Lördag

Hallå hej. Idag har det varit en trevlig dag. Vaknade ganska sent, käkade lite frukost, sen åkte jga och morsan in till öisgården och kolla på när brorsan spelade match. Dom mötte lindome, och de var väl ingen jätterolig match direkt, resultatet blev 0-0. Sen åkte vi in till nordstan och shoppade lite. Hittade skor, jacka, mjukisdress och lite så. Skulle kolla på ett tattoställe men de va stängt tyvärr. Sen åkte vi hem och gjorde lite mat och bakade en kladdkaka som är lite nyttigare än vanlig, den var väl lite för kladdig kankse, men huuur god som helst. Så gjorde jag även en chokladpannacotta, som vi ska käka imorgon när johan och andreas kommer på besök. Trevligt.

Igår var då fan en höndelserik kväll hahaa. Jaa, kunde ju inte åka till skolan pga mitt jävla blodsocker. Så jag fick vänta en stund så jag blev bättre, och då kom frida och amanda och hämta mig. Åkte in till borran och shoppa lite. Men FAN va de va veligt att köra runt där, ja, körde bland annat mot enkelriktat hahaha. Eller jaa, frida gjorde! MEn de löste sig till slut efter en jävla massa svordomar av friffe som var lite smått irriterad på alla idioter ute i trafiken. Nog om de, de va en trevlig dag iallafall. När jag kom hem tog jag det bara lugnt och käka och kolla lite på sex and the city. Sen runt tio kom frida hit igen och vi åkte till jullan för att sedan åka till förfesten i örby där camila och annelie va. Dom behövde skjuts till Kullaberg och frida är ju en omtalad taxichaffis nu så hon fick köra. jag och jullan ställer såklart upp sm sällskap. Jag ska nog inte berätta om kvällens alla detaljer haha. Men vi fick bakat mitt i natten och en häl blev krossad.

Nu sitter jag här och gör inte ett SKVATT. Jag camar med mina MOGNA kompisar camsen och rassen. Jag ska nog ta och kolla lite satc snart och äta några goada kolakakor. Japp, hej då mina vänner. Kram Olivia

Goooooooood

Jaja hej på er. Idag ställde jag klockan tidigt, eller jag ställde den igår visserligen men ni hajar. Ja, skulle upp tidigt och ta en promenad och grejer, men så vaknar jag av att Amanda ringer runt halv elva. Jag trodde det var söndag? Helt borta var jag, ibland kan det vara jävligt jobbigt att ha diabetes. Inte för att jag missa lektionerna (haha), men när man får den äckliga känlsan på morgonen när man får lågt blodsocker. Men jag överlever, inte ska vi deppa haha.

Jag har riktigt ont i halsen nu med, det verkar som att alla är lite småkrassliga nu. Inte bra, inte bra. Men, va ska jag göra idag tro? Jo, jag tänkte städa lite nu snart, eller man får väl se hur de blir med den saken. Sen ska jag väl göra mig iordning, så kommer nog Frida och hämtar mig. Jag, Amanda och Frida ska till borran och shoppa liye tänkte vi, Trevligt. Igår va jag ute och promenixa med jullan, shit, vi gick långt asså. Jag var ute i nästan två timmar, härligt!¨

Jävlar va mycket jag har att säga.....så tjadå / Olivia

FRIDA FICK KÖRKORT!!!!!

GRATTIS FRIFFE TILL KÖRKORTET=)


Och Grattis även till Linn som fick det idag också=)

För lite fotboll..

Det står för tillfället 7 bilar här hemma, jag blev ganska så ställd när jag kom hem eller va man ska säga, så mycket bilar för lite fotboll. haha det var väl inte så roligt kanske!

Kom faktiskt nyss hem från en långpromenix med min vän Julia, helt underbart asså.

Men nu ska jag plugga för måste göra klart ett arbete som jag suger på. Godnatt mina käraste underbaraste.OCH, jag saknar min syster.

