat?
Ska du göra imorgon? - skrädderiet
Vill du göra just nu? - sova
Åt du senast? - hallon och banan och grädde
Är närmast dig som är rosa? - en penna

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN

Du är kär nu - nej
Du har sårat nån så de börjat gråta - jag tror de
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smygit ut utan lov - ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ja men de händer väl inte längre
Jag har en hemlighet som ingen vet - ja, massor
Jag har fuskat i ett spel - säkert
Jag har struntat i ett prov - ja

DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - nästintill
Jag har vaknat gråtande - ja
Jag har somnat gråtande - ja
 

DÖDEN

Jag hatar begravningar - kanske
Jag har sett någon dö - nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - inte vad jag vet
Någon nära till mig har begått självmord - nej



hejdå, nu kan jag nog sova. natti

blä

jag mår illa. jag vill sova, men vill inte gå upp imorgonbitti, vilket dilemma. Idag har varit en trevlig dag iallafall. Och det gick bra hos doktorn med, bara de att dom aldrig hittar något blodkärl på mig så de tar en jävla tid men men. Nu har jag fått medicin från homopaten, jag kommer inte få träna på ett tag och de känns ju sådär. Men jag klarar väl mig ändå. Idag har jag även fikat med Friffe. Kanonkul!

nu ska jag ta en promenad, nej jag skojade bara. jag ska vila. hejdå

Tjabba tjena hallå

Beyonce var nog något av de bästa jag gjort i mitt liv tror jag. Jävlar va grym hon är, jag bara ryser nu så fort jag tänker på konserten. Det bästa var nog det sista när hon sjöng "Halo" då verkligen alla sjöng med. ååh, jag vill göra om det! Tur att man hade trevligt sällskap med också, thank you Camille! Ett minne för livet, helt klart! Alltså, hon gör ju verkligen sig förtjänt av sina pengar ;)

Och nu är BRITNEY biljetterna bokade med, fan va kul det kommer bli. Vi ska åka bil upp, och sen antagligen sova där, underbart. Vet ni vad? Jag har fått sommarjobb på skrädderiet :) Fast jag fick inte så mycket, eftersom att de redan hade gjort sommarschemat så va de svårt att fixa in tider. Men jag fick ungefär lite mer än två veckor så det känns gött. Men dom sa även att jag säkert kommer få fler tider, vilket känns braaa liksom! 

Imorgon ska jag först till diabetesdoktor och ta massa prover och tjöta med dom, sen ska jag till en homopat. Spännande, hoppas dom har någon lösning vafan de är för fel på mig. hihi. puss från mig

 Jävla Gudinna! hon är helt klart den mäktigaste artisten jag vet!

Godmorgon

Hallå?! Va är de frågan om? Att jag är uppe såhär dags och är hyffsat pigg händer inte alltför ofta, jag är dessutom nästan färdig för att cykla till skräddan. Och idag blir de jobb med Henrik hela morgonen så de känns dö bra! Ikväll blir det Beyonce med, börja ladda ladda ladda säger jag bara Camilla! Just de ja, idag ska Emma boka brittanbiljetter till mig, Frida och henne i Stockholm i sommar, hoppas verkligen hon får tag i dom =) Underbart vore de! 

Vi hade en riktigt trevlig tripp till halmstad igår måste jag säga, hehe. the mr bean family nästan höhö. 
MEn tyvärr så torskade Öis som vanligt, attan attan. Bättre lycka nästa gång får man hoppas. Och nej brorsan fick ej komma in, tråkigt värre.

Och idag flyttade Frida till Oslo igen. Tråkigt.

Nu ska jag gå upp och lösa korsnummer, ha en trevlig dag!

Det gick inte bra alltså

Idag var det första gången på FLERA veckor som jag var ute och sprang, men gissa vad, min hals sprängdes nästan, kändes det som iallafall. Trodde inte jag skulle ha så ont fortfarande. Och jag är fortfarande förkyld. Alltså, så fort förkylning börjar gå över tänker jag bara "Yes äntligen, imorgon kan jag nog börja träna" Så morgonen därpå så för jag en ny förkylning. Vet inte hur länge detta har hållt på men de är fan länge och jag blir galen snart!! Men jag är ändå likte nöjd att jag fick mig runt "hela" rundan. haha ja ja, jag överlever iallafall, tack och lov för det.