Ny vecka..

och de känns som en evighet kvar till helgen. haha. Men på fredag kommer de kännas som att veckan gått snabbare än någon annan, som vanligt. Kom hem från skolan för en liten stund sedan, pluggade llite ansvarfull alkoholhantering som vi har prov i, imorgon. Inte så svårt, ska plugga mer lite senare tänkte jag. GAnska go dag ändå, börjar klockan 12 med engelska, sen historia. Fick pratat med morgan nu så de kändes gött. Mycket rättvist=) haha.

Ikväll ska jag på ki-box med Sarah på friskis och svettis. Har inte varit där på flera veckor nu, så de är väl dags, har ju ändå årskort, lika bra att använda det då, eller va sägs??! Vi skulle ha gått på det i torsdags, men Sarah kunde inte då, men nu så! Ska bli gött detta.

"Hej Knortan! Vill du ha ostbågar? /Josen"
Haha, det var lite kul =)

Nu längtar jag tills maten är färdig för jag är as hungrig. Tja då, hej då

söndag

Hallå hej. NU har jag ont i halsen. Igår va de helt okej kul. Orkar inte skriva något.

Godkväll..

idag är jag seg, som fan. Skolan va helt OK. Fick reda på att Helena kommer åka med mig till Portugal=) Hur kul som helst! Camilla och Natalie åker nu till våren, kul för dom!
Har mest kollat på sex and the city idag, inte gjort något vettigt alls. Eller jo, stack ner en liten stund och kollade på innebandymatch, kinna spelade. Så där fick jag tärffat Camilla och Amanda, alltid lika trevligt. Åååh, att jag kan va så dryg, idag var det extremt. Fast Camilla är bra på att luras, och jag på att bli.. haha. Jaja.

Nu ska jag nog snart bädda ner mig i sängen och kolla lite på satc igen. Mysens. Har precis gjort mig varma hallon och yoghurt, mycket gottkan jag säga! Men men, de va väl de! Just de ja, imorgon blir de party. Andra helgen irad nu Olivia? Shit vilken partybrud jag blivit wohoo. eller nja. Aja Godnatt

Brown eyes


Hejsan. Igår fick jag mina linser, Kolla, bruna ögon. DET NI!! Haha, jag trivs väldigt bra i dom och är nu lite små irriterad på mamma att hon inte fick ungar med någon som har bruna ögon. Nee, skojar bara.. Men jag hade gärna bytt faktiskt.

Aa hoppas de är bra med alla då va. Min dag har varit bra. Eller, försov mig imorse. Somnade nämligen runt 4 halv 5 så jag var nog alldeles för död imorse för att hålla tiden. Men de va jag då värd att få sova. Och tack till min mamma som alltis ställer upp för mig. Och måste jag prata med min syster känner jag. Hör du det, måste prata med dig.
Direkt efeter skolan idag åkte jag och mamma till Göteborg---guud va behövligt det var idag. Sen jag kom hem har jag bara inte gjort något, käkat räkor, yami! Och jag tänkte ut och springa snart, men får se hur de blir med den saken. Stannar jag hemma så kommer jag bara sitta här eller kolla på sex and the city som mjag lånat av JULIA.

Åh, idag är jag riktigt stolt över mig själv, bara allmänt. Inte för att jag gjort något direkt så. Men jag har kommit så långt. Haha de låter konstigt, för det är svårt att förklara. MEN what ever vafan.

Nu ska jag kila. Blir nog löpning. Och imorgon ska vi till Elin på fördelsedagsfirande. Trevligt!

KRam Olivia

Salami

Det går rykten om att vi ska sälja salamikorv i klassen? hahahah, tänkte jag då. Ne de kanske går bra, vaa vet jag! Bra att någon försöker ta tag i detta. Jag va smart som inte trodde vi hade klasstid idag, kom försent såklart.. meeen, vi har ju hassebus!

Jag orkar fan inte skriva något. Så låt mig slippa vafan. Du är störd. Oj de bara slank ur mig, men så är de.

Idag har de varit en helt oekj men ändå tårkig skoldag, sen var vi ju i borås och kolla resor, men jag och Amanda bestämde oss för att inte följa med, får se hur de blir med cypern, Camilla? ;)
De va gött med en Karamellatte på cafe-viskan. Sen stack jag och Jullan hem lite tidigare och vi borde ha gått på toaletten på cafet, eller iallafall Julia för hon kunde inte sitta still på bussen, knappt. Och julia, Tack för allt!! En fantastisk vän, skaffa er en jullan, jag lovar att allt blir mycket lättare då!

Interlilgent människa vekrligen? Någonstans måste du väl ändå ha en hjärna? haha Godnatt


RADERAD!

Ja, som fan. Helt underbart. Känns som att jag har blivit helad hahaha.

Kan ju börja med att säga GRATTIS Till Anna På 18-Årsdagen!!

Idag fick jag reda på att jag ska till Portugal på APU i höst i sex veckor, så jävla gött! Jag vet inte vem jag ska dit med än, antingen Camilla, Julia eller Helena verkar det som. Kul, jag är så glad idag hehe, men ändå jävligt trött. Konstigt känsla.. Kom hem från Calle alldeles nyss, kolla lite tatueringar, nästan bestämt mig nu, haha..
Jag ska bli mindra datornörd nu hade jag tänkt mig, satt aldrig såhör mycket vi´d datorn innan, märker ju att de är de enda jag gör om jag inte tränar.. Så nog med dotorn, eller ska sätta lite mer gärnser iallafall.

Skriver massa sms med jullan nu, hon kräver minst att vi går 10 mil sen. Jag hade ingen aning om att du hade varit med i os i gång tre gånger, dålig koll på mina vänner.. men nu har hon "kommit till åren" så inget mer med det. Guud va händelserikt..

I have a heart, you have nothing

Godkväll gott folk. Jag är precis hemkommen från en springrunda, bara så ni vet. Igår var en väldigt känslig dag som ni kankse förstog, kunde börja gråta åt vad somhelst kändes det som. Såg "seven pounds" igår med, ibörjan va den as seeg, men sen blev den hur bra som helst, älskar den. Jag grät som ett litet barn i slutet.. Vekrligen sevärd. Nu åt kah precis en mycket god omelett som morsan gjorde till mig. Påminnde om Vietnam, då var det bara att peka och säga va man ville ha på morgonen så gjorde dom det på direkten framför ens ögon. Saknar det, eller aa inte just de, men värmen haha! På onsdag ska vi tjejer in till borran och boka resa, jävlar va gött. Innan var det tänkt turkiet, men jag va inte jätte intresserad av de, har redan varit där två gånger eller såå. Men nu lutar det mest åt Grekland-Kos. ååh, jag har aldrig varit i Grekland och har nästan alltid velat åka dit så detta kommer bli mer än perfekt ju =)

Imorgon får vi även reda på iskolan vilka som åker på APU utomlands, nervöst. Vill helst inte snacka om det.

HEhe japp sååå är det. Jag borde plugga, men jag har ingen motivation för fem öre. Va ska det bli med mig egentligen?Jag hatar att plugga, särskillt när det är historia, så jag får väl helt enkelt skylla mig själv att jag får ig, men jag säger som Amanda, "ig är också ett betyg ju".