Idag ska jag åka till halmstad med mamma, Anders, Frida o Emma och kolla på när öis spelar, Adam ska sitta på bänken så vi hoppas innerligt att han får komma in en stund. He he he. Hejja Öis, hoppas dom vinner ;) troligt.


Nu ska jag duscha, Ciao! 

hej hej

Om dig:
1. fullständiga namn? Olivia Natalie Eriksson
2. född? 19 Augusti 1991
3. vart bor du? Skene
4. höger- eller vänsterhänt? Höger.
5. första tanken när du vaknar? typ, stäng av den jävla klockan
6. stjärntecken: Lejon
7. ögonfärg: mörkblå/grå
8. röker du? Nej
9. dricker du? Ja
10. tar du droger? nej

Är du:

11. bra på? att kramas
12. hungrig? alltid
13. en hälsogeek? ja, de är kul, men har mina svackor
14. en gottegris? ja ibland
15. modig? ja ibland
16. snäll? hur snäll som helst hihi
17. blyg? ja

Kärlek & relationer:
18. är du singel? jaa
19. är du kåt? nu? nej
20. har du haft sex? ja coolt
21. vem är snyggast? wenthwoth miller eller james franco gurrr
22. vem får en kram? inegn just nu
23. vem får en puss? ingen
24. sov du ensam inatt? ja

Favorit:
25. årstid? våren och sommaren
26. mat & dryck? enchiladas slår nog det mesta, och vatten
27. parfym? lancôme
28. film? taken diggar jag fortfarnde, men titanic kommer alltid vara bäst
29. glass? ben & jerrys
30. dag i veckan? fredag
31. cigg? ingen
32. sysselsättning? träna när jag är frisk, en gång per år typ

This or that:
33. bläck eller blyerts? bläck
34. pepsi eller coca-cola? inget!
35. mcdonalds eller burger king? svårt, men mcdonland är nog snäppet vassare
36. jordgubbar eller blåbär? blä, vilken svår fråga, båda.

Idag:

37. hur ser du ut idag? jag är sleten
38. har du bråkat med någon idag? nej
39. humör just nu?  trött och deppig
40. vad längtar du mest efter? beyonce på måndag och portugal i augusti!
41. låt just nu? show me heaven
42. det senaste någon sa idag? "sugen? nu gör jag iordning lite kex och ost" citat av mor precis
43. det senaste du sa högt? jaaaaa
44. vad är det för väder hos dig just nu? blandning mellan alla årstider känns de som, men solen títtar faktiskt fram lite.

Fest:

45. har du varit full? nej aldrig, jag bara spelar
46. tycker du om fester? na, ibland
47. när drack du sprit senast? på camillas födelsendag, typ två veckor sen tror jag de va.
48. när ska du festa nästa gång? ingen aning, inte på ett jävla tag hoppas jag
49. vad dricker du? cider, öl, men helst vin
50. har du gjort något dumt på fyllan? hehe ja hihi ja hehe

Snart är vi där Camilla



Hon är ju helt klart en drottning, och på måndag ser vi henne live, efter att ha väntat sen i början av december! FAN VA GÖTT!

Konstig

Jag har en sån jobbig känsla nu, men jag kan inte förklara den, så jag förstår inte riktigt varför jag ens nämnde det. Aja.

Olivia här

hey yo! Idag är jag trött.. Och jag vet inte vad jag ska skriva heller, härligt ololivovia! Jag har iallafall varit ute och gått med mamma precis, skönt att få rört på arslet en gång denna veckan iallafalll. hmm. Jag vill bli frisk! Men nästa vecka har jag fått tid hos en homopat i borås, hoppas verkligen detta gör susen. Snart ska jag börja dricka alouvera, hur de nu stavas. yami. not.

Om någon undrar hur de går på min APU, så går de väldigt bra, jag trivs!! Men de tär som sagt väldigt mycket på krafterna. Idag va de sista dagen som två praoelever va på skrädderiet, vilket leder till att jag säkert kommer få ta hand om disken mer, suck suck. Nu är vi "bara" två apu elever kvar, fast den andra har varit sjuk eller något i flera dagar,  så jag är alltså ensam. toho! Aja, de jga egentligen vill säga är att KOM OCH FIKA! De är alltid trevlligt med sällskap. De är tur att jag kan lita på stammisen camilla som alltid kommer och köper lunch moahahha =)

Och just de, igår satt jag och syrran vid tv med varsin dator, (jättenördar, jag vet) och kollade på öis som spelade. Så i andra halvlek så märker vi att vår bror ska in och spela. Aah, och de gör han med. Gud, de va längesen jag va så nervös. Men stolt är man ju såklart, han gjorde ju inte bort sig hihi.