ÅÅH nu kom brorsan in med kladdkaka och grädde:D jag som skulle va nyttig denna vecka, börjar bra moahaha

Hejsvejs


Kom hem

Jag behöver faktiskt min syster, snälla kom hem, jag saknar dig redan..usch va jobbigt detta var. Ville bara säga det. Godnatt

Trevlig kväll igår

Igårkvällen var helt klart lyckad. Ingen snefylla, inga minnesluckor, inte trött. Haha de har aldrig gått så bra för mig tror jag! Vi va hos Emil och Camilla med trevligt folk sen stack vi till lounge, wooow. Jo men de va roligt faktiskt, haha jag hade skitkul, tack till alla som gjorde kvällen lyckad. Kul att träffa Johan med, han åker och reser imorgon i typ 3 månader eller något, så hoppas han får det bra! Fast idag känenr jag mig inte så jättebra, skulle springa innan och de gick inte så jävla bra kan jag säga. Då känns de fan inte värt de. Men skitsamma. Jag, syrran, mamma och Anders kom precis hem fårn H-sjön, där vi grillade KÖRV. De va riktigt mysigt!

"Mys igår, lyckat lyckat :) Nu har jag vart och solat med min käre bror, snart ska jag äta sen ska jag ringa oooooooolivia och tjöta hål i hvudet på henne! hejrå"

- detta läste jag precis som Camilla E har skrivit. HAha detta kommer inte gåå vägen.

Dagen kommer nog mest bestå av plugg? eller måste vänta till Camilla ringer så hon kan förklara vad och hur vi ska göra engelskauppgiften, inte för att jag tror att hon har så mycket mer koll än mig hahaha! Tjadåå


"Alla Hjärtans Dag"

Världens mest överskattade dag tror jag moahahahh!!

Nu ska snart syrran köra mig till Camilla och Emil, så ska vi dra till borran och shoppa lite till kvällen, typ. För ikväll blir det party. Fan va längesen det känns för min del, ska bli skitkul!! Jaa, igår blev matchen lika, och de var väl för väl. Annars hade dte nog blivit slagsmål mellan Camilla och Sarah som håller på olika lag. Kan säga att de knappt var nådigt att sitta där mellan dom, blev ju fan nervös. Men jag och Amanda gjorde mycker för att försöka lätta på det hela. Hahah, jaa de va en rolig match faktiskt.

Fick en chokladkaka och frukost på sängen av mamma imorse, hon är så gullig min mamma:)

Kram från mig typ liksom my my

in your empty heart, i have left a mark, i'll be the best you never had

Den är ju hur goo som helst..
Jaja, det rullar. Det rullar. Ligger i min säng och är tråkig. Har lust att träna, men är lite rosslig i halsen. Äsch, jag kan dåfan srpinga ändå. Skönt att få sova inatt iallafall, har även fått tillbaka aptiten, känns bra. Ikväll, ska jag nog haka med camilla och kolla på kinna-fritsla. Trevligt. Fan va sugen jag är på att spela innebandy nu. Saknar de verkligen. Vi får fixa ett lag till nästa år. Vore hur kul som helst ju..  Lite senare ikväll ska jag antagligen till julia och planera resa. woho. Jag önskar vi kunde åka iväg nu på en gång.

Imorgon kommer nog frida hem! Ska bli kul att träffa syrran thihi.. Och imorgonkväll ska vi hem till Camilla och Emil, på inflyttningsfest. Mycket trevligt, på alla hjärtansdag, rödklädda och allt ska vi va med, kuligt!

Nä, va rolig jag var idag då.. Nu ska jag dricka te. HA DE GÖTT


Thank you


Camilla Tams, Amanda Nyberg, Camilla Edberg, Tack! Tänk att jag har så underbara vänner?




Nu är jag nästan precis hemkommen fårn Alex. Jag och jullan va duktigt att gå dit, långt som fan haha. Så var även Elin och Linnea där, trevligt.

Måste bara säga lycka till Krister (julias pappa) imorgon! Hahahahh

Godnatt mås

Jaha ja, ok

Åh hej. Läget? bra att de är bra.
Nu ligger jag i min säng och ska snart kolla på film, antingen autralia, erin brochowich eller yesman. Hm, kan inte bstämma mig. va sov jag inatt? 3-4 timmar? as störigt.  iallafall så åkte jag in till kinna imorse och tog mig min ansiktbehandling, hur gööött som helst. de va jag värd tycker jag. sen fika med camilla, fick höra om hur allt gick igår haha. Va hos tim och söp oss dyngraka(camilla) Ne jag va duktigt och drack bara vatten..Åkte hem vid tolv eller något tror jag klockan var. Min mamma är helt underbar, kändes väldigt skönt att berätta hahaha....

De är skönt att slippa jobba nu iallafall. Jag borde plugga jävel, men de har inte blivit mycket med de kan jag säga. Hopp, va händer? ikväll, ska jag antagligen bara va hemma. Måste snacka av mig känner jag nu, ja de måste jag. Va har hänt med mig, jag vill ha lite aptit och sömn, är de så mycket begärt? haha ge mig det bara.

Ja men hej hej då då hejdå hejhej hej hej då,

Hur dum kan man va?

Seriöst, va fan är de frågan om? Han är hur framgångsriks som helst och misshandlar sin flickvän och nu riskerar att få 9 års fängelse?? HUR jävla dum får man vara egentligen. Ååh, jag är så upprörd nu. Jävla pucko säger jag bara. :(

Jaja nog om det. Min dag är tråkig, som fan just nu. Jag gör ingenting, har ont i halsen och vill bara gråta. Nu känner jag mig lite illamående också.. Men de gick bra hos tandis idag iallafall, tog typ 10 minuter att fixa det som låsnat. Sen stack jag och mamma till oliven och käka dagens. Hur gott som helst, kycklingfile med svampsås och klyftpotatis. Kändes som värsta lyxmaten så gott det var. Men fan va mätt jag blev, kunde inte sluta äta, haha.. De va längesen jag åt så mycket kan jag säga. Mamma åt en greksallad som inte heller va så pjåkig hehe.
Jag skulle egentligen följt med och kolla på träningsmatch idag, Örgryte-Elfsborg i Borås.. Men känner mig inte alls i form. Fast nu ånrar jag mig lite, brorsan är ju fan med i startelvan. De är i och för sig bara yngre med idag men ändå..

Jag funderar starkt på att stanna hemma idag.. jag vet att jag gnällde igår om att jag behöver jobba men jag HATAR de. Idag hade jag panik för att de va så tråkigt trots att jag bara jobbade till halv elva. Men jag får se hur jag gör. Dom behöver inte alls mycket hjälp nu heller, känns mest som att jag är lite ivägen. Men MEN.

Nu vill jag kolla på prisonbreak elelr något annat roligt och äta glass, för de är jag då fan värd!!

Kram one

Jävla tandställning och ipod


Hej, idag är jag lite irriterad. Innan när jga käkade något så gick tandställningsfanskapsskiten sönder. eller en lite bit. Så imorgon 11.40 ska jag och mamma till borås och fixa detta. vafaaan, jag som behöver jobba. Men ska jobba fram till halv elva så får tjäna in lite money iallafall. Aja, de är väl ingen världsstor grej att störa sig på. Men såå tror jag min ipod har gått sönder, och jag fååår vekrligen raseriutbrott snart. Den är helt cp! Får hoppas på att brorsan kommer hem snart och kan se vad de är för fel på fanskapet. Oj va jag svär idag! HAha.