Sen så saknar jag Amanda, puss

Take care/


Chili- och räkpaj

Okej hej! Jag fick en kommentar igår om att någon vill ha receptet på pajen jag gjorde igår thihi, tänk att jag kan inspirera lite!


Chili-ochräkpaj (Ugn 200 grader)
Gör en pajdeg, de går med vilken som helst typ. Och den ska vara färdig.

Sedan blandar du KESO-chili (finns att köpa på hemköp, jag tog två paket), med räkorna ca 200 g. (Fast där får man ju ta hur mycket man vill såklart). Bred ut blandningen i pajformen. Lägg sedan på riven ost (ta så mycket du vill, godast med lagrad ost). Efter de så är de dags för äggstanningen. För er som ej vet vad de är så kan jag visa recept. 3 ägg, 3 dl mjölk, salt och vitpeppar efterbehag. Såndär allkrydda är gott i med. Jag tog lite grädde i för att de skulle bli lite tjockare. Vispa ihop detta och häll på pajen, så mycket att man ser äggstanningen på kanterna.

Låt pajen gräddas i ugnen i ca 25 minuter. LYCKA TILL, ni som ska prova på detta. Och snälla kommentera gärna och säg hur de blev hihi :)

puss och kram

trött och sliten

hej hej hej hej mina kära vänner! idag har dagen varit bra, full rulle på apun såklart, men jag trivs bara bättre och bättre såå de känns mycket bra. Fick höra en grej idag med som gjorde mig så glad med he-he-he-he. Idag kom även camilla och anders och käkade, dom försökte sälja kaffemaskin till esat men jag tror inte de gick så bra haha. Synd för dom. Friffe kom också en sväng! och sen kom julia så jag fick lunchat med henne, TREVLIGT! Att få lite sällskap alltså!

JA NU BLEV JAG GLAD FÖR JAG KOM PRECIS PÅ ATT JAG BÖRJAR 10.00 IMORGON ISTÄLLET FÖR 80.00! FAN SÅ UNDEBRART!!!!!

När jag kom hem från denna jobbdag eller va man ska kalla de, så gjorde jag faktiskt mat till familjen. räk och chilipaj!! Hur gott som helst och alla i familjen bara tryckte i sig haha. jag kan ju ni vet, kanske lägga ut recept om någon är intresserad ;);)

Nu ska jag kolla vänner, tjabba!                                                                                                                                                                                                                                                              


hör min bön

Käre Gode Gud, hör min bön, jag orkar inte ha ont i halsen jämt och ständigt plus förkylning som aldrig går över, jag vill bara bli frisk! På grund av detta blir jag deprimerad och hängig, och orkar inte alls mycket. Jag vill börja träna igen och få massa energi!! Så nu ber jag dig så hjärtligt, ta bort min halsonda! Tack Gode Gud *kyss*

(=tyck synd om mig)

dum dag

idag är jag ledsen. bajs. snälla bara ändra på skiten!!!!                                                                                                           

underbart

Nu idag, känns det så jävla gött rent ut sagt att slippa skolan. slippa tänka på alla prov och läxor osv. Bara vara dessa veckor innan sommarlovet. I och för sig så tär de verkligen på krafterna att "jobba" på skrädderiet, men de är fan bättre än skolan. Dessutom är de skönt att slippa se vissa människor, okej haha, de låter hemskt, men de är så. Man går inte ihop med alla bara :)

Imorgon om en vecka ska jag och min underbara vän camilla på konsert och kolla på divan B wwweeeeeeeeeeih. Det ska bli så jävla kul asså. och jag tänkte bara säga att biljetterna är i säkert förvar, om du läser detta camilla ( vilket jag vet nästan säkert att du gör moahaha )

så kul var det. nu ska jag kolla på några avsnitt vänner. För jag är riktigt  seg idag, ratatatata..

amanda frida camilla x2. tack för att ni finns


RSS 2.0