Jaja, jobbet gick segt idag, iallafall dom första timmarna. Sen jag kom hem fårn jobbet har jag bara slappat och käkat som en häst höhö. Funderar på att ta mig en jogging runda snart, eller något. Är trött på att sitta hemma och inte göra någonting. Men så stör jag mig också på att mitt socker aldirg kan stabilliserras så jag KAN springa. Jag stör mig på många saker idag, inte bra!

ps. fick ett gulligt sms av CamillaT  idag på jobbet som gjorde mig glad, det löd "Fick precis ett sakna olivia ryck :P haha" Ja sånna grejer kan allt göra mig glad :) hihi

Snälla, händ något spännande??

te, du gör min dag

Godkväll. Min söndag har faktiskt varit braa, bättre än förmodat iallafall. Vaknade runt tio, så käka jag och mamma frukost. Sen städade jag mitt rum, gjorde ju aldrig de igår. Så nu är de lite fräschare här inne. Har dock inte bytt lakanen än, funderar på att ta de imorgon istället. hihi. Sen stack jag ut och sprang, det gick inte så bra, men jag tog mig runt iallafall.. När jag kom hem åt jag mat och bara slöa lite sen fråga jullan om jag ville haka på henne å gå ut och walka med våra stavar, såklart jag hänger på, tänkte jag inte först... men efter en stund blev jag sugen iallafall, de va härligt att gå i vårt vinterland idag. Fast egentligen är jag inte superfan av snön. De räcker med att de är runt julen, men de är de ju och för sig aldrig hahaha. kul. Nog om de. När jag kom hem duschade jag och käkade gott. Och nu ligger jag här i min säng och håller på att kolla på the curious case of benjamin button. Än så länge är den helt okej, filmen är fan i 2.45 minuter!! jag har nu sett ungefär halva:) Drack precis upp mitt te. Detta är den fjärde koppen te jag dricker idag, jag älskar de! Nu dricker jag inte lika mycket kaffe heller så de är ju bra.

Imorgon blilr de jobb, men nu tillbaka till filmen! Tjohej.

Ännu en söndag..

Söndag igen, men nu har man inte lika mycket ångest för vi är lediga denna vecka hihooo. Men jag ska jobba, mindre roiligt. Ska jobba måndag-onsdag, så jag får två lediga dagar iallafall, de ska jag vara tacksam över iallafall. Igår va jag bara hemma som sagt och tog de lúgnare än någonsin. Grät som fan till sista avsnittet på vänner. Fan va sorligt de va. Asså jag gråter nästan bara så fort jag tänker på de. Haha.

MEn nu måste jag skynda mig, för jag ska ut och gå med jullan,, underbart=)

Hejs

Duktig flicka

Godmorgon ´känns det nästan som haha, men jag säger väl hej istället, hej hej! Idag vaknade jag klcokan tio typ, åt frukost och kollade vänner, som jag gjorde ett jävla tag. Till slut kände jag mig frukansvärt äcklig, allt kändes äckligt, om någon fattar va jag menar. TYp stökigt rum och blä. Då kom jag på den briljanta idén att städa min garderob, vilket jag inte gjort på en hlav evighet. När jag var klar gick det fan att stänga dörrarna! haha. Känns som jag slängde halva garderoben typ. Hmm, får la stickas iväg och shoppa snart tänkte jag. Tror jag kankse ska städa hela rummet sen, eller får se, jo de ska jag nog göra om jag orkar. Jag tycker iallafall att jag varit riktigt duktig än så länge hehe. Hade tänkt att jag skulle ut och springa idag med, men jag har haft ont i halsen hela dagen, åååh va arg jag blir. Men de går väl över snart hoppas jag! 

Ikväll ska jag bara ta de lugnt, haha fan va skönt asså. Frida, Camilla och Amanda ska förfesta med några hos Frida och sedan ut någonstans. Måste ju fira att Frida fyllt 18 bast, men jag är en torris och vill va hemma haha.. JAja sån är jag. Hoppas ni får de roligt tjejor och ta de lugnt i stora farliga världen!!

Igår va en goo dag! Började skolan 9.40 med svenska som var lika slapp som vanligt, hehe. Sen lunch och klockan 11 kom morsan och hämta mig. Skulle till diabetesläkaren på vanlig kontroll eller va man ska säga. Hade 7.0 i hba1c, lite högre än sist, men detta får jag ordna! Sen när jag kom hem så tog jag bussen till horred med Julia och Frida. Vi åkte hem till Friffe och hjälpte henne laga maten och så till alla tjejorna som skulle komma lite senare. Kvällen blev hur lyckad som helst och maten blev god den. Runt klockan halv två åkte jag och Camilla hem med Emil. Då va de skönt att komma hem kan jag säga.

Men nu ska jag gå och kolla om jag kan käka något gött. Ha det gött. Kram


Tillägnat till Frida på sin dag!


GRATTIS FRIFFE! Äntligen 18 =) wohoo!



Hejsan. Dagen har varit lång, har knappt hunnit komma hem känns det som. Men nu lligger jag här och borde sova egentligen.. Dagen började med att jag försov mig, kan inte förstå hur jag lyckas jämt haha. Sen va skolan helt okej iallafall, åkte hem vid tre tiden. Jag och camilla åkte hem till hennes hem i horred. Sen hämtade johannes oss så åkte vi till amanda och gjorde en tårta till friffen. Haha "jättefin" blev den! Så åkte vi till frida där också Ludde var, kul! Jag och camilla stannade där till halv nio typ, så kom mamma och hämta oss. När jag kom hem hade jag tio minuter på mig att slänga i mig lite mat och sen ut och gå med jullan, men de gick inte så bra för min del, hade lågt blodsocker och skit.. Nu ligger jag här, måste nog komma ner i varv innan jag somnar antar jag.

Imorgon blir det tjejkväll hos Frida!

Sköt om er, Kram :)

Skola-hem-skola-hem-skola-hem

Idag va skolan tråkig, det var ju bara en lektion vi slapp haha. Ne dagen börjades med svenska, som jag och amanda knappt hade. Sen åkte hon hem, det lite keligt.. Hotell stod det på schemat sedan, gick väl sådär, jag tycker den uppgiften är lite konstig och B faktiskt. Känns ju lite onödigt att skriva om historian igen faktiskt, men lisbeth is the boss. Jag har pluggat på hotelluppgiften lite nu här hemma och fått in lite i min lilla skalle. Jaja, efter hotellektionen hade vi naturkunskap, ååh jag älskar verkligen de. Eller inte. Inte för att jag lyssnade så mycket haha, hade fullt upp att skriva sms till min lilla bög-gunnar som ligger hemma med magkatarr, hoppas du blir frisk snart min vän. Saknar dig som fan i skolan kan jag säga! Efter den otroligt roliga lektionen var det bara att sätta mig på cykeln och trampa hemmåt, som alla andra dagar. Som är llikadana, allt är samma nu för tiden. Det händer fan aldirg något roligt och spännande längre ju. De är för dåligt säger jag bara!

Jag har känt mig lite ringrostig idag faktiskt, eller vafan faktiskt är väl fel ord att använda. Känns som att jag får en förylning en gång i veckan nu för tiden. Jag gillar de INTE! Så idag har jag satt mig själv på kur och druckit en himla massa te med honung och svalt vitlöksbitar, haha jag luktar inget vidare kan jag säga. Men jag ska allt vinna över denna förkylningen hade jag tänkt mig.  

Det får nog inte bli någon löpning idag, även om jag inte är helt sjuk eller va man ska säga. Men det kanske blir så att jag tar mig en liten promenad senare, om jag orkar, tvek där. På tal om annat så kunde jag inte somna innan klockan fyra "inatt", så tråkigt det äär. Hoppas vekrligen inte att jag kommer in i de stinget igen att jag aldrig kan sova på kvällarna. Låt oss hoppas att det bara är tillfälligt!

Nu ska jag bege mig till............ingenstans, jag ska ligga kvar i min säng och äta mörk choklad, yaamiiie :) Bye bye


Tjaaaaaaaaaa sexy

Hej alla. alla. Nu sitter jag här igen med min älskling, fan va rolig jag är klart. Hehe,. idag stack jag till kinna efter skolan och satte mig på punkten. Fikade och skulle ha pluggat, men sen kom  jag på att jag behövde internet till de arbetet jag skulle göra. Haha bra Olivia! Satt där en stund för mig själv, ganska mysigt faktiskt. Men de hade varit trevligare med ett sällskap kan jag säga haha. Sedan stack jag till frissan och klippte mig, det behövdes kan jag lova! Skolan har inte varit så jobbig idag, Hade typ bara en lektion, vi är så lata på turism asså, men de är såå de ska vaaaa!

Snart ska jag på spinning, undra hur detta kommer gå?! jag har inte varit på spinning på flera månader nu, tänk om jag inte har några benmuskler kvar haha. Ne så dålig kan jag väl ändå inte va. Upp till bevis. Det ska bli lite roligt att komma igång med de faktiskt nu. Lite så att man har saknat de. Och nu sitter dom andra och käkar tårta, jag vill inte ha innan träningen för då mår jag bara dåligt under passet, kankse blir en bit när jag komme rhem ikväll istället, om de finns något kvar vill säga.

HAHAHAHHA, CAMILLA DU HAR BLIVIT LURAD!!!!!!!!!!!! fan va rolig jag är!! känn på den du!! ;)

Hey

Måndag. Tråkig dag. Tråkiga lektioner. Eller ja, två tråkiga lektioner, men dom tar på krafterna det kan jag lova. Efter skolan så stacck jag och mamma till götet igen. Behövligt var det kände jag vekrligen. Och nu har jag precis kommit hem. Knappt hunnit andas idag känns det som. Inte för att jag gjort överdrivet mycket men ändå.  Snart ska jag ut och springa, hur gött som helst ska de bli.

Nu vet ajg snart va jag ska köpa till Frida i födelsedags present. Hon fylle rju förfan 18 bast på torsdag. Men frida, du känns faktiskt mer som 14 faktiskt höhö. Hoppas du får körkort snart., då ska det hända grejer vafan!

Idag var jag inte så jävla rolig kan jag påstå haha. men jaja. Måste dra mig nu. Tjo.

Och just de ja, brorsan fyller ju år idag, grattis på 21 årsdagen=)

It's sunday

Söndag igen, redan. Jag förstår inte att veckorna kan gå så snabbt, framförallt helgerna, dom bara rinnerr iväg ju. Nu har jag iallafall ätit thaimat, hur gott som helst. Jag borde duscha snart efter mitt goa löparpass. Skulle egentligen följt med Julia, Alex och Elin på bio idag. Men jag orkade inte de. Antagligen för att jag inte kände för att göra mig ordning säkert, fast vafan, de brukar jag inte bry mig om. Äsch nu babblar jag bara massa skit haha.

Jaja, helgen har varit helt okej. Vet inte rikigt va jag ska säga om kursen. Jag hade inte så stora förväntningar på den, men de va bättre än va jag trodde de skulle vara, vilket är positivt. Kommer nog göra detta passet varje dag till en början. Det är väldigt nyttigt både mentalt och fysiskt. Jag hoppas ialafall att jag inte kommer sluta med det helt och hållet. Får se hur det blir. Det var iallafall trevligt.

Igår när jag och mamma kom hem till stugan va vi helt slut klockan sex och trodde vi skulle slockna, så de blev ingen bio. Vi satt i soffan, kolla film och käka godis tills vi spydde typ, ack ack. Sen somnade vi före tio tror jag haha. Och sov till 9 på morgonen. Sen tillbaka till falkenberg för sista passet på kursen. Det var skönt att komma hem sen kan jag säga. Annars har jag väl inte gjort så mycket, kollat film och bara slappat och käkat massa godis idag igen, haha. Jag är hopplös..

Och idag åker ju Hanna till Malaysia, hoppas du får det underbart vännen=)

Kram Olivia

RSS 2.0